• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bu arada 5 hafta daha çalışabilir raporu aldım..
doğuma 3 hafta kalana kadar çalışcam inşş..
becerebilirim umarum kızlar

günaydın kızlarrrrr herkese iyi haftalar. bugün bizim yoğun başladı eksik olan kadro bgün tamamlandı umarım bu bunaltıcı iş yoğunluğu en ksıa sürede geçer. bizde hafta sonu bursaya gittik üniv ev arkadaşım evlendi nikah bahane gezmek şahane oldu tabi :D
:KK76:
günaydınn canlarımmm :KK19::KK19::KK19:

baya yoğun bir hafta sonu oldu benimde yahuu...c.tesi günü nönbet vardı 2 saat hastaneye geldim..eşim aldı gezöeye gittim akşama kadar oturdum..akşam eve geldim yemek kahva derken uyumuş kalmışım kanepede...nolcak bu uyku hali bilmiyorum..geceleride geiyorum zombi gibi yatamıyorum karnımdan..dünde kv geldi izmirdenn...
benim kocam nasıl oldu ise anne bizde kalacaksın isyan artık ağırlaştı uyuyamıyor sürekli wc ye gidiyor başka yerde rahat edemez..senide eve yalnız gönderemem 2 hafta bizdesin dedi ve ben şok oldum..nasıl olduda düşündü bizi bilmiyorumm:confused::confused::confused:

eflinamm canım balkon camını iyi günlerde kullanın..bizdede var..açık bıraktığın zaman rügarda falan ses çıkarıo..birde silmesi bana zor gelio yaeee :cool::cool:

denizimm kuzum geçmiş olsun eşine:KK66:
eşinin bu tarz davranması en doğrusu olmuş canım oda görebilmiş tebrik ederim onu.
5 hafta daha çalışıcaksın hee bişey kalmadı bebiş gelir :D:KK49:

günaydın kızlarrrrr herkese iyi haftalar. bugün bizim yoğun başladı eksik olan kadro bgün tamamlandı umarım bu bunaltıcı iş yoğunluğu en ksıa sürede geçer. bizde hafta sonu bursaya gittik üniv ev arkadaşım evlendi nikah bahane gezmek şahane oldu tabi :D
:KK76:
eşinin bu tarz davranması en doğrusu olmuş canım oda görebilmiş tebrik ederim onu.
5 hafta daha çalışıcaksın hee bişey kalmadı bebiş gelir :D:KK49:

aynen canım bazı bebekler 37-38 de geliyormuş çalışırken bile doğurabilirimmm :KK70::KK70:
ohh miss ne güzel gezmişsiniz canım..
ben yarım saat yürüsemm ayakklarım acıyorrr

aynen canım bazı bebekler 37-38 de geliyormuş çalışırken bile doğurabilirimmm :KK70::KK70:
ohh miss ne güzel gezmişsiniz canım..
ben yarım saat yürüsemm ayakklarım acıyorrr
inş öyle olmaz yoksa iznin yanıyo isyanım ama aksi bir durum yoksa zaten sıkıntı olmuyo. evet canım kaç senedir bursaya gitmemiştim çok özlemişim çok keyif aldım :D

inş öyle olmaz yoksa iznin yanıyo isyanım ama aksi bir durum yoksa zaten sıkıntı olmuyo. evet canım kaç senedir bursaya gitmemiştim çok özlemişim çok keyif aldım :D
yok canım iznim yanmıyormuş...
ama tabi erken doğum yaparsam o izin süresi yine ekleniyormuş.
şirkete sordum 36 da doğum yaparsan 1 haftanı doğum sonrasına eklenir yani 16. hafta iznin tamamlanır her halükarda dedi

napıosunuz kızlar ben geldim yolculuk yapmaktan artık tatile gittik antalyaya 3 günlüne oldum bittim ankaradan 8 saat suruyo kız mızıkladı drdu düğünümüz vardı eskişehir ankara arası yorulduk gerçi ben eşkişehire gıtmdim kayınpederimle kaldık eşim kayınvalide görumcde gıttı eşim dediki gorumceyide goturelim ayıp olur dedi o giderse ben gıtmem dedim eşim olmaz filan dedi evlenirken gitmedik ne işi var dedim kabul etti kayınvalide kayınpederle kavga etti ömrü hayatımda gıtmdim filan tatile eğer sölesek oda hazır yaniii şirkef teyzesi telefon etti kayınvalideyi işte görumcemi de gitsin onkarla dio telde duyuyorum ben kaynanam hemen kıvırverdi .gorumcemde diyokı işte ben bebege bakarım filn bende kendim bakarım dedimmm goturmedik yani bozuldu heryerde aramızda işi yok yanii.bu arada tatil guzeldi çok gezdimmm

isyanck sende artık yoruldun cnm doğuma az kaldı ben de çok zor gidiyodumm ayakta son vakitler ağlaya ağlaya gıtttım ısyeride uzak olunca artık geceleri yatamazsın uyku olurrr az kaldı sabret

deniz nie eşin yollamak istemiyo nişana

napıosunuz kızlar ben geldim yolculuk yapmaktan artık tatile gittik antalyaya 3 günlüne oldum bittim ankaradan 8 saat suruyo kız mızıkladı drdu düğünümüz vardı eskişehir ankara arası yorulduk gerçi ben eşkişehire gıtmdim kayınpederimle kaldık eşim kayınvalide görumcde gıttı eşim dediki gorumceyide goturelim ayıp olur dedi o giderse ben gıtmem dedim eşim olmaz filan dedi evlenirken gitmedik ne işi var dedim kabul etti kayınvalide kayınpederle kavga etti ömrü hayatımda gıtmdim filan tatile eğer sölesek oda hazır yaniii şirkef teyzesi telefon etti kayınvalideyi işte görumcemi de gitsin onkarla dio telde duyuyorum ben kaynanam hemen kıvırverdi .gorumcemde diyokı işte ben bebege bakarım filn bende kendim bakarım dedimmm goturmedik yani bozuldu heryerde aramızda işi yok yanii.bu arada tatil guzeldi çok gezdimmm

isyanck sende artık yoruldun cnm doğuma az kaldı ben de çok zor gidiyodumm ayakta son vakitler ağlaya ağlaya gıtttım ısyeride uzak olunca artık geceleri yatamazsın uyku olurrr az kaldı sabret

deniz nie eşin yollamak istemiyo nişana

ne işi varmış görümcenin tatilde sizin yanınızda yahuu..iyi yapmışsın canım götürmemekle..
yolda yormuştur tabii çocukta küçük.. ama olsun gezdiniz tozdunuz ohh ne güzell...
yaa sorma canım ayakta durmak işkence gibi.. ama oturdukçada daha ağırlaşıyorum sanki..
az kaldı inşş sabır diyorumm

Selam canlar. Cute'in babasından haberi olan var mi kizlar daha iyidir insaAllah? Dün kaynanamlara kahve yaptım ilk defa hemde (nasi bi gelinim dimi) dedim 2 sene sonra gelin kahvesi yaptim size :) bugun 2 kursa kayit oldum dikiş ve cocuk bakimi sosyal etkinlikleri.. 9uncu gün borcumu tutuyorum Allah kabul etsin insaAllah daha coook var toplam 34 gündü.. sibelim insaAllah bir an once doner aramiza.. bu arada 2 hafta kaldi bayrama dimi memlekete gidicemiz icin seviniyorum.. hepinize sevgiler ♡♡♡

Selam canlar. Cute'in babasından haberi olan var mi kizlar daha iyidir insaAllah? Dün kaynanamlara kahve yaptım ilk defa hemde (nasi bi gelinim dimi) dedim 2 sene sonra gelin kahvesi yaptim size :) bugun 2 kursa kayit oldum dikiş ve cocuk bakimi sosyal etkinlikleri.. 9uncu gün borcumu tutuyorum Allah kabul etsin insaAllah daha coook var toplam 34 gündü.. sibelim insaAllah bir an once doner aramiza.. bu arada 2 hafta kaldi bayrama dimi memlekete gidicemiz icin seviniyorum.. hepinize sevgiler ♡♡♡

günaydınn canımmmm..ya cutenin babasından akşam haberim oldu yazdım ama cvpp vermedi..
birazdan arayacağım inşş iyidir..
Allah kabul etsin orucunuda kuzucumm...
kahvenide gördük başarılı sayılır azıcıkta köpüğü fazla olması lazımmm :p:p:p tam kayınvalide olucamm ben heee şimdiden moda girdimmm :p:p

günaydın kızlar
nasılsınız?????????:KK25::KK25:
cuteye çok geçmiş olsun inşallah iyileşmiştir babacığı:KK66:

sibelim inş uzun sürmez aramıza dönmen :KK12:

citl iyi yapmışsınız fıstığım ohhh gezin tozun valla hayat size güzel
benim tatil işide yalan oldu bu nişan meselesi yüzünden
üüff yaaa:KK67:eşim bişey demiyor şimdiler de gitmek istersen git dedi.
ama bu defada benim hevesim kaçtı

gitsem rahat eder miyim?
falan diye düşünmeye başladım çünkü acayip kalabalık olucak biliyorum
bide bayramın 2. günü gidilecek
benimse kayınvalidemlere gitmem gerekecek ne ara gidip dönücem
nişan içinde taaa memlekete git gel
bütün bayram pertim çıkacak
zaten beni takan da yok
nişan alışverişi olacak deniz sende gel diyen yok
iyisi mi bi süre çıkmayayım annemlere
beni sık sık gördüklerinden sıradanlaştı artık bana karşı davranışları:KK59::KK59:

Haber alinca yazarsin canim. Gelecegin kaynanasi litfeng ama hayatımda yaptigim ilk kahvemdi o :( :)) eşimi deney olarak kullanayım ben bol köpukluyu basrana madar :P
günaydınn canımmmm..ya cutenin babasından akşam haberim oldu yazdım ama cvpp vermedi..
birazdan arayacağım inşş iyidir..
Allah kabul etsin orucunuda kuzucumm...
kahvenide gördük başarılı sayılır azıcıkta köpüğü fazla olması lazımmm :p:p:p tam kayınvalide olucamm ben heee şimdiden moda girdimmm :p:p

Canım ya olsun uzülme sende ekmek parani kazaniyorsun♡♡♡ nişan mevzusuna gelince ailenle aranda kopuk bi bag varmis gibi anladim ama sen nasil istersen pyle davran bence..
ayrıca efulim müthiş bi karar vermişsin kursa gitmek ne kadar güzel bir düşünce
keşke benimde imkanım olsa böyle sosyal aktivitelere:KK49::KK49:

Bu arada kizlar dun gece müthis bi yazi okudum facte fotograf halinde paylastim yureginiz dayanirsa okuyun.. sevgiler hepinize ♡

günaydın kızlar
nasılsınız?????????:KK25::KK25:
cuteye çok geçmiş olsun inşallah iyileşmiştir babacığı:KK66:

sibelim inş uzun sürmez aramıza dönmen :KK12:

citl iyi yapmışsınız fıstığım ohhh gezin tozun valla hayat size güzel
benim tatil işide yalan oldu bu nişan meselesi yüzünden
üüff yaaa:KK67:eşim bişey demiyor şimdiler de gitmek istersen git dedi.
ama bu defada benim hevesim kaçtı

gitsem rahat eder miyim?
falan diye düşünmeye başladım çünkü acayip kalabalık olucak biliyorum
bide bayramın 2. günü gidilecek
benimse kayınvalidemlere gitmem gerekecek ne ara gidip dönücem
nişan içinde taaa memlekete git gel
bütün bayram pertim çıkacak
zaten beni takan da yok
nişan alışverişi olacak deniz sende gel diyen yok
iyisi mi bi süre çıkmayayım annemlere
beni sık sık gördüklerinden sıradanlaştı artık bana karşı davranışları:KK59::KK59:

canım bende görümce olarak gitmen gerekir diye düşünüyorumm...
ailene karşı biraz mesafe koyabilirsin ama o gün orada olman lazımn bence..

Haber alinca yazarsin canim. Gelecegin kaynanasi litfeng ama hayatımda yaptigim ilk kahvemdi o :KK43: :)) eşimi deney olarak kullanayım ben bol köpukluyu basrana madar :p

heheh canım takıldım bende sana..
ama biraz daha çalışman lazımm hahahah

Bu arada kizlar dun gece müthis bi yazi okudum facte fotograf halinde paylastim yureginiz dayanirsa okuyun.. sevgiler hepinize ♡

gördüm sabah canımm...duygulandımm yaaa

çok şükür ya iyimis babasi sevindim..

kizlaaar hayrolsun insaAllah.. esim gececi bu hafta bende uyumusum yaninda ve ruyamda eflinam eflinam gördüm gayet şık giyinimli sanki düğün gibi bi yerde jucaginda bi oglan yaninda da goya kaynanasi onunda kucaginda bi oglan efibamin ikizleri olmus.. forumdan hic birini ruyamda gordugumu hatirlamam hatta hic aklimda bile yoktu eflinam acikcaso.. bebim.ruyalarim illa bi sekilde cikiyor insaAllah guzel haber alacsgiz eflinamdan :) ♡

ama cidden calişmam lazım :p
:KK19:
canım bende görümce olarak gitmen gerekir diye düşünüyorumm...
ailene karşı biraz mesafe koyabilirsin ama o gün orada olman lazımn bence..

heheh canım takıldım bende sana..
ama biraz daha çalışman lazımm hahahah

gördüm sabah canımm...duygulandımm yaaa

çok şükür ya iyimis babasi sevindim..

kizlaaar hayrolsun insaAllah.. esim gececi bu hafta bende uyumusum yaninda ve ruyamda eflinam eflinam gördüm gayet şık giyinimli sanki düğün gibi bi yerde jucaginda bi oglan yaninda da goya kaynanasi onunda kucaginda bi oglan efibamin ikizleri olmus.. forumdan hic birini ruyamda gordugumu hatirlamam hatta hic aklimda bile yoktu eflinam acikcaso.. bebim.ruyalarim illa bi sekilde cikiyor insaAllah guzel haber alacsgiz eflinamdan :) ♡

ama cidden calişmam lazım :p
:KK19:

anammm kızzz inş öledirr çıkar rüyaannn..
ne güzel bir rüyaymışş ama yahuuuu...

çalış canım çalış bende dün ilk defa bamya yemeği yaptımm evleneli 2 sene bitti hala yemek öğreniyorumm :KK70::KK70::KK70: ben nasıl ana olucamm yaaa :KK57::KK57:

Hayirlisi bakalim ikizleri olursa ben demistim derim :D bamya hayatimda bi sefer yedim :/ olursun olursuuun.. sen yine is kadinsin bahanen var benim bahanem ne gecen patates yemegimin paattesleri yine 'canli' kalmisti :P ama isyancim kabak mücveri yaptim ilk defa cok pratik cok lezzetli oldu bak onu yapabilirsin kolaymista.. ögreniriz zamanla insaAllah :)
anammm kızzz inş öledirr çıkar rüyaannn..
ne güzel bir rüyaymışş ama yahuuuu...

çalış canım çalış bende dün ilk defa bamya yemeği yaptımm evleneli 2 sene bitti hala yemek öğreniyorumm :KK70::KK70::KK70: ben nasıl ana olucamm yaaa :KK57::KK57:

Back