- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.741
canım 7 ay 14 günlüğüz bugün..bu arada kaç aylık oldu ısyancım mama sandalyesı varmı...yoksa mutlaka tavsıye ederım ben aldım çok rahatladım.7 aylık var galıba yanlış hatırlamıyorsam
canım 7 ay 14 günlüğüz bugün..
mama sandalyesi almadım kv dede var..
daha onda tam yiyemiyor..
eşimde kutfakta değil oturma odasında yiyor tv başınnda hiç masa kullanmıyoruz desem yeri avr..
mama sandalyeside kullanırmıyım bilmiyorum ama herkes kullanışlı olduğunu söylüyor olmazsa alıcam bende
peki çok iyi birşey almama gerek varmı yaa..kesınlıkle tavsıye ederım buyudukçe nerde yedıreceksın??? yemek masasına bırlıkte oturmalı sızınle artık.tabıkı kendı yıymemez ama mama sandalyesıne oturarak artık kendını bırey gbı görmelı sıpahem rahat edeceksın ınan ısın oldugunda koyarsın oraya ......bızde 8-9 aylıkken almıştık daha dogrusu kardesım hedıye etmıstı..bugunlerde bızım gbı sandalyeye oturmak ıstıyo ama genede genelde onda yıyo çunku çok batırıyorlar o bakımdan cok kullanışlı
peki çok iyi birşey almama gerek varmı yaa..
şu anda biraz sıkışığız ucuz yollu birşey alsam iş görmezmi kuzum sen tecrübelisin
canım ıkeada 50 tlye satılan var aynı ısı göruyo valla..kardesım bıze 200tllık aldı ama sonradan uzuldum çok gerek yok işlev aynı tek farkı bızım altında sepet var bıde ıkeanınkı daha yer kaplıyo o kadar
bende ikeanınkine bakayım demiştim tmm canım bir bakalım o zaman
yok kuzujm ya tembel bizimki..aynen cnm...durumlar nasıl emeklıyor mu oğluşun....gece uykuları nasıl
günaydnlarr kıslarrrr.. biz geç uyandık bugün bir ilk yaniboşver kuzum ilerde yaparsın inş kısmet olursaaa..
manevi destek daha önemli bence..
amaninn öyle oluyor yaaa..
bizimkide bu aralar çok fena oldu akşamları yemek yiyemiyorum sopfrayı dağıtacalmış beyfendi
eflinam selam canım nasılsınnn.. evde hiç durmuyorsun kısssKızlar herkrse hayırlı cumalar olsun
Biz kalktık kahvaltımızı yaptuk
Evimizi temizledij şimdi abdest alıp mukabeleye gidicez inş
Sonra alışverile gidicem
Sizleride çok ozledim
Sibelim bayanakıllı
Sizn bıdıklar.büyüdü maaşallah
Bizimde 4 haftamız kaldı
yok kuzujm ya tembel bizimki..
ayakta durmak istiyor hiç yüz üstü yatmayı sevmiyor..
gece uykusua şöyle..
akşam 9-10 gibi yatırırsam 1 gibi emiyor sonra 2 satte bir emiyor..saat 5 ten sonra kıpır kıpır uyanmasın diye beşiğini sallayarak bazen 6 baznede 7 yi buluyoruz..
eğer 10-11 arası uyursada 2 de emiyor sonra yine 2 saata bir emiyor ve yine 5 ten sonra kıpır kıpır 7 de uyanır işte..
en geç uyandığı saat 8
Kızlar herkrse hayırlı cumalar olsun
Biz kalktık kahvaltımızı yaptuk
Evimizi temizledij şimdi abdest alıp mukabeleye gidicez inş
Sonra alışverile gidicem
Sizleride çok ozledim
Sibelim bayanakıllı
Sizn bıdıklar.büyüdü maaşallah
Bizimde 4 haftamız kaldı
günaydnlarr kıslarrrr.. biz geç uyandık bugün bir ilk yaniisyancım.. zaten bu yaramaz bırıklar yemek yeme zamanı harekete geçiyorlarr durmuyorlarr.. bende çok çektim sırayla yemek yediğimiz zamanlar çok oldu.. sibelciminde dediği gibi mama sandalyesi al çok rahat edersin gündüzleri en azından orada yer şimdilikk.. hemde alışır .. birey olarak görür kendini.. bizimde mama sandalyemiz katlanıyor her yere sığıyor 150 civarı almıştık ama çok kullanışlı tavsiye edebilirim .. uyku düzenide bana normal gibi geldi biz hala emiyoruz ve gece en az kalkması 3 kez oluyor.. gündüz uyku saatine görede değişiyor geç yatıp yatmaması..
eflinam selam canım nasılsınnn.. evde hiç durmuyorsun kıssstemizlikte artık kendini çok yormaa mmeleğinde yorulmasın sıkışmasın .. Allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallahh... büyüdü çok şükürr canım benim gıdımm.. kendi kendini kurtardı .çok şükürr .. büyüdükçe huyuda değiştii .. zorluyor bizii miniğim
bende bakıcam ramazan sonu mama sandalyelerine inş tatlım..
gece uykusu iyimi diyorsun ben neden zombie gibiyim o zaman hahhah
bende bakıcam ramazan sonu mama sandalyelerine inş tatlım..
gece uykusu iyimi diyorsun ben neden zombie gibiyim o zaman hahhah
çok güldüm canım yaa zombisin demek emen çocuk için normal tabii canım.. benim kızım 1 buçuk yaşında düşün kii hala gece en az 3 kere uyanır emer yatar bi süreden sonra bünye alışıyor .. ben uyandırıcam nerdeyse o dereceye geldik ..
sibelcimm.. sen tuvalet eğitimine başladın mı.. benim kızım çiş çişş eghh diyip duruyo yaptıktan sonra acaba bırakırmı bezi bilemiyorum daha erken gibime geliyorr.. lazımlık aldık .. oynuyo oturup çiş diyo bazen banyoya yanıma getiriyor beraber çiş yapıyoruz gibi oturuyo ama bilemedim
bende 2-3 yaş arasında duymuştum canımm.. ama bazı çocuklar kendini belli ediyormuşş 1 yaşında bezi bırakmak isteyebiliyormuşş.. bende dedim acaba istiyormu bezini açıyor bazen öyle durmak istiyor.. yinede gözüm üzerinde farkedince bırakmak istediğini tekrardan denicem.. bende arada deniyim biraz daha geçsin zorlamak istemiyorum korkmasın diye.. benim kız yiğenimi ablam 1 buçuk yaşında bıraktırdı ama korktu hep yerlere işedi.. 3 yaşında anca bıraktı.. düşünceliyim açıkcasıbenım cadı şu an 22 aylık.16 aylıkken çömelerek yapmaya basladıgında lazımlık aldım.bılıyorum erkendı ama aldım.oyuncak sandı oynamaya kalktısonra bebek klozetı aldım korktu ıstemedı ısrar etmedım bıraktım...bugunlerde arada klozete oturuyor ama korkuo kalkıyo.pedagoga danıştı daha erken 24-36 ay arası normal...kış da olabılır acele etmeyın dedı.kardesımın dugunu var nasıpse agustosta dugun gecsın agustosta denıcem tam 2 yasında olcak nerdeyse ....alışırmı bılemem ama deneyyeım cnm
bırde dr dedıkı sabahları bezı kuru kalkana kadar bekleyın dedı ama ben beklemıycem dneıcem arada....senınkı kuçuk bence ama annemın dedıgıne göre bız 1,5 yasında oğrenmısız
bende 2-3 yaş arasında duymuştum canımm.. ama bazı çocuklar kendini belli ediyormuşş 1 yaşında bezi bırakmak isteyebiliyormuşş.. bende dedim acaba istiyormu bezini açıyor bazen öyle durmak istiyor.. yinede gözüm üzerinde farkedince bırakmak istediğini tekrardan denicem.. bende arada deniyim biraz daha geçsin zorlamak istemiyorum korkmasın diye.. benim kız yiğenimi ablam 1 buçuk yaşında bıraktırdı ama korktu hep yerlere işedi.. 3 yaşında anca bıraktı.. düşünceliyim açıkcası
aynen canım yaaa .. çocukların kasla rı tam gelişmediği için altlarına kaçırıyolar.. tabi korkutmamak lazımm.. wc eğitiminde klozete çocuklar için takılan aparat çok işgörüyormuşş .. zamanı gelince beraber yardımlaşırız artıkısrarcı olmamak lazım zaten ...1,5 yasta denemış 3te bırakmış yazık yanı kıyamam....
Sibelim bayanakıllı kızlar allah razı olsun
Az kaldı
Bugün kıyafetlerini bebişin yıkıyorum
Roxy dalan aldım 30 dereceye attm
Bir dünya kıyafet çıktı nasıl ütlücem bşlmşyorum sonra dolabını hazırlıcam
Yatağı hazır sadece nevresin tk alıcam
Sonrada benim çantamı ve bebeğin çantadı
Sonra babyshower leri azırlıcam aldm malz yapılcak sadece çok şşim var ama azar azar yaparım inş
aynen canım yaaa .. çocukların kasla rı tam gelişmediği için altlarına kaçırıyolar.. tabi korkutmamak lazımm.. wc eğitiminde klozete çocuklar için takılan aparat çok işgörüyormuşş .. zamanı gelince beraber yardımlaşırız artık
ayy tatlıı hazırlıklar onlarr.. insan o zaman o kadar özeniyor ki benim kv kız çeyizi hazırlıyoruz sanki onda bile bu kadar özenilmez demiştikolayy gelsin sana tatlı hamişimizz.. hasta bezi falan alma hastanede bana 1 tane vermişlerdii zaten yetmişti .. geri kalan günler hep pet kullandım.. kendini çok yorma canımm insan bir hevesle hazırlıyorrr sonra yorulduğunun farkına varıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?