Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
krizantem inan ne diyeceğimi bilemiyorum şok oldum hep başkalarından okurduk bunları Allah yardımcın olsun büyük konuşmak istemiyorum ama geçmişte şiddet görmüş birisi olarak şiddet ve ihaneti af edemem diyorum ben ama dediğim gibi ne oldum değil ne olacağım demeli insan inşaAllah senin için en doğru olan neyse o olur güçlü ol ve kendini ezdirme..

kolaymı cnm ya...ınsan unutur mu....ALLAH bu erkeklerı ıslah etsın ınş. ne desem boş.yaşamayan bılmez herhalde.ınş bundan sonra evıne esıne yuvasına sahıp çıkar esın cnm
bende hıç uyumadım gece kzlar.kızım ılk defa ıshal oldu ve bıraz ateslendı.neysekı telaş etmemyı oğrendım ve atesı ilaçsız düşürdüm.gecenın dordunde netten ıshal makalelerı okudum.6da patates kaynattım uyanınca yedırdım.bugun duzelmezse sabah doktora göturcez.dua edın bıze

selam kızlar neler yapıyosunuz ben tırmalamaya devam ediyorum çok sıkıldım işlerden pestil gibi eve gidiyorum dün akşam evde bile çalıştım 11 e kadar düşünün ne olucak bu halim bilmiyorum

Girmek istiyorum ama giremiyorumm esim pc yi kirdi beni aldattigini orendimm sibell face de kixlarla konusuyomus bende yakalayinca sen nasil benimnface girip karistirirsin diye firlatti atti pc yi boxukk simdi uzunca bir zaman depresyondayim
krizantem çok şaşırdım canım kolay bişey değil bu kadar sıkıntının üzerine bide bu haber çok kötü olmuş. rabbim yardımcın olsun çok iyi düşün kalbini değil beynini dinle olurmu kendin için neyin iyi olacağına da kendin karar ver. yaşımız daha genç insanın başına herşey gelebilir mühim olan krizleri ne kadar az hasarla atlatabildiğimiz
Sibelim84 canım çok geçmiş olsun ishale patates ve muz iyi geliyo diye biliyorum ben..

isyan hala ne dusunecegimi nr yapicami bilemiyorum nasil davranicamida hala bende bilmiyorum bana yanasiyo ama sicak davraniyo aldatmadim seni diyo ama en cokta hamileleimle alakali yapti yorum canimi cok ama cok acitti

kuzum o kadar sknti okadar cektigim cefa hersey onun icinde ona cok asiktim ama simdi kendimi boslukta gibi hissediyorum ne kadar hayatimin merkezine koymusum ben bu adami sanki o yokken hayat bos gibi geliyor babamin evine gittigimde sanki onlara bir yuk gibi hisettim kendimi geri donmek zorunda kaldim psikolojik olarak bana git evine demediler asla destek oldular ama off ne bilim ya ole bir araftayimmki anlatamam icim almiyoo ama surdurmektemi istoyorum yoksa birakmalimiyim onuda bilmiyorumisyan etmek istemiyorum ama cok canim yaniyo

canım güle güle giyin işn cicilerini
sorma ya mağazalara baktım fatihte kafayı yemişler
takımlar 600-700-800 tl arası tesettür diye
200 den aşağı bişi yok ama ben bakmayıda seviyorum olsun güzel oluyor
içimden diyorum ki ben alıcı değil bakıcıyım

kız öle deme ne yapayım bebek olana kadar gezeiymde herkes öyle diyor
ablam ,arkadaşlar elin bağlanaak diyorlar
inş uslu bebek olursa zor bir ihtimal ama nasip bakalım
benim eşim kahvaltısız çıkmaz istisnasız evlendiğimden beri hergün hazırladım

canım geçen ay 30 da oldum 5 de abdest aldım
bu ay hala olmadım göğüslerim,n ucu acıyor 30 da yapmayı düşünüyorum
heveslenmiyim bari 5 gün sonra yapmayı düşünüyorum
hayırlısı inş nasip
sizde inş en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz

Girmek istiyorum ama giremiyorumm esim pc yi kirdi beni aldattigini orendimm sibell face de kixlarla konusuyomus bende yakalayinca sen nasil benimnface girip karistirirsin diye firlatti atti pc yi boxukk simdi uzunca bir zaman depresyondayim

canım kıyamam yaaaa çok üzüldüm şok oldum
akkahım bu erkrklerimize hidayet versin inş
edepsiz sen o kadar sıkıntılar çektin yok borçdur yok anasıdır yok kaynındır
işte erkekler çok hain oluyor dediğimzide kızarlar ya
rabbim yar ve yardımcın olsun inş
bol bol ya fettah esmasını çek kuzum
rabbim ahyırlıs kapılar açacaktır

kuzum sen kimden şiddet gördün analamadım ben ya
sen mi gördün başkası için mi dedin

canım çok geçmişler olsun
ishal bebekleri hemen çökeriyor yiğenlerimden biliyorum süzülüyorlar hemen

Bana esim oyle bir yuk oyle bir aci verdiki dusunse ne sibel bir baska kadininesininnaruxuladini dusununce ne yaparsin brn her dusundugumde migdem almiyo onu ondan hefret ediyorum

isyan hala ne dusunecegimi nr yapicami bilemiyorum nasil davranicamida hala bende bilmiyorum bana yanasiyo ama sicak davraniyo aldatmadim seni diyo ama en cokta hamileleimle alakali yapti yorum canimi cok ama cok acitti

valla canım ıkolay değil eşinin çok uğraşması lazım..
heleki o laf yenilir yutulur değil yani..
bence mesafeni koru hatasını anlasınki tekrarlamasın..
erkerklerdeki zihniyet bellidir... affetti yine affeder egosuna düşerler.

@SİBELİMM geçmiş olsun canımm yaa..salgın var sanırım ishalde.

Valla canim ben hep nettim aldatilinca ayrilacaksin arkadasim derdim ama buyuk konusmamak gerekmis simdi sudan cikmis balik gibiyim kafamda tonlarca soru insan kafayi yiyo

herkese hayırlı sabahlar olsun hatunlar
dün güzel birgün geçirdik 14 sene sonra başka arkadaşlta geldi liseden
oturduk sohbet muhabbet derken çok güzel gçeti
akşam eve baya geç geldim eşim biraz tavır yaptı ama kusura bakamsın istnabulun bir ucu burasıda gidip gelmem zaten 4 saat sürüyor ne yapayım

Tonlaca cektigim sikintilarin hepsi bosmus be kzum herjeyden once artik ben varim

krizantem eşin ne zaman yaptı bunu
hangi dönemde söledi mi
kızalrla ne yazışmış hani çok mu erotik yoksa selam sabah muhabbeti mi
şunun için soruyorum hamile dönem demişsin ya soğukluktan mu yaptı yoksa meraktan mı

Valla canim ben hep nettim aldatilinca ayrilacaksin arkadasim derdim ama buyuk konusmamak gerekmis simdi sudan cikmis balik gibiyim kafamda tonlarca soru insan kafayi yiyo
doğru haklısın tabiki kolay değil o sebeple dedim zaten kalbini dinlersen yanılırsın beynini dinlemen lazım bu adamla yaşamaya devam edebilirmisin olanı yutabilirmisin tekrar seveblirmisin sıkıntılarında aynı samimiyetle onun yanında kalabilirmisin yoksa hayat zindanmı olur sana dokunduğunda aklına gelirmi hayatının geri kalanında ona tekrar güvenebilirmisin yoksa hep şüphe içindemi yaşarsın bunları iyi düşün çünkü bir kere affetmek demek bence ilerki dönemlerede bir şekilde zemin hazırlamak demek.
sana şu anda davranışı tabiki iiyi olacak çünkü suçlu.
konuşma içeriğinde ne vardı neler demiş buluşmayı planlamışmı evliyim mutsuzum falanmı demiş ne demiş bide hamilelikle ilgili ne dedi sana onu merak etttim.

R Erotik konusmus canim gecen donem ven hamileyken ama sadece faceden konusmuslar tensel deil aldatmak ama birebirde gorusmek deil ama faceden okudumu orendiginde kaldirdi pcyi yere firlatti nasil bakarmisim ben kurcalarmisim diyee sonrada olay patladi ama hala kabul etmiyo ben gecen sene dusuk yapmadannonce konusmuslar kiza diyoki esim hamile okadar doluyumki kizda diyo esin ozaman nasil hamile kaldi diyo o diyo bisey yapmadim ceketini ustune attim hasbam haile kaldi diyoo sanki ben disardaki itim

kuzum son cümle beni bile çok kırdı
allahım hidayet versin eşine
terbiyesiz sanki sen kimsin
en zor günüde yanında olan kadına kullandıüğı cümleye bak
bir süre uzak kalsanız o evden gitse olamz mı kuzum
allahım sanada sabırlar işhsan etsin
çoık üzüldüm inan canım çok yaktı benimde son cümlede
demkki biz her skıntıya göğüs gerince beraber olunca bizim arkamdızdan bir orospu için herleyi diyebilecek kafada bu erkrkler

canım bence biraz ara ver evliliğine dan diye atlatma..bitirmek içinde devam ettirmek içinde..
otur iyice tart düşün..
bunları sindirebilcekmisin unutabilcekmisinçç
mesela bebek istesen hamile kalsan o laf sürekli seni tedirgin edecek..
acabamı dedirtcek yine..
herşeyi detaylı düşün..
yuva kurmak zor bozmak dahada zor..
ama aldatılma işin içine girince herşey değişebiliyor..
kendini düşünn

Ilk kabuklenmedi aldattigini biz o sene babasi vefat ettiginde cok ackik ve sknti cekmis bende o donem iodada cakisiyorsum hamile oldugumu orenunce ciktim isten birbirimixi goreiyorduk yani ben evel gelip yorgunluktan direk uyuyordum cunku 6 ya ceyrek kala ilk otobuse binmek zorundaydim eve geldigimde saat 9 oluyordu bazen yorgunluktan yemek yemeden ac uyuyordum o 9 ay boyunca birbirimixle cok ilgilenemedik sonra ben hamile kaldim isi biratim gecen sene o donemlerde konusmus bu sene deil yani ama ben bunu bu sene oreniyorum tabi

Cok dusunuyorum hemde cokk bilmiyorum isyann dusunuyorum ama ne yapicami deil hala salak gibiyimm aklima geldikce migdem bulaniyor onun icindpse zaten o beni aldatmamis offfff seytan diyorr al boggg annesi bence umuta yol gosterdi biliyomusun
Gecen donem dediki al bunada ikinci karina verirsin benim yanimda migdesi boxuklar ne olucak annesiyla konusmuyorum artik aradim sildim seni dedim bittii Ankaraya gelsemm sende evime gelsen benle muhattab olma dedim ozur diledi ama is isten gecti

yuh o kadını birde evinemi sokcaksın o laftan sonra..
nasıl bir kadın yaa o...
eşinde kv dende bence büyük sorunlulşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…