- 7 Haziran 2012
- 5.022
- 1.624
- 398
- 40
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.081
sonunda
elifnam hamıleymıs
alalh tamamına erdırsın ınsallah
evettt
bır kız cocugu gelecek bu nazlı anenınn derım ben
kızım akıllı ol bız naz yapmadıkda noldu yarandık sankıkuzenımın esı hamıleyken dırek işi bıraktı mınıcık eve temızlıkcı getırdı...ben 7 ay calıştım kocaman evı temızlıyodum ustune naz felan yoktu bende...kuzenımın esı mısafırler varken gıdıp uzanıyodu dusun....tabı okadarda degıl ama valla tavsıye yanı bıraz naz yapacaksın aradımı çok ıyıyım deme ah vah de akıllı ol bugunler gerı gelmıyo
sibelcana katılıyorum kızO ne ki bazi bayanlar hamile oldugunu ogrenir ogrenmez direk lohusa moduna giriyorlar
Sanki tek onlar dogum yapiyor
İns bende cok takintili ve nazli olmam
Belki naz yaparim ama esim takar mi bilmem
O ne ki bazi bayanlar hamile oldugunu ogrenir ogrenmez direk lohusa moduna giriyorlar
Sanki tek onlar dogum yapiyor
İns bende cok takintili ve nazli olmam
Belki naz yaparim ama esim takar mi bilmem
sibelcana katılıyorum kız
ıkı seksen yatacaksın
Kizlar nerdesiniz ya
Benim bu donemlerim cok stresli ins gecer
Albüme eklemistim tatlim yazmistim buraysİsyan kiz hic resim koymafin
Merak ediyorum mustafamizi
Simdi gordum efulim : ( inan cok ama cok üzüldüm. Ne yazacağımı bilemiyorum. Cok zor bir sınav ama sen cok güçlü bir kadınsın. Ne gerekiyorsa yapar sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız insallah : ( offf dağıldım yemin ederjm
Elmym Allah herkese farkli bir imtihan yazmis bizim payimiza da bu dusmus deger verip yorum yazdigin icin tedekkur ederim burasi sanal alem cok cabuk u utuluyor hersey ve herkes insaAllah prensesin iyidir op onu benim yerime..
kesinlikle öyle bende aynı şeyleri yaşamış biri olarak unutulmadığını biliyorum ve biriyle konuşmanın aynı acıyı tekrar nasıl yaşattığını. bu sebeple en güzeli konuşmamak anlatmamak acı geçmiyo ama eskisi kadar kahrolmuyo insan.efulım senıde yasadıklarınıda unuttugumuz yok canım....sadece yaranı daha fazla deşmek ıstemıyoruz...en azından benım için boyle.....
Albüme eklemistim tatlim yazmistim burays
eflinam cok mutlu oldum rabbım tamamına erdirsin inşalllah rabbim diğer kızlarada nasip etsin
ben geldim dun sınavım vardı inş. gecmişimdir gecen yıldan kalan dersler bu sene artık bitsin su üniv yawww sizleri özledimmm ama kızdan giremiyorum bir dakka durmuyo
elfilam tebrık ederimmm sankim kız olck gibime geliooooooooo
ben geldim dun sınavım vardı inş. gecmişimdir gecen yıldan kalan dersler bu sene artık bitsin su üniv yawww sizleri özledimmm ama kızdan giremiyorum bir dakka durmuyo
elfilam tebrık ederimmm sankim kız olck gibime geliooooooooo
Elmym Allah herkese farkli bir imtihan yazmis bizim payimiza da bu dusmus deger verip yorum yazdigin icin tedekkur ederim burasi sanal alem cok cabuk u utuluyor hersey ve herkes insaAllah prensesin iyidir op onu benim yerime..
CANIM MENULERİ COK BEGENDİMMMMselamm kızlarrr.. nasılsınızz?? EFLİNAM bebişinn hayırlıolsunn sağlıkla kucağına alırsın inşallahh çok sevindimmm... rabbbim isteyen herkese versinn ... citl bende hafta sonu sınava girdim kurtulmak istiyorum artık derslerden kızımla zor oluyor çalışmak.. yürümeyede başladık hiç durmuyorr vıtvıdık hanımm.. kızlarr cumartesi günü kızımın doğum günü var 4üneydi normalde açık öğretim sınavlarım dolayısıyla bu hafta yapıcam inşallahh..5-6 gibi olacak akşam yemeğide aradan çıkacak menümü söylemek istiyorum fikirleriniz içinnn eflinam sen okuma ama
- yaprak ve lahana sarması
-kurulardan karışık dolma
-makarna salatası(rus)
-patatesli ve peynirli açma
-ıspanaklı börek
-osmanlı lokumu
-damla çikolatalı kurabiye
ve mercimekli börek kesin olmamakla birlikte
sizce nasıl uyarmıki birbirine karar veremediklerim var
çok teşekkür ederimm canım benim sizde olsanız keşkeCANIM MENULERİ COK BEGENDİMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?