- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.001
Hayirlisi bakalim ikizleri olursa ben demistim derimbamya hayatimda bi sefer yedim :/ olursun olursuuun.. sen yine is kadinsin bahanen var benim bahanem ne gecen patates yemegimin paattesleri yine 'canli' kalmisti ama isyancim kabak mücveri yaptim ilk defa cok pratik cok lezzetli oldu bak onu yapabilirsin kolaymista.. ögreniriz zamanla insaAllah :)
günaydınn canlarımmm
baya yoğun bir hafta sonu oldu benimde yahuu...c.tesi günü nönbet vardı 2 saat hastaneye geldim..eşim aldı gezöeye gittim akşama kadar oturdum..akşam eve geldim yemek kahva derken uyumuş kalmışım kanepede...nolcak bu uyku hali bilmiyorum..geceleride geiyorum zombi gibi yatamıyorum karnımdan..dünde kv geldi izmirdenn...
benim kocam nasıl oldu ise anne bizde kalacaksın isyan artık ağırlaştı uyuyamıyor sürekli wc ye gidiyor başka yerde rahat edemez..senide eve yalnız gönderemem 2 hafta bizdesin dedi ve ben şok oldum..nasıl olduda düşündü bizi bilmiyorumm
eflinamm canım balkon camını iyi günlerde kullanın..bizdede var..açık bıraktığın zaman rügarda falan ses çıkarıo..birde silmesi bana zor gelio yaeee
denizimm kuzum geçmiş olsun eşine
çok şükür ya iyimis babasi sevindim..
kizlaaar hayrolsun insaAllah.. esim gececi bu hafta bende uyumusum yaninda ve ruyamdaeflinam gördüm gayet şık giyinimli sanki düğün gibi bi yerde jucaginda bi oglan yaninda da goya kaynanasi onunda kucaginda bi oglan efibamin ikizleri olmus.. forumdan hic birini ruyamda gordugumu hatirlamam hatta hic aklimda bile yoktu eflinam acikcaso.. bebim.ruyalarim illa bi sekilde cikiyor insaAllah guzel haber alacsgiz eflinamdan :) ♡
ama cidden calişmam lazım
buluşucanız zaman banada haber verinnnkzumtşk ederim iş memnun kalırım
şimdiden ok sevdim vall bakonum tertemiz kalıyor
kına gelmiti hergün silmekten artık
kuzum hayır olsun inş
çok güzel bir rüya ya
ablamda sürekli ikizlerin olsun ne güzel olur deyip duruyor
ama nasip bakalım
inş rüyan hayırlara vesile olur anım
çook güzel bir rüya
belkide seninle aynı anda gebe kalırız oda olabilir
rabbim isteyen herkese nasip etsin
denizime vede mausemede bizlerede nerde varsa
bende kaç gündür değişik rüyalar gördüm ama hatırlamıyorum yaa
bu arada kurs olayı çok iyi olmuş
birde havalar çok soğumadan görüşmek isterim sneinle canım tekrar
buluşucanız zaman banada haber verinnn
buluşun uçakla bana gelinnn bebek görmeyeee....bende amma uçtummm
kızlar günaydınn..
dün tam iş çıkışı resmen afet yağdı konyaya..gök yarıldı resmen..
öle bir dolu yağdıki araba camları falan kırıldı..
mahsur kaldık iş yerinde neyseki durdu sonunda..
ama her yer buzdan bembeyazdı ayaklarımız kayıyor sular dalga dalgaydı..
kendimi öle bir sıkmışımki düşmemek için..
akşam çok ağrım oldu..
şükür bugün iyiyim..
rabbim büyük afetlerde korusun bizleri
anım ayarlayalım vallahi çok güzel olur
nerde,ne zaman karar verelim
bencede dediğim gibi zaman ve mekan bildirin bana
gerisi kolay
havaalan var mı konyada kuzum
valla aslında imkanlar olsa gelinmez değil ama işte
sen bebişi bize getir annesi
bizim burda tek damla yok ya
istanbulda ayalrdır yağmur yağmadı bizim bölgeye yani
inş rabbim yağdırsın fat olmadan
çiçekler,ağaçlar kurudu hep
barajlaımız kurudu
Eflinam mouse calistigi icin acaba sadece cumartesi pazar mi olabilir ben oturdugum yeri bile tam bilmiyorum : ) eflinam sen gelir beni alirsin beraber mouse e dogru gideriz uygun bi yerde bulusurz.. isyan hz mevlana türbesine yakinmisin sen? cok isiyorum oraya gitmeyi insaAllah nasip olurda gelirsek bebek gormeye geliriz sana da : )CuteMom babana çok gexmis olsun tekrar ama oglusunla ilgili sorunu hall edebildinmi? Instagrami sildim bu arada tekrar yuklersem akrabalardan kimseyi eklemiycem : ) ben hala oruc kuran kitap arasi hayat suruyorum.. haftaya insaAllah adetim gununu sasirmazda gelir ister istemez biraz stres yapiyorum ama kendi kendimi uyariyorum sonra : / isyan miskamber de bebegini kaybetmis duydun mu : (
canım evet mevlanaya tek vasıta ile gidilir benim evimdem zaten çok merkezi bir yerde mevlana..
inş gelebilirsiniz çok sevinirim..
miskamberi duydum yaa çok üzüldüm ve şok oldummm
Bende Rabbim inşaAllah çok bekletmeden nasip etsin tekrar.. ay hadi hayirlisi insaAllah geliriz oralara ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?