- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #60.861
bu arada tutumlulukmu bilemem ama kenara 5 10 tl attığım paralar şu anda 400 tl oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah hem geç gelen pasta hemde sevmediğin çeşidinden komplo bu komploHA BEN SIZE yazmadımmı
dun onur pasta almıs gelmıs kapıya ben tbaı hıc gormuyorum hanı eksın var ama kafamı cevırmıyorum
bır anda aklıma ısyan geldı, atsam pastayı dedım yere
atmadım
ama dedımkı dun unuttun bugun neden alıyorsunkı,
bozuldu fılan neyse
ben pastadan hıc yemedım zira kahvelı kakolu sevmem de
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar dün amma kaynatmışssınız. öğleden sonra regl oldum ağrıdan duramadım eve gittim yattım bütün gün ve gece ağrım vardı en sonunda acile gittik bi iğne vurdular eve gidip yattım direk şimdi iyiyim çok şükür.
cutem sen çok takıntılısın bunu biliyosun zaten herkese herşeye takabliyosun bu durumunu biraz düzeltmen lazım söz konusu ege olunca akan sular duruyo zaten ama bu çocuğuna daha çok zarar veriyo farkında değilsin.
deniz seninde bebek düşüncesini artık kafandan çıkarman lazım biliyorum kolay değil ama bşeyleri artık akışına bırakman psikolojini rahat bırakman lazım.
isyanım seviyoeum seni
Canım iyi olmanıza sevindimgünaydınn şekerler..
izinliyim canlarım...
bazı olaylar oldu eşimin o teyzesi yaptı birşeyler ve izin almak zorunda kaldım..
sizlere özelden sonra anlatırım..
şimdi annemde kalıyooruz..
kv yide izmire yolladık..
merak etmeyin iyiyizzz...
cutee kız ataydın pastayıı keşkemmm hahhahha
mmousemm geçmiş olsunn canımm
ıyıde len ben anlamadım oyle ara verdım demeyle herseyı bıtıyorsan bence hep ara verme modunda olmalısıngünaydın hanımlar
dün işe gelmedim
doktora gittim normalde işe gelip gidecektim sonra dedim ki sabahtan gitmeyeyim..
neyse sabah erkenden eşimle dra gittik
hiç iyi şeyler duymadık
klomen hiç bir işe yaramamış
büyümemiş yumoşlar
bu ayda çöp oldu zaten
eşimde bırak artık tedaviyi kafanı topla yeter taktığın diye bana kızıp duruyor.
tedaviye ara veriyorum bu yüzden
annem antebe dönünce
analı kızlı 1 haftalık tatil yapıcaz buna karar verdim.
aylar sonrada kitap okumaya tabi :)
doktordan sonra çarşıya gittim gezdim tozdum alışveriş yaptım
eve geldim evi topla duş al
kanepede sızmışım
21:30 da yatıp sabah 7 de kalktım
nişanımız bayramdaymış
sibel gelin çok küçük bencede sana hak veriyorum
ama işte bana laf düşmüyor
noldu cok merak ettımgünaydınn şekerler..
izinliyim canlarım...
bazı olaylar oldu eşimin o teyzesi yaptı birşeyler ve izin almak zorunda kaldım..
ara verdim derkenıyıde len ben anlamadım oyle ara verdım demeyle herseyı bıtıyorsan bence hep ara verme modunda olmalısın
pekı sımdı korunacakmısınız?
tedvaıyı neden ne amacla yarım bıraktınız?
noldu cok merak ettım
HA BEN SIZE yazmadımmı
dun onur pasta almıs gelmıs kapıya ben tbaı hıc gormuyorum hanı eksın var ama kafamı cevırmıyorum
bır anda aklıma ısyan geldı, atsam pastayı dedım yere
atmadım
ama dedımkı dun unuttun bugun neden alıyorsunkı,
bozuldu fılan neyse
ben pastadan hıc yemedım zira kahvelı kakolu sevmem de
günaydınn şekerler..
izinliyim canlarım...
bende merak ettım noldu cnm ya....her ne olduysa çok dert etme bak stres yapma sakın.....
isyan sende bişey söyle bekleyeyim mi
yoksa aşılamaya mı gideyim ne dersin?
günaydınn şekerler..
izinliyim canlarım...
valla sibelcim kendime bile itiraf edemiyorum aslında ama kesinlikle hazır değilim aşılamayayok artık kız ben bıle pastayı atmam ısyanın cadılıgı tutmuştu ama haklıydıda.....
ayrıca esın nıye sevmedıgın turden pasta almış bak ben buna taktım
ben fıkrımı soyleyeyım denızcım.doktorun ne dıyor klomenle devam mı? aşılammı dıyor.eğer korunmasız gecen sure ıcınde tedavıye cevap vermedıysen ben bekleme derım.çunku evet cok taktın bıraz rahatlaman gerekıyo ama aklın hep orda olcak.nıye zaman kaybedıyorum dıye dusuneceksın.evet aşılama tutmayabılır. benım patronum 2 aşılama mı ne sonra 2.tup bebek denemesınde aldı ıkızlerını kucagına.evet zor bı surec. ıyı dusun hazırsan aşılamaya gıt bence.ama dedıgım gbı dr gereksız bulmuyorsa gıt. yanı dr bekleme dıyorsa gıt.esının karsı oluşu sanırım olumsuz cevap almnızdan.ama buna hazırlıklı ol cnm.nıyahetınde emınım senınde bebgın olacak.zaten tıp okadar ılerledıkı yahu rahmı olmayan kadın bıle hamıle kaldı düşünün otesını.....
valla sibelcim kendime bile itiraf edemiyorum aslında ama kesinlikle hazır değilim aşılamaya
önce toparlanmam lazım
hayatımın merkezi yaptım bebek olayını
bu yüzden evliliğimden de hayattan da bişey anlayamaz oldum.
bebekte bebek diye mutsuz oluyorum.
biraz kafamı boşaltmam lazım kesinlikle
herkes bana özeniyor rahatlığıma falan bende halimden şikayet ediyorum.
ablam yengem diyorlar ki çocuk olunca çok kısıtlanacaksın,bu rahatlığı bulamazsın tadını çıkar.
mesela her haftasonu bi yerlere çıksam,annemle kısa bi tatil yapsam,kitap okumaya başlasam böyle böyle unuturum diye düşünüyorum.
bide hakikaten aşılama da şans çok düşük
aşılama yaptırsam tutmasa bu defa hepten çökerim kendimi biliyorum
biraz bekleyip para biriktiricem
yine olmazsa tüp bebek diyorum
yinede hayırlısı herşeyin tabi
aynen daha 26 yaşındayımhazır degılsen o zaman bekle cnm.arkadaslarının dedıgı cok dogru .evet bebek muhtesem bırşey ama artık herseyın bebegın oluyyo yanı.cok kısıtlanıyosun...bazen bunalıyosun....tabıkı herseye deger ama acele etmenınde mantıgı yok.sankı 35 ını gectınde bukadar acele edıyosun cnmm. kesınlıkle hazır degılsen bı kafanı topla yapabılıyosan kısa bı tatıl yap kendıne gel kafanı boşalt
aynen daha 26 yaşındayım
benim yaşımdakiler daha bekar bende bebekle kafayı bozuyorum
beklemek en doğrusu
Canim bende sibeke katiliyorum.ne kadar kafa dinlicem desende olmayacak hep.aklin kalacak...zaten asilama yapilmadan direk tüp bebek yspmazlarki asilamada çok hamile kalan var.. Benim arkadasim 3.asilamada hamile kaldi ve 15 gün önce doğum yapti...zorlu bir süreç..pskilogada giderek.karar ver bence canim..senin yerinde olsam psikolofa giderim ve kesinlikle asilama denerimisyaaaaaannn nerdesin yaaa
AYNEN ÖYLEduşun ben 29 a gırerken anne oldum erkenmış dıyorum
sen bıraz kafayı topla stres butun hormonları etkılıyo cunku
bak sende söylüyorsun 3. aşılamada diyeCanim bende sibeke katiliyorum.ne kadar kafa dinlicem desende olmayacak hep.aklin kalacak...zaten asilama yapilmadan direk tüp bebek yspmazlarki asilamada çok hamile kalan var.. Benim arkadasim 3.asilamada hamile kaldi ve 15 gün önce doğum yapti...zorlu bir süreç..pskilogada giderek.karar ver bence canim..senin yerinde olsam psikolofa giderim ve kesinlikle asilama denerim