Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın canlarrr..
geçmiş bayramınız kutlu olsun..
biz tatildeydik kv lerle şükür iyi geçti musti üzmedi beni orada..
ama şimdi biraz hasta oldu inş ilerlemeden atlatırız..
sizlerden naber

günaydın canlarrr..
geçmiş bayramınız kutlu olsun..
biz tatildeydik kv lerle şükür iyi geçti musti üzmedi beni orada..
ama şimdi biraz hasta oldu inş ilerlemeden atlatırız..
sizlerden naber

bızde malum telaş var canım hergun carsılardayız. gecmıs olsun dedıgım karısımı yap mutlaka 2-3 gune ılaçsız toparlarsın....

kızlar artık gırmıyorsunuz genede yazayım..bende guzel haberler var....malum kendı meslegıme dönemeyecegım çunku belkı 20-30 ıs görusmesıne gıttım asgarı ucretten fazla veren olmadı....eşim işi dolayısıyla beledıye baskanına yakındı.sagolsun en sonunda benıde sokmayı basardı...beledıye bunyesınde okula guvenlık görevlısı olarak gırecegım....sınav 4 ekımde kazanırsam 5 ekımdebaslayacagım.maas 2.200 müş..evıme yakın..okul olması sebebıyle erken çıkarlar....ınş sınavı verırım kursa yazıldım hemen.aslında guvenlık hıç dusunmedıgım ıstemedıgım bır meslek ama maaşı cok cezbettı bır daha bu fırsatı bulamam.şimdilik kımse bılmıyor en yakınlarım dısında
bu hafta pazar kınamız haftaya dugunumuz var kocaelınde....bende carsambadan ucakla gıdıyorum kızımla.ınş ezıyet etmez kızım
sızlerde ne var ne yok..hepınızı opuyorum

selam canım çok sevindimm adına inşallahhhh kazanırsınn.. yakışırr sana güvenlikçi olmakk ... birde düğününüzz olsaydıı kafan rahatlardıı... kızında inşallahh durur.. benim cimcimem.. uyuyordu. rahat ediyordumm.. bende dün ankaraya geldmm.. adana çoookk sıcaktıı anlatamam kaçtık artıkk.. kızımda çok isilik oldu ve hasta olduu.. ankarada üşüyoruzzz malumm cehennem sıcağından çıktığımızz içinn... kızımın huyu çok değiştiii... 2 yaş sendorumundaydıı ama iyice kötüye gidiyorr.. inatçılık son sarfada.. napıcağımı şaşırdımm.. şimdi memedende kesicemm artık çok yoruldumm.. bu hafta denicem kesmeyi birazz dinlenelim kendimizi gelellim bakalımm

düğünde haftaya artık ınş sorunsuz atlatırız kınamız çok guzel gectı dugunumuzde oyle olur ınş.....burasıda kaynıyor cnm aşırı sıcak...ınş kocaelı daha serındır....
benım cadıdada tuhaf huylar belırdı pedagogla göruşrum yanlış davranmak ıstemedım....ınatcılık tabıkı bızdede var...yemek de yemıyor ya ıyıce zayıfladı ama ışte saglıgı olsun yeter napalım
guvenlıkçı olmayı kendıme yakıştırmıyorum malum doğum kıloları duruyor hala neyıme benım guvenlıkçı olmak ama kısmetımızde ordan ekmek yemek varsa yapacak bırsey yok

inşallahh canım dahada güzel geçer düğününüzz.. havalar çok fenaa.. ankara bizi kurtardı.. ama miniğim hasta burnu akıyor öksürüyorr.. çok üzgünümm.. sağlıklı olsunda varsın yemesin bende artık bu kanıdayımm.. memeye güveniyorr benimkide ama artık kesicem.. iyileşsinde önce.. güvenlikçilik yakışırr canımm.. böylede güzelsinn sen.. kilolarda yavaş yavaş gider.. benim bile var hala.. gerçi biraz verdim adanada ama yinede yapıştıı üzerime gitmiyorr... memeyi keseyim dahada gider inşallahh benim göğüslerim büyükk oda beni iri yapıyorr inseydi hayırlısıylaa .. eşim bile damızlık inek diyorr artıkk

canım ısyanada yazmıstım sanada yazayım ben kızım her grıp nezle oldugunda hemen bır bardak kaynar suya bır soğan bırkaç diş sarımsak koyuyorum su soguyunca suzuyorum yarım tarcın yarım lımon bırkaç kaşık bal karısıtırıp dolaba koyuyorum....gunde 3 kere ıkı kaşık ılık veryorum ılaçsız atlattık grıbı son 3 sefer...çok ıyı gelıyo oksurugede aklında olsun
bende kesıcem artık 2 yasına gırıyor cdı...zaten sutumde yok...göğüslerım çok deforme oldu ya sarktı sende oldumu

çok saol canım denicemm.. bende şunu duymuştum öksürük ve grip için ama kızıma yaramadı.. yinede sizin için yazayım .. 1 orta soğanı doğruyosun.. üzerini tam geçmiyecek bal koyuyosun.. kavonuza koyup 1 gün bekletiyosun.. sonra siüzüp bir kaba suyunu alıyosun.. sabah akşam içisiyosun.. doğal antibiyotik ablam yapıyor.. beim göğüslerim zaten büyüktü.. dahada büyüdü halada büyük.. sarkma oldu tabiki buzla masaj yaparsan geçiyormuşş ama yapabilirmiyim bilmiyorum..

evet sogan bal karısışımıda ıyı gelıyo cm bılıyorum
bızde dugunu yaptık geldık sukur ama kızım ateslendı hasta bugun malesef

Sibelim84 tatlım iş meselesine coookk sevindim..
Ya bis yerinde kk engellendi telden de giremiyorum buraya..
Kızlar whatshap ta varlar.
İsterseniz oraya gelin dicem.ams sibelimin teli uygun değil..
Ben çokyyorgunum iş ev çocuk hiç vajtim olmuyor.
Çok yorgunum.

Eflinam doğum yaptı bebiste kendiside iyi mssallah

evet canım... diğer kızlarrr nerelerde... eflinam naptı doğum yaptımı ki merak ediyorumm

aa valla ben daha yapmadı bılıyorum facede görmedım cunku saglıklı analı babalı buyusun ınş

selam canım naber nasılsınn.. musti nasıll... kuzum benimm.. valla benimde henüzz tlfnum whatshapa uygun değil ama değiştiricem zatenn.. kısa süre için başka tlf var elimde alınca gelirim inşallahh... ayyyyy çok sevindimm Allahh analı babalı büyütsünn inşallahh... kızımı olcaktıı... çok merak ettimm.. erken falanda değil dimii .. doğum yaptı mı dedim sonra bi baktım ekim annelerinde... ikiside sağlıklıdır inşallahh çok slm söyleee öpüyorumm

bende yenı oğrendım 28 gun olmus bebısı olalı masallah saglıkla buyusun

selamm kızlarrr.. nabersinizzz... bizz dün itibariylee memeyi bıraktık... uykumuzzz düzene girerse sorun yok.. uyurkenn uykumuzz geldiğinde çok asabiyi meleğimm onun dışında iyi gibii hayırlısıı.. rabbbimm sabır versinn meleğimle bana

nasıl bıraktırdın yazarsan sevınırım.bende bırkaç gun sonra kesıcem.bırde gecelerı memede uyuyordu şimdi napıcam sallıcammı bılemıyorum.....senın nasıl gıdıyor

Ca
nasıl bıraktırdın yazarsan sevınırım.bende bırkaç gun sonra kesıcem.bırde gecelerı memede uyuyordu şimdi napıcam sallıcammı bılemıyorum.....senın nasıl gıdıyor
Canim giremedim çok şükür bi hafta olcak sabır yazıyla bırakırım. İlk başta kızım artık memede süt bitti acı oldu inerken içiçe inek aldı sütümüzu die bi saat dil döktüm erdi acı dedi o gün uyumadin gecemiz çok kötüYDÜ ama git gide düzene girdi gece en az 5 kere uyanan kızım artık bazen 1 kere uyanıyor çok şükür ninni lerle çizgifilm ile anlattık ve hiç meme istemedi acı inek almış diyor meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…