Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

maaşallah kuzum çıkmış baya karnın
sıpa kendini baya österiyor artık desene
kilonda gayet normal hiç abartı bişi yok maaşallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar size birşey anlatayımda gülün..
15 gün önce falan ben bir rüya görmüşüm ama rüya olduğunu dün öğrendimm :1::1:
rüyalarım o kadar gerçekci oluyorki..
babamın kuzeninin kızı var geöen yıl evlendi..annemle oturuyoruz annemlerde annem diyorki ayşen hemile..aa diyorum seviniyorum neyse işte rüyaöm bu..
ben bunu gerçek zannedip herkese ayşen hamile diyorummm :1::1: sonra gidip biri arıyor kızın annesini hayırlı olsun diye..o da ne hayırlı olsun diyor..
ee ayşen hamileymiş isyan söyledi diyor..
annesi hemen kızı arıyor bağırıyor benden önce isyanamı söyledin hamile olduğunu yazıklar olsun diye kızı hırpalıyorr :1::1: sonra kız tabi beni arıyor isyan naptın sen ne hamilesi nereden uydurdun diyor bende annemden duydum dur annemi arayım diyorum..annemi arıyorum kız sen mayakmısın ben öle birşey demedim diyor..ve ben dankkkk rüya olduğunu anlıyorum...
kızdan özür dileye dileye bir hale geldimmm :9::9::9::9:

kız ne güldüm allah seni
kızda şaşırmıştır ne zaman hamile kaldım ben diye
demekki o kadar gerçekt iki sen öyle sandın

günaydınn dostlarımmm :16::16:

günaydın canım benim hayırlı sabahlar

alışmaya çalışıyorum bende yoksa çok kalabildiğim söylenemez çünk üsalonda ve ışık açık yatıyorum henüz ama alışmam lazım :31:

canım ben tek kalamam her halde ya
ne biliyim çok rahatsız oluyorum
bekarkren bir kaç kere kaldım ama 1 saatte bir kalktım böyle çok zorud benim için
ama iş başa düşünce bende kalırım yani artık yapacak bişi yoksa eğer

herkese hayırlı sabahlar hatunlar
dün iftardan sonra eşlime sahile götür dedim
para çkmemiş para yok dedi
3 tl si var cebinde :1::1::1:
gidemedik kaldı
çayımızı tatlımızı evde yedik bizde

canım ben tek kalamam her halde ya
ne biliyim çok rahatsız oluyorum
bekarkren bir kaç kere kaldım ama 1 saatte bir kalktım böyle çok zorud benim için
ama iş başa düşünce bende kalırım yani artık yapacak bişi yoksa eğer

alışmak zorundayım çünkü evimde rahat ediyorum yatıp kalkıyorum bide eşim haftada 1 kere gidiyo hemen hemen her seferinde bi yerlere taşınamam. el mecbur yksa ilk zamanlar bende korkuyodum.

kızlar yaa ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. çok halsiz ve mutsuzum. sanırım durumuma kafamı farklında olmadan çok takıyorum ve çok üzülüyorum. dokunsalar ağlıcak modundayım o derece. ctesi günü dr a gidicem randevu aldım 11 de nasıl zaman geçicek ne olucak o gün ne görücez bilmiyorum. rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum ama kötüyüm.
sanırım psikolojim bozuldu 2 günde yalnız kalmak bana yaramadı. içimden hiçbişey yapmak gelmiyo. nasıl kalkıcam altından bilmiyorum herkes bişey soruyo anlatmak zorunda kalıyorum her anlattığımda üzüntüm tazeleniyo. belirsizlik çk çok kötü bişeymiş hamileyim diye sevinemiyorum :43:

kızlar yaa ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. çok halsiz ve mutsuzum. sanırım durumuma kafamı farklında olmadan çok takıyorum ve çok üzülüyorum. dokunsalar ağlıcak modundayım o derece. ctesi günü dr a gidicem randevu aldım 11 de nasıl zaman geçicek ne olucak o gün ne görücez bilmiyorum. rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum ama kötüyüm.
sanırım psikolojim bozuldu 2 günde yalnız kalmak bana yaramadı. içimden hiçbişey yapmak gelmiyo. nasıl kalkıcam altından bilmiyorum herkes bişey soruyo anlatmak zorunda kalıyorum her anlattığımda üzüntüm tazeleniyo. belirsizlik çk çok kötü bişeymiş hamileyim diye sevinemiyorum :43:

Canim çok normal böyle hissetmen doktorlar başka birşey dedi katan karisti...inş c.tesi aydinliga kavuşur herşey canim

canım böyle olman çok normal
dr birşey söyledi ve sen beklemiyordun dolayısı ile kafan karıştı
eşinde yokmuş 2 gecedir onunda etkisi var tabiki
yüz yüze konuşmak farklı telde konuşmak farklı8
ctesi inş çok güzel hayırlı haberler ile dönersin canım
buraya yaz ama bizde merak ederiz
bol bol oku canım kendine ve bebeğine

canım böyle olman çok normal
dr birşey söyledi ve sen beklemiyordun dolayısı ile kafan karıştı
eşinde yokmuş 2 gecedir onunda etkisi var tabiki
yüz yüze konuşmak farklı telde konuşmak farklı8
ctesi inş çok güzel hayırlı haberler ile dönersin canım
buraya yaz ama bizde merak ederiz
bol bol oku canım kendine ve bebeğine

Canim.kalbini de gönlünü de ferah tut...herşey yüce Rabbimden canim...

rabbim hayırlısını versin kızlar ne olduğunu bilsem ona göre hareket edicem ama belirsizlik beni mahfetti. dua edin bana ne olur bende ediyorum :50:

günaydınn güzelliklerr:3::3:

dün sabah çok fena bir mide bulantısı ve mide ağrısı ile izin alıp eve gittim..geceye kadar mide ağrısı çektimmm berbattı:31::31: sanırım üşütmüşüm...

mmosusemm yarın büyük gün canım dualarım seninle..ama iyide kötüde olsa nolur habersiz bırakma beni olurmu canımm:29::29:

günaydınn güzelliklerr:3::3:

dün sabah çok fena bir mide bulantısı ve mide ağrısı ile izin alıp eve gittim..geceye kadar mide ağrısı çektimmm berbattı:31::31: sanırım üşütmüşüm...

mmosusemm yarın büyük gün canım dualarım seninle..ama iyide kötüde olsa nolur habersiz bırakma beni olurmu canımm:29::29:

mousem hayırlı haberler beklıyrouz ınsallah
saat kacta acaba randevusu?

günaydın benim can arkadaşlarım yarın saat 11 de randevum. bilmiyorum ama içimde umut var benim hala kasık ağrılarım var göğüslerim şiş ve damarlanmaya başladı. tabiki nasip herşey her ne kadar hazırlıklıyım desemde bçyle bişeye hazırlıklı olunmuyo. rabbim hayırlısını versin inşş :16:

günaydın benim can arkadaşlarım yarın saat 11 de randevum. bilmiyorum ama içimde umut var benim hala kasık ağrılarım var göğüslerim şiş ve damarlanmaya başladı. tabiki nasip herşey her ne kadar hazırlıklıyım desemde bçyle bişeye hazırlıklı olunmuyo. rabbim hayırlısını versin inşş :16:

mousem bence suanda olagan bır surecten gecıyorsun
cunku duyulmaması normal
yarın hersey normale doner ıdye dusunuyorum

Back