Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
selam kızlar
sibelim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin ishal beni çok korkutur herzaman
aman dikkat et canım doktora götür hemen düzelmezse..

kriztanem şok oldum yaa neler yaşamışsın
ne diyeceğimi bilemedim

ne sıkıntılar çektin,neler yaşadın karşılığı buymuş demek ki..
bence ani karar verme
isyana katılıyorum önce bir zihnini boşalt mantığını dinle canım
ve kötünün iyisini düşün ya seni yatakta aldatmış olsaydı allah korusun
belki arkadaşlar bana kızacak ama erkeklerin çoğu aldatıyor yakalanan var bu işi gizlice sürdüren var..

eflinam kendimden ve gençlik yıllarımdan bahs etmiştim..
krizantem ben mouse a katılıyorum bu durumda kalbinin sesini dinlemen doğru olmayabilir.. benim de ablam boşandı aradan zaman geçti evlendi çoluk çocuğa karıştı şimdi çok şükür çok mutlu.. kalbiyle hareket etseydi şuan psikolojik bir vaka olup çıkardı.. ailen senin her zaman arkandaysa attığın adımdan korkma..
deniz_1988 canım ben böyle düşünmüyorum.. erkeğide var kadınıda var bunu yapan.. ama sevdiğine sadık olanlarda var elhamdulillah.. insanin içinde varsa bu pislik er yada geç çıkar ortaya..
Birde şu var aldatma nerede başlar? Herkes için farklıdir cevabı. Bana göre beyinde başlar. Fiziksel bir eylem olmadanda insan aldatabiliyor işte.
Özellikle o 'çeketimi üstüne attım hasbam...' sözlerinden sonra ben sanmıyorum ki o şahsı bir daha adam yerine koyayayım krizantem senin için çok zor ben bunu anlayamam bana konuşmak kolay gelir ama hanımlar eşlerine birer emanettir Allahtan.. bu emanete ihanet etmek kabul edilir bişey değil bana göre..

canım söylediklerinde çok haklısın
ama her insan bir şansı hakeder düşüncesindeyim
bu benim şahsi fikrim
başkasının gözü karadır ilkinde bitirir herşeyi
ben eşime defalarca şans verdim alttan aldım destek çıktım.
ilerde olur ki boşansam bile vicdanım çok rahat
yakın bi arkadaşım boşanıyor şimdi aynı zamanlarda evlenmiştik
çok üzülüyorum ama dünyanın sonuda değil tabi ki
bütün ömrünü güvenmediğin değer vermediğin bir adamla geçireceğine boşan önünü gör daha iyi diyorum arkadaşımada
herkes hakkında hayırlısı olsun..

sagol cnm patates yedırdım muzu yemedı ıştahı yok ınş toparlarız bıran once

isyan hala ne dusunecegimi nr yapicami bilemiyorum nasil davranicamida hala bende bilmiyorum bana yanasiyo ama sicak davraniyo aldatmadim seni diyo ama en cokta hamileleimle alakali yapti yorum canimi cok ama cok acitti

Bana esim oyle bir yuk oyle bir aci verdiki dusunse ne sibel bir baska kadininesininnaruxuladini dusununce ne yaparsin brn her dusundugumde migdem almiyo onu ondan hefret ediyorum

cnm ya sen ne zaman hamıleydın ben bı ara yoktum o donem mı...her neyse bencede cok ama cok ayıp ettıgı laflar.ne desem boş. ALLAH esıne akıl fıkır versın sanada sabır versın.evet bıebır aldata olmayabılır ama bunu yapan onuda yapar bence....zaten erkeklere hıç guvenmıyorum ben ya......asla yapmaz dedıgım hıçkımse yok ınsan buyuk konuşmamalı.evet sevıyoruz guvenıyoruz ama erkek mılletı...

sagol cnm ınş duzelır bugun gecmezse sabah göturcez

bence herkes bir şansı haketmez. şöyle düşünün krizantem o zor dönemlerde boşluğa düştü ve bir adamla konuşmaya başladı adamla cinsel içerikli bişeyler lanet olsun bu adamdan da hamile kaldım dedi. aradan 1 sene falan geçti ve eşi bu yazışmaları gördü sizce eşi krizantem e neler yapardı.....
o kadın o erkek ayırmam ben hepimiz cinsellik yaşadık burda bu sadece erkeğin değil kadınında ihtiyacı çok net. ama adam, kadın canını dişine takmış çalışırken canı çıkarken evde oturup milletle oynaşıyosa orda durucaksınız arkadaş. bu kadın arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmemiş evlendiğinden beri bir huzurlu gün görmemiş adamın ailesinden insan muamelesi görmemiş koca başkalarıyla konuşmuş vs vs.
bence bu adam 2. şansı haketmiyo eğer bunu krizantemde yapsaydı eşi onu aynı gün kapının önüne tekme tokat koyardı. asla kimseye sebep olmak istemem ama iyi düşün canım bu hayata bir kere geliyorz insan ana baba evlat acısını içine gömüyo hayatına devam ediyo sende edebilirsin çalışkansın kendine bakabilirsin.
dediğim gibi aklınla hareket etmeni öneririm..

canım sen çok haklısın
bi çok kişi benim gibi düşünmez eminim
zaten başıma ne geliyorsa iyi niyetimden merhametimden geliyor
ben hep alttan alan taraf oluyorum ondan bu tarz yorum yapıyorum

bu kadın bu adamın kıçı kırık işi için halı yıkadı ayakları su içinde
başka hiçbirşey diyemiyorum gerçekten Allah başımıza vermesin.
AMA BAK BOŞANAMAMIŞ YAPAMAMIŞ İŞTE
ÜSTELİK AİLESİ DESTEK OLMUŞ ARKASINDA DURMUŞ
DEMEK Kİ ÇOK SEVİYOR KOCASINI

AMA BAK BOŞANAMAMIŞ YAPAMAMIŞ İŞTE
ÜSTELİK AİLESİ DESTEK OLMUŞ ARKASINDA DURMUŞ
DEMEK Kİ ÇOK SEVİYOR KOCASINI
sonrası benı ılgılendırmıyor ama
bu adamın bu kadına bunu yapmaması gerekıyordu
ustelık karnındakı cocuguda yapmak ıcın bır caba sarf etmesıde cabası

sonrası benı ılgılendırmıyor ama
bu adamın bu kadına bunu yapmaması gerekıyordu
ustelık karnındakı cocuguda yapmak ıcın bır caba sarf etmesıde cabası
karar kriztanemin tabi ki
biz ne desek boş
aldatılmak eminim çok kötü birşeydir.allah kimseye yaşatmasın..
kriztanemde çok emek verdi çırpındı evliliği,eşi için
ben sadece ani karar verip sonrasında üzülmesini istemem
aynı şey başıma gelse boşanmam demiyorum ama boşanırım da demiyorum.
önümü görmeye çalışırdım adamda o potansiyel varsa zaten hep yapacaktır o zaman yol verirdim..

bende o yuzden ıyı yada kotu bır yorum yapmadım
sadece bu kadın bu olanları hıc haketmıyor
ustelık kendını sucluyor sabah erken cıktıgı ıcın aksam 9da uyudugunu soylemıs
bunların hıc bırı sebeb degıl
gerçekten cok yazık

orayı kaçırmışım ben
kriztanem kendini ne diye suçluyorsun ki
valla ben bi dünya sıkıntı yaşadım dert çektim hala yaşıyorum da
sırf bunlar için artık ciddi ciddi bebek olayını bile kenara bıraktım.
eşim bir daha borç diye karşıma dikilirse boşanıcam bu kadar büyük konuşuyorum.
ama dediğim gibi aldatılmak çok farklı bir mesele

canım sen çok haklısın
bi çok kişi benim gibi düşünmez eminim
zaten başıma ne geliyorsa iyi niyetimden merhametimden geliyor
ben hep alttan alan taraf oluyorum ondan bu tarz yorum yapıyorum
sana benden dost tavsiyesi canım sakın kimseye çok merhamet etme acırsan acınıcak duruma düşersin diye bir söz var unutmamak lazım..

evet eğerki krizantem bunca sıkıntıda bunları yaşamamış olsa belki bende derdim biraz bekle şans ver diye..ama bu durumda bu kız asla bunu hak etmedi..kimse hak etmez zaten..
ya ben hamilelik hormonları yüzünden biraz agresifim o yüzden çok yazmadım ama mmouse tam benim diyeceklerimi dile getirmiş..
Allah büyük konuşturmasın ama ben affetmezdimmmm...

canım borç morç bunlar cidden halledilir şeyler..
bende çok büyük sıkıntıalr yaşşadım halada yaşıyorum yeri geldiğinde..
bazen evlendiğime pişmanın dediğim günler oldu frenledim kendimi..
ama şunda kesin kanatimdirki bu yaptığım fedakarlıklardan sonra aldatılırsam asla arkama bakmam...büyük konuşmak değil bu ama yaparımm..krizantemde çok fedakarlık yaptı..
fedakarlık yapmasak bile aldatılmak her durumda en ağırı bence..

tabiki sebep değil..erkeğin şuurunda varsa zaten yapar..
ne kadınlar görüyorumm hiçbirşey yapmıorlar eşlerine karşı..
anca geztoz para ye..
ama el üstünde tutuluyorlar..
bölelerinde kuymetleri biliniyor...
aldatılmak en fenası..
bence çok büyük bir karar vermesi lazımki sadece aldatılmayı düşünmemeli bunca zaman olan biten herşeye göre muhasebesini yapmalı..

bizde koca parası yeseydik kıymetli olurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…