- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.761
Sibelim bayanakıllı kızlar allah razı olsun
Az kaldı
Bugün kıyafetlerini bebişin yıkıyorum
Roxy dalan aldım 30 dereceye attm
Bir dünya kıyafet çıktı nasıl ütlücem bşlmşyorum sonra dolabını hazırlıcam
Yatağı hazır sadece nevresin tk alıcam
Sonrada benim çantamı ve bebeğin çantadı
Sonra babyshower leri azırlıcam aldm malz yapılcak sadece çok şşim var ama azar azar yaparım inş
aynen canım yaaa .. çocukların kasla rı tam gelişmediği için altlarına kaçırıyolar.. tabi korkutmamak lazımm.. wc eğitiminde klozete çocuklar için takılan aparat çok işgörüyormuşş .. zamanı gelince beraber yardımlaşırız artık
ayy tatlıı hazırlıklar onlarr.. insan o zaman o kadar özeniyor ki benim kv kız çeyizi hazırlıyoruz sanki onda bile bu kadar özenilmez demiştikolayy gelsin sana tatlı hamişimizz.. hasta bezi falan alma hastanede bana 1 tane vermişlerdii zaten yetmişti .. geri kalan günler hep pet kullandım.. kendini çok yorma canımm insan bir hevesle hazırlıyorrr sonra yorulduğunun farkına varıyorr
Nabersiniz kuzular...
iş ev ramazan ayı koştur babam koştur..
bu haldede kilo veremiyorum ya kaldım böyle sanırım..
Sibelim84 maşallah kız aferim iyi yapmışsın...yaa bende ilk zamanlar yemek dökmüşlüğüm var valla..ama şimdi döktürütoruz yani azda olsa ..
ayy canım benimm yorma kendini bol bol dinlenn doğumdan sonra bir hayli yorulcan uykusuz olcan zatenn.. yazın güneş ışında mikroplar kırılıyorr zaten canım.. ben kızımın cicilerini 6 ay ütüledim yada 4Sorma canm çok yoruldum öldüm bittim
Bugünde dolabını temızledşm bebişimin
B akşamda ütü faslımuz var eşime dedim sende yardım etceksşn
iyi yapmışsın canım.. ben bu sene çok özledim kalabalık masaları iftarları.. burda gurbette olunca kimseyi çağıramıyorum.. yalnız geçiriyoruzz ramazanımızı iftar sofralarımızı.. telaşlı hazırlıklar güzel oluyorr.. ayy bende çok yemek yakıyordum..ınş cnm...bakalım deneyımlerımızı aktarırız bırbırımıze.bende dun kaynanamları ıftara davet ettım....ılk sene hamıleydım çağıramadım gecen sene kızımla olmadı hemde ıstemedım açıkcası ama bu sene ıyıyız baya çağırdım ....bu arada farkettımkı harbıden yemek konusunda ılerlemişim ilk evendıgım haftalar bır tencere pılav dökmüşlüğüm vardı malumguzel gectı ama yoruldum
ben hıç utulemedım canım....bence gerek yok okadar kasmaya tıtızlenmeye...zaten bas edemezsın doğsunda gör :) babyshoer mı yapacaksın benım kuzenımde yaptı ben yapmadım ne bıleyım doğru bulmuyorum sankı...ama hoş bır anı kalır tabı
ınş cnm...bakalım deneyımlerımızı aktarırız bırbırımıze
bende dun kaynanamları ıftara davet ettım....ılk sene hamıleydım çağıramadım gecen sene kızımla olmadı hemde ıstemedım açıkcası ama bu sene ıyıyız baya çağırdım ....bu arada farkettımkı harbıden yemek konusunda ılerlemişim ilk evendıgım haftalar bır tencere pılav dökmüşlüğüm vardı malumguzel gectı ama yoruldum[/QUOT
Kız yok babyshower yapmıcam
Ama hastane için ve eve gelenler içün masa üstüne koymak içün yapıcam inş
Mesela şunlar
Lokum
Kurabiye
Cupkek
Dılap magneti
İçi badem şekerli biberon
Lohısa şerbeti
Anı defteri koyucam inş
Bayanakıllı canım sen ankarada idin depil mi
Bizde tekiz iftarda annemle babaö gelicek inş haftaya salı günü
Şu an yatıyorum bugğn tatil yaptım kendime
evet canımm.. bayramda adanaya bi gitcem pir gitcem 1 ay orda kalcam.. inşallahh canımm ailen yardım eder artık sana son zamanların çünkü... iyice dinlen.. kuzunda dinlensinn.. onun kıpırtılarını seyret bol bol .. bende özledim hamileliğimi sanırım 2. çocuk düşünmüyorum şuan ama o zamanlar ayrı bi güzeldiiBayanakıllı canım sen ankarada idin depil mi
Bizde tekiz iftarda annemle babaö gelicek inş haftaya salı günü
Şu an yatıyorum bugğn tatil yaptım kendime
evet canımm.. bayramda adanaya bi gitcem pir gitcem 1 ay orda kalcam.. inşallahh canımm ailen yardım eder artık sana son zamanların çünkü... iyice dinlen.. kuzunda dinlensinn.. onun kıpırtılarını seyret bol bol .. bende özledim hamileliğimi sanırım 2. çocuk düşünmüyorum şuan ama o zamanlar ayrı bi güzeldiiherkes tadını çıkar derdi de inanmazdım doğruymuşş cidden.. bazen kızıma diyorum ki seni geri karnıma soksam hep orda kalsan .. hamileliğin nasıl canımm son zamanların yaa bebek indi mi aşağı benim inmemiştii 40. haftada doğum yaptım hala yukarda midemdeydi haylaz
tabi kardeşi olsun canım ama şuan deill.. zamanı gelince olsun elbett.. ohhh ne güzelll kızını yollayabileceğin yer var valllaa ben yeni yatırdım miniğimi... 1 haftadır geç yatıp geç kalkıyorrrkardessız olmaz canım ya...ne bıleyım saglık sorunu olmadıgı surece tek cocuk kalmamalı bence
bende kızımı halasına yolladım babasıyla gunesın kızlarını ızlıyorum..az neefes alayım yahu
evet canımm.. bayramda adanaya bi gitcem pir gitcem 1 ay orda kalcam.. inşallahh canımm ailen yardım eder artık sana son zamanların çünkü... iyice dinlen.. kuzunda dinlensinn.. onun kıpırtılarını seyret bol bol .. bende özledim hamileliğimi sanırım 2. çocuk düşünmüyorum şuan ama o zamanlar ayrı bi güzeldiiherkes tadını çıkar derdi de inanmazdım doğruymuşş cidden.. bazen kızıma diyorum ki seni geri karnıma soksam hep orda kalsan .. hamileliğin nasıl canımm son zamanların yaa bebek indi mi aşağı benim inmemiştii 40. haftada doğum yaptım hala yukarda midemdeydi haylaz
kızlarr size birşey anlatcamm.. şimdi biz adanaya gidicez ya bayramda burdaki eşimin abisyle arabayla gidicez.. benim 2 ablam var biri izmirde biri istanbulda onlarda geliyorr.. e benim kayın validemler yazlıktalar bayramda.. ablamlarda şöyle demişler 3 kardeş eşlerle beraber olcaz ilk defa bikaç gün daha kalırız hep beraber oluruz demişler.. iyi düşünmüşlerde .. bende yazlığa ne zaman gidicem.. git gel yapalım diyorum eşime 2 gün olmaz diyorr.. zaten bayram sabahı gidicez.. bende abilerimle olcam diyor eşim.. haklı tabi onlarda ilk defa 3ü bir olacak ve denize girmek istiyorlar kızımla.. çok kararsız kaldık.. 4 gündür tartışıyoruz eşimle ve sonuş dün eşim burdaki abisiyle konuşmuş siz bayramda kayınvalidende kal sonra gelirsin denize girerriz biraz kalıp döneriz demiş.. tabi ben kalcam orda bir süre .. benimde içime sinmiyorr ..teee burdan bayram diye gidiyoruz kayınvalidemlerin ilk torunu kızımla bayramda olamayacaklar sonra olacaklarda bayram başka benim için.. eşimde birşey olmaz ben konuştum ailemle diyorr.. abilerimide hep görüyorum zaten diyo.. ama ben öyle dediğimde biz 3ümz denk gelmedik hiç diyip duruyodu.. birden değişmesi kafama takıldı.. ve ayrıyeten kayınvalidem dırdır yapacakk bayramda gelmediler gelmedilerde diye .. offf çok cnım sıkılıyorr kızlarr .. adanaya her gitmem bir olay oluyorr.. uzun oldu birazz kusura bakmayın ama içimden atmam lazım
kuzum valla ben sadece biberon şeklinde bozdolabu magneti içinde badem şekeri vardı onu dağıttım birde lohusa şerbeti verdik gelenlere o kadar..
tabi yanında işte kuru pasta kek falanda veriyorduk oturmaya gelenlere..
tabi kardeşi olsun canım ama şuan deill.. zamanı gelince olsun elbett.. ohhh ne güzelll kızını yollayabileceğin yer var valllaa ben yeni yatırdım miniğimi... 1 haftadır geç yatıp geç kalkıyorrr
ayy demi insan o halini özlüyor..
bende hiç keyif çıkarmadım..
2. hamileliğimde yatıcam hiç kalkmıcam diyemiyorum mustafa var.
ilk hamilelik keyif hamileliği bizde yalnız yapmışız keyfini çıkarmamışızz şaşkolozus ne olacak
kızlarr size birşey anlatcamm.. şimdi biz adanaya gidicez ya bayramda burdaki eşimin abisyle arabayla gidicez.. benim 2 ablam var biri izmirde biri istanbulda onlarda geliyorr.. e benim kayın validemler yazlıktalar bayramda.. ablamlarda şöyle demişler 3 kardeş eşlerle beraber olcaz ilk defa bikaç gün daha kalırız hep beraber oluruz demişler.. iyi düşünmüşlerde .. bende yazlığa ne zaman gidicem.. git gel yapalım diyorum eşime 2 gün olmaz diyorr.. zaten bayram sabahı gidicez.. bende abilerimle olcam diyor eşim.. haklı tabi onlarda ilk defa 3ü bir olacak ve denize girmek istiyorlar kızımla.. çok kararsız kaldık.. 4 gündür tartışıyoruz eşimle ve sonuş dün eşim burdaki abisiyle konuşmuş siz bayramda kayınvalidende kal sonra gelirsin denize girerriz biraz kalıp döneriz demiş.. tabi ben kalcam orda bir süre .. benimde içime sinmiyorr ..teee burdan bayram diye gidiyoruz kayınvalidemlerin ilk torunu kızımla bayramda olamayacaklar sonra olacaklarda bayram başka benim için.. eşimde birşey olmaz ben konuştum ailemle diyorr.. abilerimide hep görüyorum zaten diyo.. ama ben öyle dediğimde biz 3ümz denk gelmedik hiç diyip duruyodu.. birden değişmesi kafama takıldı.. ve ayrıyeten kayınvalidem dırdır yapacakk bayramda gelmediler gelmedilerde diye .. offf çok cnım sıkılıyorr kızlarr .. adanaya her gitmem bir olay oluyorr.. uzun oldu birazz kusura bakmayın ama içimden atmam lazım
ilk hamilelik bambaşkaymış onu anladım vallaa.. tabi 2. çocukta böyle olmaz.. çünkü 1 tane evin miniği var zaten onla ilgilencenmecburen.. keyfini de nazınıda çıkaramadım.. rahat geçirdim ondan heralde..ayy demi insan o halini özlüyor..
bende hiç keyif çıkarmadım..
2. hamileliğimde yatıcam hiç kalkmıcam diyemiyorum mustafa var.
ilk hamilelik keyif hamileliği bizde yalnız yapmışız keyfini çıkarmamışızz şaşkolozus ne olacak
canım eşin abileri ile hep görüşüyormuş zaten..
ee kv lerlerde görüşüosunuz ama sen ablanlarla öyle görüşmüyorsun..
bayram sonu gideriz demiş eşin öyle yap..
sonuçta eşinin gönlü olmuş bpşver laf eden olursada olsun..
zaten öyle böyle lafı yiyoruz salla
Canım ben yaptıklarımın resmini çekip yollarım depişik bişiler yapim dedim
Bende aldum sadece süskemesi kaldı
Canım herkes oyle diyor
Keyfini çıkar diye ama işte elimden geldiği kadar yapıyorum
Yapacak bişim kalmadı kuzum
Annemede kıyamıyorum ki
Dizleri ağrıyor kadınn sadece iftar yemeğimi yapsa yeter bana
Beşiğimizde geldi sadece nevresm takımı kaldı
Hamilelikim canm alt tarafımda ağrı var eğilemiyorum kesnlikle
Yataktan kalkamıyorum eşim ittiriyor
Karnım çok büyük değil kilo almadım ama ağrım oluyor çok
kalkmasakta cimcimemiz var canım kolaysa kalkmaıyıkıde var yoksa mafolurdum arada alıyo bırkaç saat kalıyo orda...nefes alıyorum...bu arada yukarda yazıdıgını sımdı gördum okuyum yazcam hemen
aynen bır daha hamıle kalırsam hıç kalkmıcam hepde naz yapcam safmısım ben yahu
sımdı yorum yapcamda benım kafamı gıdık anlamadım bırkac kere okudumda ustelık...ablanlar nıye adanaya gıdıyo senn aılende orda mı o yuzden mı....orda kal bırkaç gunmu dıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?