- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
bunlardageçerim ıslananlar, ıslanacaklar listesinide ekleeeeaylar sonra baktığımızda aaa bu kadar zamanmı geçmiş diyelim
bunlardageçerim ıslananlar, ıslanacaklar listesinide ekleeeeaylar sonra baktığımızda aaa bu kadar zamanmı geçmiş diyelim
kızlar düzenlemeleri düğün tarihlerimizi falan yoğunluğum azalınca yapıcam.
bu sefer kaçtımmm...iyi akşamlar...akşam girer bakarım yeni topiğimizeeee
kızlar hayırlıolsun nazar derğmesin artık burdanmı devam etcezzzz
hayırlı olsun kızçeler
hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
benimde 137 günüm kaldı isyancımm
nasıl oldun kuzum?
masa takvimim allaha şükürler olsun iyiyim bugun biraz boğazımdan bişeyler geçti
çok şükür nişanlımda yoktu bu akşam gelio daha iyi olucam inşallah
ama sen benimle hiç ilgilenmiorsun artık bak çizelgeme nerelere geldim ben
albüm yapamıycam sandım yüzümü karaladım msajla yollıycaktımki sonunda albümü yaptım kına elbisemi koydum bakın bakalım beğenecekmisiniz ama telden çektiğinden pek güzel çıkmamış :S
albüm yapamıycam sandım yüzümü karaladım msajla yollıycaktımki sonunda albümü yaptım kına elbisemi koydum bakın bakalım beğenecekmisiniz ama telden çektiğinden pek güzel çıkmamış :S
aa ben çok beğendim iyi günlerde giy mutlulukla giy canım
çok sağol tatlım yolcudur abbas bağlasan durmaz brn aşağı evceyizimi temizlemeye gidim az kaldı işim:)
kolay gelsin kuzum
benimde biraz işlerim var
bu arada diğer topikte kimsecikler kalmamış ziyaretçi bile yok butün garezleri bizeymiş meğer
Maşalllahhh canımmm
erisin bitsin o çizlge o günler pat pat dökülsün bitsin
bal böceğine topikle ilgili bilgilendirme mesajı atılmıştır
kızlar yalnız ilk sayfada düzenleme yapamıyorum kızlar yaaa o kadar aradım taradım bulamadım neden acaba. genelde konu sahipleri yapabiliyor değişiklik ,ben neden yapamadım, anlamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?