Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar nerdesiniz
isyann az kaldı kuzum benim binada hamiel bir bayan vardıo
dün akşam nırmal doğum yaptı sabah geldiler gördüm
dublekste oturuyor
kaıdn baya acı çekiyrdu sanırım yzünden belli idi
biraz zaman geçsin giderim inş

amin canım arkadaşım dualarınızı esirgemeyin
efulim senden de çokça dua bekliyorum
yarın avukata gidiyorum çekişmeli olacak dava
maddi manevi tazminat davası işte
nafaka da bağlanırmış buna sevindim işte
tek kuruşuna ihtiyacım yok allaha şükür ama amacım canını yakmak
beter olsun inşallah
bu dünyada da öte ki dünyada da rabbim işin rast götürmesin
arabayıda almaya çalışıcaz

Canim hakkinizda hayirlisi olsun ins ne ostiyor isen

Tabkettwn girmek cok zor oluyor ya
Kizlar dinleniyorum valla
Kaslarimi ve biyiklarimi aldirdfim yuzume mask yaptim kendim yatiyorum valla

selam kızlar dün işe gelmedim çok yorgundum bugün geldim 1 günde bile işler birikmiş çok sıkıldım artık ne olucak böyle bilmiyorum yani.
eşim bugün il dışına gitti cuma günü gelicek 2 gün yalnızım

oyy canım yaa neden eleman almıyorlar..
b şekilde seninde performansın düşer

cnm tazmınat alırsın ama nafaka alabılecegını sanmıyorum.çunku çalışan ayakları ustunde durabılen bı ınsansın.ancak psıkolojının calışmaya elvermedıgıne kendıne bakamadıgına göre rapor alırsan o sekılde alırsın.yoksa zor.ama tazmınat alırsın ıyı bır avukata denk gelırsen

günaydın hanımlarrr bugün hla tık yok bendeee

ama naz yaptı oğlun heeee

,aynn sibelim yaa baştan beri nazlı bu sıpaç..

öyle yapıyorum canm geziyorm tozuyorum valla..sokaklarda doğurmazsam iyidir..
pazartesiye kadar doğmazsa pazartesi raporumu 10 gn uzatacaklar..geç doğum rapou verecekler vayy haliee

doğar herhalde ya...ana sıpaya bak gari ....gercı oğlanlar gec gelıyomuş ısyan herkes oyle dıyo....

Gunaydin kizlar dun bnde asure yptim gorumce geldi kayinvlidrnin camasirlrini getirmis yemek filn derken giremedim ya

isyan haftaya dogurursun sen kacinci haftadasin bn 41 haftada dogurdum

doğar herhalde ya...ana sıpaya bak gari ....gercı oğlanlar gec gelıyomuş ısyan herkes oyle dıyo....
yok be kuzummm..kız erkek fark etmiyor kasım anelerinde herkes 40 ı geçiyor doğru szeryana.
bizim sıpalar akrep burcu tam özeliklerini taşıolar inatlar

Gunaydin kizlar dun bnde asure yptim gorumce geldi kayinvlidrnin camasirlrini getirmis yemek filn derken giremedim ya

isyan haftaya dogurursun sen kacinci haftadasin bn 41 haftada dogurdum

anlamadım yıka dıyemı getırmış...görumcen kuçukmukı....

yok be kuzummm..kız erkek fark etmiyor kasım anelerinde herkes 40 ı geçiyor doğru szeryana.
bizim sıpalar akrep burcu tam özeliklerini taşıolar inatlar

valla kızlar 15 gun erken gelır derler bende tuttu erkekler bekler derler bılmıyom artık cnm.....
ay ısyan ne heyeceanlısındır sımdı.....az kaldı dunyanın en guzel duygusunu tatmana...ilk gunler pek anlamıyon..ağlamasıydı,gazıydı,bagırmasıydı derken .....ama bı gülümsesin işte o bambaşka birşey.....

kiz rapotumun bittigi gun gittim ben orda sancilndim uc cm acilmam varmis hemen yattim ben
benimde günümde gelecek die bekliorum canımm bakalım artıkk..

sibell çok duygusalımm yaaaa...
o kadar heyecanlıyımki..bu sabah kucağımda oğlımla uyandım ilk defa bu kadar net gördümm..rüya değildi tm uyanırken anlık gördümmm..oyyy miss kokulum gelsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…