Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ısyamncım sacmalama yaw
ılk defa nası dersın
ohoo ben baya dedım onalrı
ama kavgalar bıtınce ulan nıye pısman olmustum kı ben dıye dusunuyorum unutuyorum

ısyamncım sacmalama yaw
ılk defa nası dersın
ohoo ben baya dedım onalrı
ama kavgalar bıtınce ulan nıye pısman olmustum kı ben dıye dusunuyorum unutuyorum

off bilmiorum şu anda çok fazla üzgünümmm..
hamileliktenmidir nedir bilmiyorumm ama daha çok içim acıdı..
birde oğluş maşallah bugün öle hareketliki canımı acıtıo..
sanırım o anladı gerginliğimi anne burdayım yanındayım dio

İsyan yeter ama artık niye yiyip bitiriyosun kendini
kızım oğlunu düşün bi yaaa
boşver gitsin allah allah
aramazsa aramasın
kayınvalide dediğin kim ki
annen mi kardeşin mi boşversene taktığına değmez
sen annenle o günü organize et gelen gelir gelmeyenin yolu açık olsun

annemde dicek yine gelmedi burnumuzdan gelio hep diye...
kadın haklı..
o da lafını koyacak muhtemelen zaten yeterince susuyor..
offf yaa kafam şişti..
bu akşam en iyisi bir arkadaşı alayım sinemaya gideyim kafa dağıtırım..
hemde o uyuzun yüzünü görmem geç görür gider yatar uyurum

ayne kafa dağıt güzelim iyi gelir

içim acıyor ağlıyor resmen içim kan ağlıyor..
ilk defa diyorum bu adam ile neden evlendimmm..
herkes haddini bilmeli kardeşim ben senin aileni çekiyosam sende benim ailemi çekeceksin bu kadar basit. senin hayat arkadaşın bensem benim yanımda olacaksın yoksa defolup ananın evinde yaşayacksın. alanlara ailelere saygı duyulması lazım yoksa evlilik yürümez.
isyanım bu çok basit bir mevzu boşuna takıyosun kafanı bırak ne halleri varsa görsünler sen annenle düzenle gününü musmutlu geçirin çatlasın millet kaynananda kocanda uyuz olsun onlar üzülsün sinirlensin sen değil.
yerleştir bi güzel eşyalarını millet bebiş gunu görsün

yapıcam canımda anneme ne deyim..
onuda sıkmak üzmek istemmiyorum..
biliosunuz düğünde olan olaylar yüzünden panik atak hastası oldu..
kriz geçirmesinden korkuyorum..
zaten kardeşim askere gidince ilaç dozunu 2 yaptılar yine..şimdi bunu kafaya takmasın..
ona lanse etmeden halletmem lazım..
gelmesinide istemiyorum bu saatten sonra..

benim annemde evliliğimde yaşadığım sıkıntılardan dolayı panik atak hastası oldu
kendimi çok suçlu hissediyorum

ıyı yapmışsın bılsın hatasını cnm

yanı kaynananı baglayan bır durum yok ben hala oradayım
sen keske esıne bekledım gelmedı demeseydın
resmen zemını olusturmussun

yetışın ben geldımmmmmmmmmmmmm
cute onun kaynanasın baglayan bırşey yok ama kıskançlık var sekerım.hanı bak hepsını anneanne aldı der gbı bı adetya hanı kadının işine gelmıyor.anneannenın aldıklarına herkes maşallah dıyecek babaanne orda oyle duracakya işte kudurur bunlar duramazlar ılla kıskanacaklar
isyancım kesınlıkle o ıstedıgın adetı yapıyosun. benım mevlut olayı gbı kayınvalıdeni sadece dıl ucuyla çağırıyorsun esınede ben yapıcam gelmezsede kırılmam dıyosun hadu yallah.kızım sanane ısteyen gelır ısteyen gelmez.bırak ALLAH aşkına ısyancım bıkerede ıstedıgın şeyı yap nolur ya....her seyı ıcınde bırakmasına ızın verme.herseye atlamasınada.bak o bebek şeker olayı bıle benı cok kızdırırdı mesela.sanane kardesım sanane az çekıl koşene ya....
sakın yapmaktan vazgecme.ama annene anlatma tartışmanızı.olurda kaynana gelmezse bı kılıf uydurursun.o gunu kımsenın mafetmesıne ızın verme
bu arada bu adet benım kaynanamlardada varmış.doğumdan sonra kaynanam bızde boyle boyle bı adet var işte herşeyı anneanne alır sofralar kurulurdu vs vs dedı hanı yapmadınıza getırdı. ama benım boyle bır adetten haberım bıle yoktuki....ben ne dedım altta kalır mıyım.ona bakarsan bızdede dogum yapan gelıne bılezık takılır dedım sustu kaldı
bu kocalar annelerın dolduruşuna gelıyo hep zaten.bızde arada tartıısırız bılırımkı dolduruşa gelmış.ama iyi huyu var eşim gelır barısır olayı unutur.ha karsı taraf unutturmamak cın uğraşıyodur o ayrı
bu arada sakın oyle evı terketmeye felan kalkma ısyan sacmalama. bugunler hashas gunler. oyle en ufak bı seyde gıdecek olsaydık ooooo

kaynanası yaptırdı kendı seçtı bebek şekerını. tamam guzel secmış ısyanda begendı ama ben olsam kızardım ya.ilk bebek ılk heves.kendı secmek ıstemez mı ınsan.sana noluyosa....
isyana yaptıracagını daha once soylemedenmı ustelık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…