- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.841
neyle alıyorsun kollarında ki tüyleribuarada bende kollarımı alsam dıyorum
kollarım pek kıllı
daha almadım ıste alayım dıyorumneyle alıyorsun kollarında ki tüyleri
aaa çokta kıllı değilsin o zaman resimlerde kıllı durmuyo en azındandaha almadım ıste alayım dıyorum
herkez alıyormus bı kıllı gezen benmısım
weetmı wevetmı ne rolon agdası varmıs rudrasız olan onla alacakmısım
ben bır agda yapayım 18 eylulde nısan var amcamın kızınınaaa çokta kıllı değilsin o zaman resimlerde kıllı durmuyo en azından
benim önceden de vardı ama arttı tedaviden sonra
makinayla alıyorum
kol bacak
özel bölgede kuaförde başka çözüm yok yani :)
bizde dün akşam erkek kardeşime söz taktık daha 22 yaşında kardeşceğizimben bır agda yapayım 18 eylulde nısan var amcamın kızının
kıllı kıllı durmuyum ortalıkta
kımınle nısanlandı kac yasında kızbizde dün akşam erkek kardeşime söz taktık daha 22 yaşında kardeşceğizim
ne giyeceksin nişanda?kımınle nısanlandı kac yasında kız
evın son kucugumu kardesın?
hayırlı ugurlu olsun ınsallah yarın obur gun sac modellerıyle rahatsız edecem sızı
Bi alirsan surekli devami istee...az oara biriktir lazer yaptir bence..hem sarisinsin sen oyle cok kilin yoktur eminin..takinti yapma ve alma benceben bır agda yapayım 18 eylulde nısan var amcamın kızının
kıllı kıllı durmuyum ortalıkta
Annuvv daha pek kucuklet yawwbizde dün akşam erkek kardeşime söz taktık daha 22 yaşında kardeşceğizim
hiç deme kız isyanAnnuvv daha pek kucuklet yaww
http://www.google.com.tr/imgres?img...iact=rc&uact=3&dur=352&page=1&start=0&ndsp=37ne giyeceksin nişanda?
sağol canım
kardeşim 4 numara biz 6 kardeşiz
üniversiteli bi kızkardeş 10 yaşında da bi cimcimemiz var erkek kardeşimden sonra
valla kız memleketten
biz kız köyde yaşadığı için pek istemedik
kız uyum sağlayamaz aileye başka şehire falan dedik
ama bizim oğlan baskın çıktı
uzaktan akrabaydı kız
17 yaşında gelinimiz
ama ıste bzıım daha zor sarı kılları gormuyor ya lazerBi alirsan surekli devami istee...az oara biriktir lazer yaptir bence..hem sarisinsin sen oyle cok kilin yoktur eminin..takinti yapma ve alma bence
elbise çok göz alıcı ben beğendim ama resimde ki etek boyu fazla uzun kısaltılmalı bencedehttp://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-3QPVK2wJcAg/UUtaI0b11jI/AAAAAAAAZFo/-SgPkeQxAkg/s1600/2013%2Bpayetli%2Babiye%2Belbise%2B%2B(4).JPG&imgrefurl=http://abiyemerkezi.blogspot.com/2013/03/payetli-abiye-elbiseler-2013.html&h=567&w=859&tbnid=u3xLcNokZ0BMaM:&zoom=1&docid=qtoED3G329wFvM&ei=v7INVIyELuaO7Aao1oDwBA&tbm=isch&ved=0CCgQMygNMA0&iact=rc&uact=3&dur=352&page=1&start=0&ndsp=37
su en soldakı kısa kollu elbıseden ben boyunu kısalttım bırde benımkının kolları bır 3-4 parmak daha uzun , ve gogusu bence o kadar acık degıl
gelıne gelınce anacım ne kadr kucuk yaw
nerede oturacaklar peki dugun ne zaman olacak
ama ıste bzıım daha zor sarı kılları gormuyor ya lazer
hem sıra lazere gelse kesınlıkle bacakalrım ıcın gıderım
batık matık ızlerı ıcın
borç üzerinize kalmaz canım bence
kadın ödeyecem demiş zaten
elalemin borcunu ödemekte koyar tabi adama
inşallah öyle bişey olmaz
herkes hata yapıyor benimkiler neler etti biliyorsun
aşarsınız inşallah bu zor günleri
ne güzel çocuğun var
allah sana aratmadan nasip etti
dünyada ki en büyük mutluluk bence
ben bazen diyorum bi bebeğim olsa kimse umrumda olmaz
evimde çocuğumla geçiririm hergünümü
ama işte gel gör ki
2 senedir kucağım boş
1 senedir de doktor doktor geziyorum
hem ruhen hemde fiziken çöktüm
bazen o kadar psikolojim bozuluyor ki anlatamam
evet kendisi h aklı olur cıkar , buarada ben oyle masa bılmem ne hazırlayamam ya bana komık gelıyor yakısmaz bana normalde yemegı zor yetıstıren bırı olaraktanmumlar guller fılan bana 2 beden buyuk gelır yapıcak bısey yok gectı gecen artık
en azından adam hayatımı maaf ettı bu kadın dıyerekten bıle hatırlamadı evlılık yıldonumunu bırde boyle bakalım
sıbelcım noldu atladım gormedım
maddı oalrakmı sıkıstınız?
suan cok kucuk yavrun evet ama cogu kısı bu sekılde calısıyor aslında maddı olarak sıkıntılı oluncada anca evde oluyorsunuzdur dıye dusunuyorum bılmıyorum henuz okumadım yazdıklarını ama bır arkadsımız nısanda dogum yaptı persembe ıse baslıyor ve cok uzgun dırek calısmak ıstemıyorum evde olmayada alıstım kızdanda nasıl arılıcam dıyor
gecen sene sonra soylemıstım o zaman amcam daha yenı vefat etmıstı 4-5 gun olmustu bısı yapmasını zaten beklemıyordumda en azından hatırlayabılırdı dıye dusunmustum sonradan dıger arkadaslar hep otele fılan gıttıler , duyduk halıyle bı dahakı sene bızde boyle yapıcaz dedı ama otel motel bos yaw gerek yok hatırlasa bıle yeterdı
öküz
ha bakıcı ha kres aslında aynı sey ama kreste topluluk ıcınde oluyorlar ozguvenlerı daha gelısıyor duru ocakta tam kac aylık olacak?
canım denızım allah sanada en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah sakın kendını uzme
gec olsun guc olmasın
saglıklı olsun sızın aıle bırlıgınız yerınde olsun
cok cok ıstedıgını bılıyorum senı anlıyorum cogu bıttı azı kaldı dıye dusuna rtık
buarada ben ısyanı takdır edıyorum
bazen zor gecındıler bazen daha rahat bır kere sıkayet etmedı cok konustuk ozelden dertlestık ama payına dusenden asla fazlasını ıstemedı
ben gecen senede olsa bu senede olsa bebegım olsa sanırım a 'dan z'ye tamamlamak ıcın kendımı o depresyondan bu depresonya atardım bılırım kendımı ama ısyan hakketten masallah dıyorum
yanı bızım burada evet karılar tam takır gıyınıyor
ve bıbırlerıne gayet rahat laf soyleyebılır durumdalar
bır kac kere bana erkek mudurum bıle
bo kotlamı yıkanıyorsun fılan demıstı
e ben ısın ozunde alamıyorum . cok ca uzuldugum zamanalr oldu
yanı benle ılgılı oldugu gıbı sanırım cevremdede sorun var
egeye gelınce ona el atmam lazım kesınlıkle ona hayır demelıyım
en son aldıgımız oyuncak o otobus ıste 23 agustos bu tarıhı bı kenara yazalım en az 3-5 ay almamam gerek
daha almadım ıste alayım dıyorum
herkez alıyormus bı kıllı gezen benmısım
weetmı wevetmı ne rolon agdası varmıs rudrasız olan onla alacakmısım
ne giyeceksin nişanda?
sağol canım
kardeşim 4 numara biz 6 kardeşiz
üniversiteli bi kızkardeş 10 yaşında da bi cimcimemiz var erkek kardeşimden sonra
valla kız memleketten
biz kız köyde yaşadığı için pek istemedik
kız uyum sağlayamaz aileye başka şehire falan dedik
ama bizim oğlan baskın çıktı
uzaktan akrabaydı kız
17 yaşında gelinimiz
Eki Görüntüle 1237417 Eki Görüntüle 1237418 Buda benim.kuzenin nisandan
gecmıs olsun kzuumgünaydın kızlar dün amma kaynatmışssınız. öğleden sonra regl oldum ağrıdan duramadım eve gittim yattım bütün gün ve gece ağrım vardı en sonunda acile gittik bi iğne vurdular eve gidip yattım direk şimdi iyiyim çok şükür.
cutem sen çok takıntılısın bunu biliyosun zaten herkese herşeye takabliyosun bu durumunu biraz düzeltmen lazım söz konusu ege olunca akan sular duruyo zaten ama bu çocuğuna daha çok zarar veriyo farkında değilsin.
deniz seninde bebek düşüncesini artık kafandan çıkarman lazım biliyorum kolay değil ama bşeyleri artık akışına bırakman psikolojini rahat bırakman lazım.
isyanım seviyoeum seni
canım çok kötüydüm ağladım resmen ağrıdan ama evet müdürüm kendi arabasıyla bırakttırdı sağolsun normalde kan kusturur o ayrgecmıs olsun kzuum
oh ne guzel ısler yogun ama rahatsızlandıgında ızın alabılıyrosun o ıste bızde cok zor
ayretten maasından kesılıyor
takıntılı olan kısma gelınce bu ortada donen dedıkodu ıcın dıyorsun dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?