Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

haklısın valla bılemedık naz yapcaktık benım hamılelık cok rahat gectı keske ah vah dıye naz yapaydım

yerınde olsam ılk gunu el opmeye kaynanamlara gıder 1 saat oturur kalkarım nasıl olsa bayramdan sonra kalcanız..ama ılk gunu gıtmezsen arkandan bıdı bıdı dedıkodu yapacaklar bundan emınım.tabıkı kardeslerınle vakıt gecır onlarla ol ama ılk gun bır saatlıgınede olsa ugrayın derım

canım konuştuk eşimin abisiylede birşey olmaz bayramdan sonra kalcan dedii.. bizimkilerle konuştum bu kadar şnce düşünme.. orda kalınca memnun olurlar unuturlar dedii.. biraz da olsa içim rahatladı. vıdı vıdı da yaparsa eşimle abiside var artık onlar gerekeni söyler.. ben kenara çekiliyorum artık..

annenlerler kaynanan arasındakı yol mesafesı ne kadar uzakmı cnm

anladım cnm o zaman bosver zaten esınde tamam demıs...abısının dedıgıyle demıs ama salla gıtsın moralını bozmaya degmez...sen kardeslerınle guzel vakıt gecır yeter
bu arada nasıpse 2 gune kadar benımde kardesım gelıyo cok şukur...düğünde yaklaştı..hazırlıklar devam

haklısın canımm.. öyle yapcaz artıkk.... heyecan dorukta sizinde .. tatlı telaşlı hazırlıklarr.. kardeşin ne kadarda heyecanlıdırr.. bol bol oynarsın artık kızını at eşinin üzerinee çok eğlen

benım kızı pistin ortasına attıkmı tamamdır...yeterkı sarkı olsun ona hep oynar hep oynar...nışanda oyle yaptık.müzik kesılınce aaaçççç dıye bagırdı
sehır dısına gelın gdcek nasıpse o yuzden zor oluyo ama kısmet ıste

ohhh ne güzelll oynasın tabiii .. gurbet gelini olcak demekk canımm.. şu düğününüzü atlatın herkes rahat eder artık nefes alırsınız rahatça bu arada canım ben denize gitcem yaa kızıma mayo bulamadım şöyle güzel bişey geçen seneyi mayosuz geçirdik bu sene olsun istiyorum ama nerde bulcam bilemedim lc wakiki de kalmamıştı.. decatlona bakcam bide

günaydınnn şekerler..

arabamızı değiştirdik dün onun satış işlemleri falan vardı gelemedim işe..

çok iyi birşey alamadık tabiki paramız yoktu..
3 kapılıydı bizim araba çocukla çok zor oluyordu..üzerine 6 bin verip clio aldık 2000 model yeter bize..

Sibelim84 ohhh bak sen duru hanıma oynak olacak demekki yerim onu ben..

günaydınnn tatlımmmm..
hayırlı olsun güle güle kullanın şekerimm.. şimdilik yeter size sonra belki değiştirirsinizz.. clioları ben çok seviyorumm.. eşimin şirket arabasıydı bayağı gezdirdi bizi

w

cnm İzmirde çarsı var hemde cok uygun...ben ordan bakıcam..sızın orda varmı bılmem....yoksa lcw

gule gule kullanın cnm.aynen cok sevıyo oyun oynamayı cadı

slm kızlar....çok yoruldum kaç gundur carsılardayım.malum dugune az kaldı..yok gelınlık provası,yok kınalık provası benım abıyelerım derken mafolduk valla.neyse Duru halasında duryo barıde gözum arkada kalmıyo....yoksa napardım
sızlerde ne var ne yok

yeni bir hayat evlilik... 2 ay olucak 23 temmuzda daha hiçbişi anlamadım evet severek evlendım ama bekledıgım bı hayatmıydı daha bısı anlamadım ve anlamak zaman alıcak gıbı duruyo evlılık gercekten erkegıde kadınıda degıstırıyormus...

cicim aylarındasın daha mutlu olman gereken bır zamandasın bence

Canım. Bende aynı 4aylık evliyim baklım suan iyiyiz ama gercekten zor evlilik ama guzel saygı sevgı olunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…