Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım çok sevindim inan ilk okuduğumda benim yaşadıklarımı yaşıcaksın diye çok korktum rabbime şükürler olsun ki yaşamadın. folik asidi neden kesti anlamadım ama ilk 3 ay hamilelikte de içiriyolar çünkü zararı olan bişey değil bence başka dr daha sor.
isyanın kullandığı folik asit yumurta kalitesine de iyi geliyo diye hatırlıyorum o sebeple sordum canım yoksa bende de folio var kullandığım.

Canim darisi sana ve isteyen herkese olsun
Folik asite devam edicem paketim bitene kadar oda 3 aya tekabul efiyor zaten sonra baska ilaclara baslicaz dedi

Ayy bebis gelip süper tebrik ederim canim
Folik asitb12. Haftaya kadar icmem.lzim canim dr neden biraktirmiski

Canimninofolic pko. İcin folik asit yumurta gelişimine yardimci

Ayy bebis gelip süper tebrik ederim canim
Folik asitb12. Haftaya kadar icmem.lzim canim dr neden biraktirmiski

Canim cok sagol allah razi olsun
Folik asiti biraktirmadi elindeki pakette ne kadar var dedi 40 tane vardi dedim tamam onlari bitir baska ilaclara basliyalim dedi.zaten elimdekiler butince 3 ay olacak yani tamamlicam ben mayistan beri iciyortum zaten

Kizlar hekese gunaydinlar olksun
Hayatimda ilk kez ust uste istifra ettim
Yedigim yemekler beni benden aldi
Canim hicbisi istemiyor istahsuzxlik var
Uyku hali ve sersemlikte cabadi
İsyan/citk/sibelim izdede boiyke oldu mu

Bu arada kv ve eltimun oglu hala bendeler
Doigalgazcilar guya bugun gelcekmus ama kv gitmeye pek niyetj yok gibi aksama sunu yapalim yarin aksama bnu yapalim diyo
Su dogalgazcikari aricam artik benne olur acin dfiye ciglik aticam
1 hafta olacak yarin ve ben cocukla coj bunaldim
Kv yemeklerti yapiyor sagolsun gidince nadil olucak biolmem
Anneme gitmek idtiyortum eger yarin falan giderlerse
Nolur allahim affet ama yoruldum gercekten

Canim erken baslamis bulanti ben ne çektim4 kilo verdim.kusmaktan...yagli sşeyler yeme..beyazleblebi yaninda olsun hep..
KKV ya kizma canim sik gelen biri değil bu kadarda kalsin çocukbiraz ssilinti ama KV bakar..hem senin yifeninde kalmisti esin çok güzel ilgilenmişti..eeşinin hatri için ses cikarma bence

Evet cnm yigenim kalmisti benmde ama insanin kendi yigeni olunca farkli esim ilgilendi evet ama
iste ne bilim hassasim herhalde ondan yksa cocuklari coj severim gercekten.
Kv zaten dogalgaz sorunu olmasa idi coj kalmazdi zaten biliyorum ama benmde hassas donemme denkgeldi kotu oldu

Halsizlik beni oldurecek yoksa bisi yok pek ama iste ins gececek.tiksinme oldu deli bicimde

anam elifnam hamılemı

topiğin bır bebegı daha olyo eflnamcım cokcokc sevındım kalp atışlarını duymana.ALLAH saglıkla kucagına aldırsınl ınş
soruna gelınce ben ne bulantı ne baş dönmesı hıçbırşey yasamadım çok rahat bı hamıleleık gecırdım darısı basına dıyecegımde bunun dezavantajı olarak 20 kilo aldım ınş sende çok bulantı yasamazsın ama benım kadar da rahat olma dıkkat et
ınş gıderler bır an once cnm

ısyan bebiş nasıl ...
mouse bende fobıol kullanmıştım
denız nerelerde ne zamandır ugramıyo...

Canim cok sagolasin
İns iyi ve guzel bir hamilelik gecirebilirim
Su an uzandim hicbisi yapmak istemiyorum
Kv balik almaya gitti oglanla
Bende elma aldim yoyorum

sonunda
elifnam hamıleymıs
alalh tamamına erdırsın ınsallah
evettt
bır kız cocugu gelecek bu nazlı anenınn derım ben

Olsun ya iyidir arada
Bende sersem tavuk gibiyim vallahi
Sibelim ins boyle devam etmed

erken baslamış sende...bende ofıste uyuyodum düşün...patronum ( oda hamıleydı) bazen uykum olunca benı eve gönderıyordu sagolsun
ama ınsan ozluyo o gunlerı...bak sana tavsıye bolbol naz yap....ben hıç yapmadım sımdı hamıle olsam hıç sorunum olmasa bıle ah vah dıye naz yaparım valla

Kiz sibelim ne yapayim kiz
İcinden gelnesi lazim
Bendede pek yok oyle seyler
Ama ariyor gun icvinde nadil oldun ne ustiyorsun vd diye
Benim bur ark esine ayaklarina geryerine masaj yaptirmis
Meyve tabaklari,cicekler neler neler

Kiz sibelim ne yapayim kiz
İcinden gelnesi lazim
Bendede pek yok oyle seyler
Ama ariyor gun icvinde nadil oldun ne ustiyorsun vd diye
Benim bur ark esine ayaklarina geryerine masaj yaptirmis
Meyve tabaklari,cicekler neler neler

kızım akıllı ol bız naz yapmadıkda noldu yarandık sankı kuzenımın esı hamıleyken dırek işi bıraktı mınıcık eve temızlıkcı getırdı...ben 7 ay calıştım kocaman evı temızlıyodum ustune naz felan yoktu bende...kuzenımın esı mısafırler varken gıdıp uzanıyodu dusun....tabı okadarda degıl ama valla tavsıye yanı bıraz naz yapacaksın aradımı çok ıyıyım deme ah vah de akıllı ol bugunler gerı gelmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…