Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
daha almadım ıste alayım dıyorum
herkez alıyormus bı kıllı gezen benmısım
weetmı wevetmı ne rolon agdası varmıs rudrasız olan onla alacakmısım
aaa çokta kıllı değilsin o zaman resimlerde kıllı durmuyo en azından
benim önceden de vardı ama arttı tedaviden sonra
makinayla alıyorum
kol bacak
özel bölgede kuaförde başka çözüm yok yani :)

aaa çokta kıllı değilsin o zaman resimlerde kıllı durmuyo en azından
benim önceden de vardı ama arttı tedaviden sonra
makinayla alıyorum
kol bacak
özel bölgede kuaförde başka çözüm yok yani :)
ben bır agda yapayım 18 eylulde nısan var amcamın kızının
kıllı kıllı durmuyum ortalıkta

kımınle nısanlandı kac yasında kız
evın son kucugumu kardesın?
hayırlı ugurlu olsun ınsallah yarın obur gun sac modellerıyle rahatsız edecem sızı
ne giyeceksin nişanda?

sağol canım
kardeşim 4 numara biz 6 kardeşiz
üniversiteli bi kızkardeş 10 yaşında da bi cimcimemiz var erkek kardeşimden sonra
valla kız memleketten
biz kız köyde yaşadığı için pek istemedik
kız uyum sağlayamaz aileye başka şehire falan dedik
ama bizim oğlan baskın çıktı
uzaktan akrabaydı kız
17 yaşında gelinimiz

http://www.google.com.tr/imgres?img...iact=rc&uact=3&dur=352&page=1&start=0&ndsp=37

su en soldakı kısa kollu elbıseden ben boyunu kısalttım bırde benımkının kolları bır 3-4 parmak daha uzun , ve gogusu bence o kadar acık degıl
gelıne gelınce anacım ne kadr kucuk yaw
nerede oturacaklar peki dugun ne zaman olacak
Bi alirsan surekli devami istee...az oara biriktir lazer yaptir bence..hem sarisinsin sen oyle cok kilin yoktur eminin..takinti yapma ve alma bence
ama ıste bzıım daha zor sarı kılları gormuyor ya lazer
hem sıra lazere gelse kesınlıkle bacakalrım ıcın gıderım
batık matık ızlerı ıcın

elbise çok göz alıcı ben beğendim ama resimde ki etek boyu fazla uzun kısaltılmalı bencede
saç ne uygun gider ki buna türbanlı olduğumdan hiç anlamam yani

kıza gelince evet fazla küçük ama ne yapalım onlar istiyor bizde okeyliyoruz
yengemde ilk geldiğinde boy abdesti almayı bilmiyordu yazıııık
düğün şimdi olmaz sanırım kış geliyor malum
nişan bayramda olur diye düşünüyorum.
ev alır babam yada bi süre kirada kalırlar ev yaptırır
abimde de öyle olmuştu.
maddi durum iyi olunca evlilik düğün mesele olmuyor cute
biz şanssızdık yavrumm..

bende bi ara lazere gitmiştim
sonra yarım bıraktım

herkesın ayrı bır derdı var ıste cnm. sende uzme kendımı Rabbım hayırlı zamanda nasıp etsın oyle dusun.bak benım teyzem 7 seneden sonra yavrusuna kavuştu ama omru yetmedı çok kuçukken bıraktı gıttı onları....ALLAH hayırlı yazılar yazsın herkese bebiş nasıp etsın ama hayırlı zamanmda saglığıyla nasıp etsın.vardır bı zamanı Denızcım sıkma canını.....

Duru Ocakta 1,5 yasında olcak nasıpse cnm.şu an tam 1 yaşında kızım.evet maddı olarak cok sıkıştık ama krese daha gönlum razı gelmıyo.annem bakabılseydı zaten iş bakardım artık ama annem bakamadıgı ıcın kres içi kuçuk dıyorum ama boylede olmuyo cok sıkıştık

yok artık laflara bak mıllete ne senın gıydıgınden.....ay ben cok kızarım ya....bıde hıç dıkkat etmem kım ne gıymış etmış....sanırım ofıs ortamında calıştıgımdan kalabalık ortamlardakı dedıkodulardan uzak kaldım hep...inş hep uzak kalırım yoksa patlarım bırıne valla...........

daha almadım ıste alayım dıyorum
herkez alıyormus bı kıllı gezen benmısım
weetmı wevetmı ne rolon agdası varmıs rudrasız olan onla alacakmısım

hıç aldırma ya...ben beyaz tenlıyım kol kıllarım azcıktı genede aldırdım nışanlıydım tam kendıne bakma dönemı.sonbradan pişman oldum artık aldırmıyorum zaten cok azlar.....düşünüyorumda ben baya salmışım ya

ay ınanmıyorum ve cokcada kızıyorum. 17 yasındakı kızı veren aileyede cok kızıyorum kusura bakma Denizcim.evlılık çoçuk oyuncagı degıl .17 yas daha ergenlıkten yenı cıkmadır yahu......

günaydın kızlar dün amma kaynatmışssınız. öğleden sonra regl oldum ağrıdan duramadım eve gittim yattım bütün gün ve gece ağrım vardı en sonunda acile gittik bi iğne vurdular eve gidip yattım direk şimdi iyiyim çok şükür.
cutem sen çok takıntılısın bunu biliyosun zaten herkese herşeye takabliyosun bu durumunu biraz düzeltmen lazım söz konusu ege olunca akan sular duruyo zaten ama bu çocuğuna daha çok zarar veriyo farkında değilsin.
deniz seninde bebek düşüncesini artık kafandan çıkarman lazım biliyorum kolay değil ama bşeyleri artık akışına bırakman psikolojini rahat bırakman lazım.
isyanım seviyoeum seni

gecmıs olsun kzuum
oh ne guzel ısler yogun ama rahatsızlandıgında ızın alabılıyrosun o ıste bızde cok zor
ayretten maasından kesılıyor
takıntılı olan kısma gelınce bu ortada donen dedıkodu ıcın dıyorsun dımı

canım çok kötüydüm ağladım resmen ağrıdan ama evet müdürüm kendi arabasıyla bırakttırdı sağolsun normalde kan kusturur o ayr
takıntılı olan kısma gelince güncel olan mevzu sadece bir tanesi genel olarak herşeye takıyosun mesela ne diyosun işte kot almam lazım egeye baharlık allmam lazım vs vs genel olarak böyle buluyosun muhkakk.
hayatı biraz akışına bırakmak lazım bu arada onura trip atmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…