- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.761
ben olsam o altın paraları gösteriridim eşime..oldu canımm ben çocuğumun rızkından vereyim onlar altın biriktirsin yok öle yağmamecburen yapıyosun sibel eşimde vardı ustelik ama hiç acımıyorum aynen bende benim beddularım tuttu gorsun ya daha nicelerini görsunde benden uzak dursunnnn dedimm işte bana boyleydin böyle oldun içimden kanatları yok bi bana karşıı allah gosteriyo dahada gorcekkk para yok şu borç var deyip duruyolar işte kıyafet istemşlerdi kıyafetlerin arasında birde ne goreyım kuçuk altınlar ve bayada bi para vardı eşime söleedim keşke gosterseydim hanı para yoktu bunlar ne dicektim neyse boşver dedim koydum ama bişey olsun sölücem eşime seni kendilerine acındırıyolar işte dıcemm o gun hastalandığında apar topar gıttık beş kuruş para yoktu eniştemden aldık babası adam cebinde para var faturamı öde benzşn al sunun parasını ver para koymamamış dunde maaş almış eşim sabah aldı gitti hepsini goturyodu param yok dedşm birazını bıraktı borçları yatırda gel dedim yoksa annesigile yamayıp gelir o parayı dımdızlak kalırız biray çok sinirlenryorum yok yok deyip saklamalarını sankı para istetyen var onlardan sizinkilerde böyle yapıyolarmı kızlar
denizcim seni adınıa sevindim kurtuldun o adamdan borç uzulmek senin için değil sen iyiy birisin adam seni 2 senedir sömürüyo artıkk belki hayırlı başka bir insanla karşılarsırsın nereye kadar devam edecekti babanda en ıyısını yaptı sonunda adam araba olayınıda eşinin numarasını ver onu arasınlar ondan aldınız parayı ondan isteyınde mahkemede de belirt benm olan arabayı gıttı başkasına sattı hakeretleri darpları anlat hepsini her hakkını daaa donuna kadar çekinme
ben olsam o altın paraları gösteriridim eşime..oldu canımm ben çocuğumun rızkından vereyim onlar altın biriktirsin yok öle yağma
sölü
soyleyeceğim isyannn ama canı sıkkın babası habire içki içiyo sapıtıp eşimi arıyo konuusyooo paraları hep içkiye veriyo die kızıyo babasına annesi ayrı dert babası ayrı dert nereye duştum bilmyorum valla bende sorunca para yok dio içki içip duruyo babassı anneside babasından saklıyo paraları
kıssslar nasılsın isyan dogum yapmadın mı sibelim mouse citl eflinam efulim cute herkes nasıl yawww
@deniz_1988 canim konuna yorum yazamadim kapaliydi herşeyde bir hayir vardir bariştiginiza hiç sevinmemiştim zaten
Boşanmaya pek sevinilmez ama başka çaren yoktu bu evliligin devami da senin için iyi olmayacakti,,
Şunu da söyleyeyim barişip devam etseydin ve bir gün yaşin ilerleyip de boşandiginda şunu demenden korkuyordum; ben bu adami niye yillarca çekmişim de gençligim güzelligim elinde harcanmiş deseydin pişman olmanin geri dönüşü olmayacakti
Allah sana bu süreçte yardim etsin su gibi kolayca aksin geçsin inşallah canim
Selam kizlar direk denizin olaya daldim sizler de iyisiniz inşallah
Erzurum olayindan sonra kendime gelmeye çalişiyorum bi kaç gündür
Sagolun kizlar bi aglayip bi guluyorum
Karmakarisik bi psikolojideyim
Ama gececek hersey insallah
Allaha siginiyorum o biliyo nasil seylere katlandim..
Evimde kaliyorum kardeslerim yanliz birakmiyo sagolsunlar
Bi kac gun ise gitmeyebilirim aslinda gitmem iyi olur ama nedense evde daha iyiyim..butun gun is yerinde agladim eve gelincede agladim ama evde olunca daha iyi hissediyorum..tum ailem arkamda sukur..
Herkes yavas yavas duyuyor saatlerdir yanimdalardi yeni gittiler..Her duyan benim adima seviniyor..
Durum bu iste..desteginiz ici sagolun canlarim..
mecburen yapıyosun sibel eşimde vardı ustelik ama hiç acımıyorum aynen bende benim beddularım tuttu gorsun ya daha nicelerini görsunde benden uzak dursunnnn dedimm işte bana boyleydin böyle oldun içimden kanatları yok bi bana karşıı allah gosteriyo dahada gorcekkk para yok şu borç var deyip duruyolar işte kıyafet istemşlerdi kıyafetlerin arasında birde ne goreyım kuçuk altınlar ve bayada bi para vardı eşime söleedim keşke gosterseydim hanı para yoktu bunlar ne dicektim neyse boşver dedim koydum ama bişey olsun sölücem eşime seni kendilerine acındırıyolar işte dıcemm o gun hastalandığında apar topar gıttık beş kuruş para yoktu eniştemden aldık babası adam cebinde para var faturamı öde benzşn al sunun parasını ver para koymamamış dunde maaş almış eşim sabah aldı gitti hepsini goturyodu param yok dedşm birazını bıraktı borçları yatırda gel dedim yoksa annesigile yamayıp gelir o parayı dımdızlak kalırız biray çok sinirlenryorum yok yok deyip saklamalarını sankı para istetyen var onlardan sizinkilerde böyle yapıyolarmı kızlar
denizcim seni adınıa sevindim kurtuldun o adamdan borç uzulmek senin için değil sen iyiy birisin adam seni 2 senedir sömürüyo artıkk belki hayırlı başka bir insanla karşılarsırsın nereye kadar devam edecekti babanda en ıyısını yaptı sonunda adam araba olayınıda eşinin numarasını ver onu arasınlar ondan aldınız parayı ondan isteyınde mahkemede de belirt benm olan arabayı gıttı başkasına sattı hakeretleri darpları anlat hepsini her hakkını daaa donuna kadar çekinme
ehh yuhh artıkk.. valla yazık yaa
doğramadı kız dahaben ıyıyım sıpamla uğrsıyorum sen nasılsın cnm
kız geldı gectı ıste adapte ol dunyaya dön artıkonlar orda kaldı ne guzel keşke bızımkılerde uzak olsa
ağlamayı kes artık denız toparlan çık dışarı hava al gıyın suslen matemmı tutuyorsun ya...yapma bunu...kurtulduguna sukret....bu adamdan bebek yapmadıgın ıcın sukret.....herseyın hayırlısıymış demek kı cnmmmm.....guçlu ol bız akdınlara güçlü olmak yakışır
keşke gösterseydın kız nıye sakladınkı......oknuda bızımkılerın hakkını yıyemem.aylardır görumcem destek alıyo pazardı alışverıştı yanı görumcem derken kaynanamlar ıste.kese ortak sonuçta görumcem bekar.yanı tam tersı hep destek olmaya calışırlar kı bı zahmet olsunlar yanı
kız sen doğurmadın mı dahahergyun bakıyom ısyan yazmışmı dıye....
yok bebem yaa doğuramadım daha.henüzde niyeti yok gelmeye..
cu ma doktorum 10 gün daha süreniz var dedi..
bu gidişle içimde büyücekk sıpammm hahahaha
ben doğucak olsam özelden hepinize mesj atıcam şekerimm
cnm anıden olursa aklına gelmeyız heyecandan....olsun saglıkla gelsınde....10 gun surmez gbıme gelıyo..
bilmioerum canım öle bir ağrım sızımda yok..
anidende gelse aklıma gelirsiniz şekerimmm emin ol..
mesajımı hazurladım doğuruyorum diye sadece gönder dicem gidecekkk hehehehe..
artık gece gündüz mesaj gelirse şaşmayınn
ehh yuhh artıkk.. valla yazık yaa
Selaaaam
Sibelcim haklisin zaten adapte oldum evimde habire temizlik yapiyorum deşarj olmak için :)
Dün gece saat ikide iki cam sildim bugün de yapcam ama dizi izliyorum bilgisayardan :)
Allahimm evde amaçsizca oturmak bile güzel neydi öyle geçen hafta patlayacaktim şükür bitti
Zaten evde durmayi özleyecem bi sürü kursa gidiyorum açikögretimden üniversiteye başladim bi de spor var :)
Diyete de başlamam gerek bu hafta başlayayim bari şişko şişko nereye kadar off kilo aldim yaa gene(
kız Allah iyiliğini versin emi mesajdamı hazırladınbilmioerum canım öle bir ağrım sızımda yok..
anidende gelse aklıma gelirsiniz şekerimmm emin ol..
mesajımı hazurladım doğuruyorum diye sadece gönder dicem gidecekkk hehehehe..
artık gece gündüz mesaj gelirse şaşmayınn
kız Allah iyiliğini versin emi mesajdamı hazırladınrabbim hayırlısıyla kurtarsın kuzucum...
ısyan nerdesın......doğurmadın dimi
ıyı haftalar kızlar
unutmam şekerimdee önce doğurabilmem lazımmmısyancımm dualarında benıde unutma sakınisyan123
kızlar dün akşam çok kötü olaylar oldu
eşim evi terketmek istedi olay çıktı babam da ona vurdu.
defoldu gitti haftaya dava açıyorum..
zaten biteceği belliydi.
Rabbim yardımcım olsun
kolayca kurtulurum inş. bu pislikten
bu defa geri dönüşü yok
hayatımdan bıktım bu adam yüzünden çok şükür kurtuluyorum
bana dua edin ne olur..
kızlar dün akşam durduk yere ayrılıcam bitecek bu evlilik demeye başladı
devri üzerime olan benden habersiz sattığı arabam için alan kişiler sıkıntı çıkardı devamlı hep sıkıştırıyordu devrini ver diye bense 1 senedir borcunu ödüyordum binmediğim arabanın
neyse bu dün akşam birden bire devrini vermezsen evi şimdi terkedicem deyip hazırlandı.
bende gidip yukarıda babama anlattım olanları çıldırdı
aşağıya indi buna tokat atıp defol git dedi
yani anlayacağınız bitti herşey kısaca anlattım size daha kötüydü tabi olaylar..
haftaya davayı açıyoruz.
görümce mesaj atmış bana hakaret ediyor bende karşılığını verdim.
pazartesi önce karakola sonra avukata gidicem.
arabamı geri alıp bu adi adamdan kurtulacam inşallah
dün gece sabaha kadar ağladım ama şimdi iyiyim
rahatım bile
zaten biteceği belliydi
günde bugünmüş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?