Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

O ne ki bazi bayanlar hamile oldugunu ogrenir ogrenmez direk lohusa moduna giriyorlar
Sanki tek onlar dogum yapiyor
İns bende cok takintili ve nazli olmam
Belki naz yaparim ama esim takar mi bilmem

O ne ki bazi bayanlar hamile oldugunu ogrenir ogrenmez direk lohusa moduna giriyorlar
sibelcana katılıyorum kız
ıkı seksen yatacaksın

sibelcana katılıyorum kız
ıkı seksen yatacaksın

Kizlar nerdesiniz ya
Benim bu donemlerim cok stresli ins gecer

tecrubeler konuşuyo gel dınle bızı sen....esın mecbur cekcek nazını el mahkum
sterstlısın cunku ev dolu canım..gececk merak etme sıkma caını

bencede biraz naz yapılmalı bende nazlı değilim. ama ilk denememiz hüsran olduğu için ister istemez ben nazlı olurum e eşim zaten pimpirikli tadını çıkarırım. tabi o günleri görebilirsem..

Elmym Allah herkese farkli bir imtihan yazmis bizim payimiza da bu dusmus deger verip yorum yazdigin icin tedekkur ederim burasi sanal alem cok cabuk u utuluyor hersey ve herkes insaAllah prensesin iyidir op onu benim yerime..

Elmym Allah herkese farkli bir imtihan yazmis bizim payimiza da bu dusmus deger verip yorum yazdigin icin tedekkur ederim burasi sanal alem cok cabuk u utuluyor hersey ve herkes insaAllah prensesin iyidir op onu benim yerime..

efulım senıde yasadıklarınıda unuttugumuz yok canım....sadece yaranı daha fazla deşmek ıstemıyoruz...en azından benım için boyle.....

efulım senıde yasadıklarınıda unuttugumuz yok canım....sadece yaranı daha fazla deşmek ıstemıyoruz...en azından benım için boyle.....
kesinlikle öyle bende aynı şeyleri yaşamış biri olarak unutulmadığını biliyorum ve biriyle konuşmanın aynı acıyı tekrar nasıl yaşattığını. bu sebeple en güzeli konuşmamak anlatmamak acı geçmiyo ama eskisi kadar kahrolmuyo insan.
eşimle biz bu mevzuyu hiç konuşmadık geçen açıldı konusu ikimizde ağladık iyi bişeymiydi bence hayır 32 yaşında bir adamın ağladığını görmek beni daha çok mahvetti. bu sebeple yarayı kaşımamak geçmesini beklemek daha mantıklı...

ben geldim dun sınavım vardı inş. gecmişimdir gecen yıldan kalan dersler bu sene artık bitsin su üniv yawww sizleri özledimmm ama kızdan giremiyorum bir dakka durmuyo

elfilam tebrık ederimmm sankim kız olck gibime geliooooooooo

Albüme eklemistim tatlim yazmistim burays

Tatlim bakicam hemen
Bende kafa mi kaldi ki

eflinam cok mutlu oldum rabbım tamamına erdirsin inşalllah rabbim diğer kızlarada nasip etsin

Sagol cnm allah razi olsun
İns darisi tum kizlara ve isteyen herkese

Canim cok tsk eferim
İns gecersin sinavlarini
Bu arada icimden hicbisi gecmiyor
Saglikli sihhatli olsun cinsdiyeti onemli degil

Cnm bende diger kizlata katliyorum
Surekli konuyu acip canini yakmak istemiyoruz
Emn ol sende kotu olursun
Ben seni cepten aradim olayi duyunca ama acmadin
Rabbim tez zamanda ailenize hayirli evlat nasip etsin

selamm kızlarrr.. nasılsınızz?? EFLİNAM bebişinn hayırlıolsunn sağlıkla kucağına alırsın inşallahh çok sevindimmm... rabbbim isteyen herkese versinn ... citl bende hafta sonu sınava girdim kurtulmak istiyorum artık derslerden kızımla zor oluyor çalışmak.. yürümeyede başladık hiç durmuyorr vıtvıdık hanımm .. kızlarr cumartesi günü kızımın doğum günü var 4üneydi normalde açık öğretim sınavlarım dolayısıyla bu hafta yapıcam inşallahh..5-6 gibi olacak akşam yemeğide aradan çıkacak menümü söylemek istiyorum fikirleriniz içinnn eflinam sen okuma ama
- yaprak ve lahana sarması
-kurulardan karışık dolma
-makarna salatası(rus)
-patatesli ve peynirli açma
-ıspanaklı börek
-osmanlı lokumu
-damla çikolatalı kurabiye
ve mercimekli börek kesin olmamakla birlikte
sizce nasıl uyarmıki birbirine karar veremediklerim var

CANIM MENULERİ COK BEGENDİMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…