• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Canlar nasılsını?
Cuma günü arkadaşlarla buluştuk.. iki hamile arkadaş var biri cinsiyetini yeni ögrendi onunda kızı olacakmış..
Diyorum Rabbim birde bu şekilde imtihan ediyor heralde..
Güzel bi gün oldu benim için..
Cumartesi gece ve pazar akşama kadar çok kötüydüm..
Birden bire ateşim çıktı..
Ishal oldum ayıptır söylemesi..
En hissedilmez kemiklerime kadar feci ağrılar hiss ettim..
Akşama kadar tuvalet yatak arası geldim gitti..
Akşamda azar azar bişeyler yedim ağrı kesici attım kendime geldim..
Hastalıkta başka bir imtihan gerçekten..
RABBIM yataklara düşürmesin..
Bu sabahta üst komşuma gittim..
Yeni gelin geldi..
Ve benim gibi gurbet gelini..
Çok sevindi gittiğime sohbet ettik bayağı..
Allahın taktirine bakarmısınız kızlar iki avurpa gelini bir binada..
Hepinize sevgiler ♡♡♡

canımm ne güzel olmuşkomşu meselesi..senin adına çok sevindim..,
inş hayırlı bir komşu olur kuzucummm...
bu arada çok geçmiş olsuın canım..havalar o kadar absürtki bende hastalanmaktan çok korkuyorum..

kızlar herkese hayırlı sabahlar
yağmurlu ve serin bir istanbul sabahından sesleniyorum sizlere
7 de kalktım eşime kahvaltı hazırladım ki her sabah hazırlarım hayatta çıkmaz kahvaltısız
bende bugün arkadaşlarla buluşucam kahvaltı yapalım dedik
ama hava yağmurlu eşim gitme dedi ama bende gidceim dedim
sonrada mağaza falan bakarım inş derken gün geçer

git canım yağmurlu olsada kapalı bir yerde edersiniz kahvaltı nolcak sanki..
mağaza bakmak güzelde para olmayınca bakmak güzel olmuyor yahuu..
bende dün kendime 2 kıyafet aldım..
hamile almadım 1 ay için diye.. biraz bol lastikli bir bluz aldım..birde böle panço gibi delikli bir bluz aldım içine badi giyerek giyerim diye..
birde krem badi aldım büyük beden yazlık hamile kıyafetlerimin içine giyeyim diye onlar beni götürür artık doğuma kadar

teyzoşlarrr bakınn bize 33 haftalık olduk bizzz :D:D:KK46::KK46::KK46:
32.6.jpg 32.6 (1).jpg

Sibelim84 Sibelim84 canim inşaAllah seninde bi tane hayirli komsun olur.. ben çok kalabaligi sevmem az olsun temiz olsun..
isyan123 isyan123 canım maşAllah size az kaldı inşaAllah..
Benim bugün çocuk gelişimi eğitimi ve sosyal etkinlikleri kursum başladı. Ilk gün sadece tanışma faslı oldu erken çıktık. Allah en büyük kızlar. Kurs hocam ilk 2 bebeğini kan pıhtılaşmasından kaybetmiş. Şimdi 1 bucuk yaşında oglu var.
Bu arada dün eşim rüyasında bi kızımız olduğunu gördü. Bu sabahta kaynımla eltimi görmüş çocukları var diye. Eşim benim gibi hep rüya gören biri değil. InşaAllah Rabbim hepimize nasip eder.

teyzoşlarrr bakınn bize 33 haftalık olduk bizzz :D:D:KK46::KK46::KK46:

Eki Görüntüle 1250539 Eki Görüntüle 1250540

oh oh maşallah canım çok az kaldı ya.....heyecan baslamıştır yavaş yavaş

kızlar herkese hayırlı sabahlar
yağmurlu ve serin bir istanbul sabahından sesleniyorum sizlere
7 de kalktım eşime kahvaltı hazırladım ki her sabah hazırlarım hayatta çıkmaz kahvaltısız
bende bugün arkadaşlarla buluşucam kahvaltı yapalım dedik
ama hava yağmurlu eşim gitme dedi ama bende gidceim dedim
sonrada mağaza falan bakarım inş derken gün geçer

benımkı evde kahvaltı etmıyo.erken acıkmıyo.işime gelıyo:KK48: hadı bakalım gez gene.yap bı bebişte görcem ben senı

Sibelim84 Sibelim84 canim inşaAllah seninde bi tane hayirli komsun olur.. ben çok kalabaligi sevmem az olsun temiz olsun..
isyan123 isyan123 canım maşAllah size az kaldı inşaAllah..
Benim bugün çocuk gelişimi eğitimi ve sosyal etkinlikleri kursum başladı. Ilk gün sadece tanışma faslı oldu erken çıktık. Allah en büyük kızlar. Kurs hocam ilk 2 bebeğini kan pıhtılaşmasından kaybetmiş. Şimdi 1 bucuk yaşında oglu var.
Bu arada dün eşim rüyasında bi kızımız olduğunu gördü. Bu sabahta kaynımla eltimi görmüş çocukları var diye. Eşim benim gibi hep rüya gören biri değil. InşaAllah Rabbim hepimize nasip eder.

saol canımm..inş bu duyguyu en güzelinden tekrar yaşayacaksın..içimede çok yakın bir zamanda diye doğuyor inşşş..
kurs ne güzel olmuş canım..bilinçli bir anne olcaksınn..

oh oh maşallah canım çok az kaldı ya.....heyecan baslamıştır yavaş yavaş

benımkı evde kahvaltı etmıyo.erken acıkmıyo.işime gelıyo:KK48: hadı bakalım gez gene.yap bı bebişte görcem ben senı

evet canım heyecan başladı yavaştan..yanında birde korkuda var tabiki...
sen nasılsın durumuz nasıll

saol canımm..inş bu duyguyu en güzelinden tekrar yaşayacaksın..içimede çok yakın bir zamanda diye doğuyor inşşş..

hıç korkma cnm artık hersey okadar ılerledıkı...kuzenım normal dogum yaptı dusun çok rahatmış.inş senınde oyle gecr
Duru sıpa oldu ıyıce hıç evde dursun ıstemıyo babasını işe gıderken yakalarsa yandı ılla bı sokak turu yapacaklar sabahın körunde:KK48:

InşaAllah canim insaAllah. RABBIM hayirlisiyla tüm bekleyenlere versin insaAllah. Evet ya psikolojik olarakta iyi olacsk insaAllah bilgi acisindan da. Ogrendiklerimi sizinlede paylasirim insaAllah.

hıç korkma cnm artık hersey okadar ılerledıkı...kuzenım normal dogum yaptı dusun çok rahatmış.inş senınde oyle gecr
Duru sıpa oldu ıyıce hıç evde dursun ıstemıyo babasını işe gıderken yakalarsa yandı ılla bı sokak turu yapacaklar sabahın körunde:KK48:

ayy yerim ben onu yaa..
bende şimdi başka doktore başladım eski doktorumada devam tabii..
bu yeni doktorum epidural normal sancısız doğum yaptırıo..inş benimde öle olur..
bir akrabamız yapmış hiçbirşey hissetmedim çok güzel geçti dedi inş benimde olur canım..

InşaAllah canim insaAllah. RABBIM hayirlisiyla tüm bekleyenlere versin insaAllah. Evet ya psikolojik olarakta iyi olacsk insaAllah bilgi acisindan da. Ogrendiklerimi sizinlede paylasirim insaAllah.

çok sevinirim canım bana yardımcı ol teyzesi bilgilerinle

kızlar selam iş yoğunluğundan her zamanki gibi uğrayamıyorum.
eflinam eflinam canım ne zaman test yapıcaksın inşş çft çizgiyi görürsün sende :D
isyan123 isyan123 kız yerim seni koca göbek bebiş oldu kocaman maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
bizde hafiften başladık çalışmalara rabbim ne zaman nasip edicek görücez artık isteyen herkese nasip etsin inşş

ayy yerim ben onu yaa..
bende şimdi başka doktore başladım eski doktorumada devam tabii..
bu yeni doktorum epidural normal sancısız doğum yaptırıo..inş benimde öle olur..
bir akrabamız yapmış hiçbirşey hissetmedim çok güzel geçti dedi inş benimde olur canım..

çok sevinirim canım bana yardımcı ol teyzesi bilgilerinle

ınş cnm.bu arada eskı doktorun nıye normal doguma gırmıyomuş anlamadım

ınş cnm.bu arada eskı doktorun nıye normal doguma gırmıyomuş anlamadım

canım benim eski doktorum hala devam ediyorum ama aşırı yoğun bir doktor ve sadece riskli gebeliklere bakıyor..
adam anne karnında bebek ameliyat falan ediyor tıpla litarütere geçti 5-6 ay önce..
ee hep sorunlu hastaları olunca normal doğuma vakti kalmıyor adamınn..

canım benim eski doktorum hala devam ediyorum ama aşırı yoğun bir doktor ve sadece riskli gebeliklere bakıyor..
adam anne karnında bebek ameliyat falan ediyor tıpla litarütere geçti 5-6 ay önce..
ee hep sorunlu hastaları olunca normal doğuma vakti kalmıyor adamınn..

anladım cnm .hayırlsıya.benım bu kuzenımın esı hanı 36 haftalık dogum yapan ansızın doguma gıdıyo bakıyo doktr ıyı kendı doktorunu bıle çağırmamış o derece ıyı bır doktora denk gelmış. o yuzden şans boyle işler. umarım şansın bol olur cnm

anladım cnm .hayırlsıya.benım bu kuzenımın esı hanı 36 haftalık dogum yapan ansızın doguma gıdıyo bakıyo doktr ıyı kendı doktorunu bıle çağırmamış o derece ıyı bır doktora denk gelmış. o yuzden şans boyle işler. umarım şansın bol olur cnm

amin canım inşş..
bende normal istiyorum sezeryandan korkuyorum çünkü..
ama inşş herşey güzel gider..

sixlerden uzak durmak cok zorrr sizleri cok ozledim inanin isyana biraz bahsettim yasadigim skntilarii o size anlatsinn ben cok uzun yazamicam tabletten giriyorum kadinlar kulubu cep uygulamasini indireyim dedim hata verdi o yuxden cok giremicem

Girmek istiyorum ama giremiyorumm esim pc yi kirdi beni aldattigini orendimm sibell face de kixlarla konusuyomus bende yakalayinca sen nasil benimnface girip karistirirsin diye firlatti atti pc yi boxukk simdi uzunca bir zaman depresyondayim

ay ınanmıyorum şerefsız pislik ALLAH bu erkeklerı bıldıgı gbı yapsın ya.çok uzuldum canım.sen onun ıcın okadar ugras dıdın çalış onun ysptıgına bak.eee naptın durumlar ne??ısyan anlatmadı hıç

ay ınanmıyorum şerefsız pislik ALLAH bu erkeklerı bıldıgı gbı yapsın ya.çok uzuldum canım.sen onun ıcın okadar ugras dıdın çalış onun ysptıgına bak.eee naptın durumlar ne??ısyan anlatmadı hıç
Faceden konusuyorum seninlede gorusmek cok istyordum ayrilmak istedim babamlarin evine gittim sonra gwri dondum acaba hatami yaptim bana karsi simdi cok iyi ama sibel ondan migdem bulaniyo sariliyoo ama tiksiniyorum bilmiyorumm kafayi yicek gibiyimm ilk sok gecirdimm bisey hisetmedum bile
Sonra kabullenemedim sonunda canim yuregimin aci cekmekrem agxima kadar geldi nerdeyse bayiliyodum babama anlattim oda gel dedi ne bilim sibrl gittim olmadi offf

krizantemin olayını bende yeni öğrendim kızlar..pazartesi akşamı anlatıcaktım dün ama unuttum..
evet eşi tensel değil ama düşünsel olarak aldatmış..
şimdi düzen kurmaya çalışıyorlar ama araları hala soğuk..
oyy oyyy bu kıza çok üzüldümm yaa..

Back