- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.841
hm sımdı gorudm kızlar
bende egedeyken 7+3 egeyı gormustum sanırım dıger bebektede o haftadaydı
pekı kesenın ıcınde yolk kesesını gormuyormu doktor cunku benım egede ılkınde kalp atısı gormedı 5 haftada yolk kesesını gordu bebek var demıtı
onu ilk defa duydum canım yaa sen görsen anlarmısınhm sımdı gorudm kızlar
bende egedeyken 7+3 egeyı gormustum sanırım dıger bebektede o haftadaydı
pekı kesenın ıcınde yolk kesesını gormuyormu doktor cunku benım egede ılkınde kalp atısı gormedı 5 haftada yolk kesesını gordu bebek var demıtı
kızlar size birşey anlatayımda gülün..
15 gün önce falan ben bir rüya görmüşüm ama rüya olduğunu dün öğrendimm
rüyalarım o kadar gerçekci oluyorki..
babamın kuzeninin kızı var geöen yıl evlendi..annemle oturuyoruz annemlerde annem diyorki ayşen hemile..aa diyorum seviniyorum neyse işte rüyaöm bu..
ben bunu gerçek zannedip herkese ayşen hamile diyorummmsonra gidip biri arıyor kızın annesini hayırlı olsun diye..o da ne hayırlı olsun diyor..
ee ayşen hamileymiş isyan söyledi diyor..
annesi hemen kızı arıyor bağırıyor benden önce isyanamı söyledin hamile olduğunu yazıklar olsun diye kızı hırpalıyorrsonra kız tabi beni arıyor isyan naptın sen ne hamilesi nereden uydurdun diyor bende annemden duydum dur annemi arayım diyorum..annemi arıyorum kız sen mayakmısın ben öle birşey demedim diyor..ve ben dankkkk rüya olduğunu anlıyorum...
kızdan özür dileye dileye bir hale geldimmm
1 ay önce falan kuzenimin eşi doğurdu onun okumasına gitmiştik. halamın kızıda benim için aynı şeyi söylemiş oda da herkese hamile demiş. sonra geldi bana hamilesin dimi dedi yooo dedim e ben içrde herkese öyle dedim o zaman evlilik yaramış falan dedi ama uyuz olmuştum. zaten hamile kalmak istiyodum ama Allah işte hamile olduğumu öğrendim sonra demekki kadının içine doğmuş. en azından bayramda millet bebek nasıl diye sorduğunda ablam size sallamış demicemyani inşallah
yanı bu ılla gozukur fakat dr acısı veya bunu gormek ıstermı ısteemzmı degısır
benım doktorlar egedeyken bana gostermıs ve onlar soylemıslerdı bu yolk sac kesesını canım
verılen usg kagıdında gozukmeyebılır dr bakıs acısına baglı ksıacası
aa bu internetteki fotolardaki yolk kesesiiii
evet canım boş gebelik değil. yolk kesesi var diye bebiş kesin oluşurmu. yada gittiğimiz dr doğruyu gördüde kalbimi atmıyo oluştu miniğim. ayhh amann bu hafta sonu gidecem haa kendi doktoruma dayanamıyomm
poff aynen öyle yarın alırım randevumu ctesi sabahtan gider ak koyun kara koyun öğreniriz ben o adama güveniyorum..ben yolk kesesini bilmiodum canım...
bilmiomki bebekmi oluşmuş nolmuş oluyor..
aman kız dayanama boşver git doktoruna..
ne olcaksa olsun yaniii
canım bence korkmana gerek yok, bende de aynı sey oldu hatta 5 haftalıkken yolk kesem de yoktu, 1 hafta sonra cıktı ondan 1 hafta sonra da ilk kez embriyo goruldu. bazen dedikleri gibi gec dollenme olabiliyor. benimki mesela normal tarihinden 1 hafta geriden geliyor, seninki de oyle olabilr. insallah bir sonraki gidişinde embriyoyu da gorurler( ki ben görünebilecegini dusunuyorum)
gelişmelerden haberdar et canım, hoscakal
günaydınn dostlarımmm
günaydın canımın içiiibugün kocam geliyo mutluyummm
nerdeydi kız kocan..iş içinmi gitmişti kaçırmışımm benn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?