- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.261
yanı o zaman al kıyafetlerı sakla yapabılıyorsan esıende hıc sesını cıkarma anenm 40 mevludunde getırecek kıyafetlrı debunu yaparım cute ama anneme duyurup onu üzmek istemiyorum..
babam bu sefer onlarla ve eşimle asla muhatap olmaz alır götürür beni..
düğünden önce yemin etti eğer kızım bir defa daha üzülürse alır götürürümm 3 tanede çocuğu olsada dedi..
yanı o zaman al kıyafetlerı sakla yapabılıyorsan esıende hıc sesını cıkarma anenm 40 mevludunde getırecek kıyafetlrı de
buarada sen şimdi dürüyü yapacakmısın? ve ne zmaan yapacaksın
annen fark edecek ama ıste kıyafetlerıde sakla bısı yap alsınalrda gorelımya işte yapıcam ama kv yine olay çıkaracak biliyorummm..bu işin sonu kötüye gider bak bıraya yazıyorum...
saklarım kıtafetleri o sorun değil..
hatta annemlerin oturma odasına aldığı beşik odamdaydı..bugün onu aynı site oturan arkadaşıma götürcem onda dursun..
dicem akşam eşimede gittim iade ettim..
madem gösteriş içindi sen alda yatsın yada annen alsın dicemm
annen fark edecek ama ıste kıyafetlerıde sakla bısı yap alsınalrda gorelım
nankorluk varya erkeklere hıııc yaranılmaz
emınım aynısını bu durumda onurda derdı
ben o sebebten ananme e sımdıden hıc bısey alma
takı olarak yap diyorum
otur oturdugun yeredeya bende anneme alma dedim olmaz dedi yarın onunda lafı olur hiçbirşey almadı derler dedi..
nankör..
o kadar sinirliyimkiii yeminlen herşeyi bozup gidesim varrr
otur oturdugun yerede
yanlıs bısey yapma
en guzel gunlerını zehır etme kendıne
bırak herkez kendı yaptıgından utansın
annene soylee emınım cok bozulur
ve emınım o pazar parasından o paradan bu paradan uc bes kurus artırıp bebegınıze corap onluk vs almaya hala calısıyordur
kahrolur
sen esıne ne dıceksın napıcaksın bılmıyorum sanırım esım asla altan almazdı
köpek gıbı soyledıgı lafın arkasında olurdu bende sıkıntıdan dogururdum
yok canımne annenin evi saçmalama ama eşin artık annenle senin arandaki meselelerde durması gerektiği yeri bilmeli. benim fikrim hatasını anlamadan barışma. seninde eşinin cins tarafları var hee uyuz oldum. hamile kadına yapılırmı yani. saçma yada değil sizin adetiniz bu sonuçta istediğini yaparsın onlara ne oluyosa pis cadı kaynana...günaydın candaşlarım..
canım çok ama çok sıkkın..
kv yine yaptı yapacağını..
her seferinde bir hevesimi kursağımda bırakmasını çok iyi biliyor..
nişanlı ikende düğüne 10 gün kala ev döşemesinde yaptıklarınız hatırlarsınız ayrılıyorduk az kalsın..
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beridir bebek dürüsü yapacak annem diyorum..
çünkü biz evlenirken konyanın hiçbir adetini yapmadık kv istemedi diye..
annemde bunu bari yapayım ilk torunum dedi bende heveslendim yapalım dedim..
herşeyi annem karşılıcak pasta börek işini..
şimdi bebek dürüsü denen şey sadece konyada var..
kızın annesi ilk torununa çeyiz hazıylar işte herşeyini alır..sonra bunlar bir güzel bohçalanır ve yakın akrabalar çağırılır bunlat gösterilir sonra yerleştirilir...
bende dedim izne ayrıldığım c.tesi yapalım..
dün kv yi aradım bir sürü şey saydı..
salakça adetmiş ne gerek varmış yapılmıcakmış falan..
bende yapıcam dedim sizi davet ediyorum misafirlerini davet et dedim sinirlendim çünkü..
ne kadar salakça adetleriniz var diyor kadın yaaa
bunu bu şekilde sölemesine daha çok sinirlendim..birde ben salak gibi yalnız diye akşama yemeğe bize gel demiştim gelcekti..
neyse servisin oraya gittim bekliyorum bunu geldiği yok..aradım anne nerdesin..ben gelmicem küçük oğlan bugün yurt dışından gelcekmişte onun odası toplancakmış..
o zaman bir haber verseydin keşke dedim kapadım..
akşam eşim geç geldi..oturduk sofraya..
söledim annen bugün gelcekti davet ettim ama servisin orada bekletti gelmedi diye..
o da daha önce sen naptın acaba onada ondan gelmedi dedi..
anladım sabah kalkmış aramış..
bende dürü meselesini diyorsan demeye kalmadan salakça adetinizi yapıcam diye diretiosun doğmamış çocuğa don biçiosun nereden biliosun birşey olmayacağını demezmi o kadar sinirlendimki...
annen iyi doldurmuş seni dedimmm..
annem falan doldurmadı saçma bir adet..demekki annen alacaklarını o yüzden almış gösteriş için dedi..
bende sana yazıklar olsun dedimm ne alakası var ya dedimm ama öle bir kitlendimki hiçbirşey diyemiyorum..
sonra kalktım gittim yatak odasına ağlayamadımda gecede hiç uyuyamadımm..
hiç konuşmadık bugün işe bıraktı bende yüzüne dahi bakmadım..
şimdi akıl verin bana kızlar..
eşime ne yapmalyım şeytan diyorki bu haksızlığa git ananın evine aklı başına gelsinn
yok canımne annenin evi saçmalama ama eşin artık annenle senin arandaki meselelerde durması gerektiği yeri bilmeli. benim fikrim hatasını anlamadan barışma. seninde eşinin cins tarafları var hee uyuz oldum. hamile kadına yapılırmı yani. saçma yada değil sizin adetiniz bu sonuçta istediğini yaparsın onlara ne oluyosa pis cadı kaynana...
aslında varya bazen sert olmak lazım
yanı her aklına gelenı gıdenı soylememk lazım bunu anlamaları lazım
senın annenın gosterıs ıcın aldıgını dusunmuyor buna emınım
ama boyle dusunuyor olsa bıle bıraksın ıcınde kalsın ılla o lafı cıkarsa ne olacak sen 8 aydır ıcınde bebeyle oturuyorsun asagı
vallammousee ve Sibelim84 yazması lazım yorum bu konularda ben hıc basarılı degılım
isyan sen önce bi sakin olsana
ne bu sıkıntı yaa
sen ne düşünüyorsun ne istiyorsun o önemli olan
kimseyi düşünmeden ver kararını
eşinle konuşma bi süre en azından kırıldığını anlasın..
annen bu kadar emek verdi en azından ona saygısı olmalıydı.
bizde böyle bir adet yok hatta ilk defa duydum
ama çok hoşuma gitti belki bende yaptırırım ileride
kv ye gelince hep bi pislik yapıyo
ona inat mutlu ol canım bu güzel günlerin tadını çıkar
yok ayrı odada takılma ama yokmuş gibi davran. yada akşam konuş annenin size ne kadr yardımcı olduğunu anlat adetinize salakça demesininde seni kırdığını anlat hamileliğin son dönemleri olduğunu zehir etmemesi gerektiğini anlat baktın anlamadı ben bunu istiyorum ve yapıcam sende bundan sonra ne halin varsa gör de olay bitsin. bu kadının yaptıkları artık yeter yani senin gibi bi kadından ne istiyo anlamadım ki sen onların kuklası değilsin ailenin de talepleri olacak tabiki boş boş konuşup insanın canını sıkmaya yarasınlar sadece..napayım mesela mmousemmm..
ayrı odalardamı takılayım napayımm..
zaten konuşmuorumm..
ne arar ne sorarımm..
umurumda olmazz
dün anlattım canım artık anlatmak istemiyorum yorulmak istemiyorum boş yere..yok ayrı odada takılma ama yokmuş gibi davran. yada akşam konuş annenin size ne kadr yardımcı olduğunu anlat adetinize salakça demesininde seni kırdığını anlat hamileliğin son dönemleri olduğunu zehir etmemesi gerektiğini anlat baktın anlamadı ben bunu istiyorum ve yapıcam sende bundan sonra ne halin varsa gör de olay bitsin. bu kadının yaptıkları artık yeter yani senin gibi bi kadından ne istiyo anlamadım ki sen onların kuklası değilsin ailenin de talepleri olacak tabiki boş boş konuşup insanın canını sıkmaya yarasınlar sadece..
valla ben bu konularda çok sakin olamam çok neet gereken cevabı ben en önce kaynanama verirdim bu bizim adetimiz yapılacak ister çağırın ister çağırmayın derdim ağzını kapatırdım. kocama gelince çoktan ağzına etmiştim sanırım sen kim oluyosun diye ama bu benim yani sakin görünürüm ama haksızlığada tahammülüm yoktur.
ama isyan hamile ve son günlerinde hissettiği her sıkıntı bebişi etkiler belki doğumu bile etkiler üzgünüm isyan ama eşin bunu idrak edemicek bi adam ki seni bu saçma sebep için üzmüş. senin şu anda yapman gereken 2 şey var ya günlerce surat asacaksın yada akşam önce durumundan bahsedip ne kadaar hassas bir dönemde olduğunu anlatıp ondan sonra haddi olmayan şeylere krışmaması gerektiğini anlatacaksın.
yanı kaynananı baglayan bır durum yok ben hala oradayım
sen keske esıne bekledım gelmedı demeseydın
resmen zemını olusturmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?