- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.741
aman erkeklerin hepsi pipi meraklısıbakalım yaklaşık 10 hafta sonra öğrencez annesi ne olduğunuu
canım kv de yapar sorun yokta ne bilim inş rahat ederim..
zaten hep kv dede kalmıcam annemlerede geçicemm..
yarın hayırlısıyla bi görelim sağlıklı olduğunuda ondan sonra 10 hafta da beklerim 15 haftada hiç önemli değil. kendimi hamile gibi hissetmiyorum çünkü enteresan ama öyle
yahu çok normal canım..
bende sen gibiydim sonra midem bulanmaya başlad..kendimi hasta gibi hissettim hep..
şimdi karnım çıkıo ve içimde birşeyler hissediyorum sanki..artık diyorum heh hamileyimm
ya ben hala inanamıyorum o halsizlik bendede var ama bazen şaka gibi geliyo yarın dr gidince Allahın izniyle sağlıklı görürsem kalp sesini duyarsam o zaman belki biraz inanırım. eşime dicem kameraya alsın o anı aklıma geldikçe dinlerim
kesinlikle alsın canımö woww woww woow diye duyacaksınn
ayyy inş isyanımmmm
Selam kizlar
Mİsafirim geldi gitti bugun
Bayadir almam gereken kisilerdi aldim rahatladim:)
İsyancim bebek konusunda haklisin esimle sorun yok cok sukur ama ben evlilikten yeni yeni biseyler anliyorum her anlamda :)
Bebek olursa cok zamansiz olur zaten esimin nobetleri yeni yeni azaldi
Simdi biraz tadini cikartasim var
Daha yeni esya aldim kizimm:))
Evliligimden bisey anlamamistim yaa yogunluktan depresyondan falan.
Bu arada kose takimi aldik oturma odasina kizlar resim eklerim:)
Sibel aman diyim hap kullanma insani sinir hastasi ediyor:S
sıze yenı sıımler onerıyorum
gece,
mavi
yade
yamaç
yok cnm korkarım ben taktırmaktan muayeneyı bıle zarzor oldumesımın korunmasını tercıh edıyorum ben.hatta dr artık hapa baslaybılırsın dedı ama soylemıyorum.hap kuruluk ısteksızlık vs coğaltıyo o yuzden kullanmıcam.zaten arada bu sorunları yasıyorum malesef.inş gebe degılsındır cnm ıstemıyorsan
yahu sibell neredeee
ıstemıyorum zaten cnm.malum ısteksızlık var bende ve o hap çoğaltıyomuş dr onermedı
kız bunlar ne bıçım ısımler heç begenmedım
bizde prezervatifle kournuyoruz eşim korunuyo ama korkuyo insan internette araştırdım sureklı emen emzıren annelerde olurmuşşşş karnımda ağrıda var olmadı zalımm strese bağladım iyiyceeeeeeeeee dun gece sınırden oldummm test alıcm bugun bakalımmmm valla taktırcm spiralll isyannn
ıstemıyorum zaten cnm.malum ısteksızlık var bende ve o hap çoğaltıyomuş dr onermedı
kız bunlar ne bıçım ısımler heç begenmedım
ona bakarsan spırale guven olmuyo.bı arkadasım 3 kere taktırdı kaydı düşün
cnm arkadasım geldı onla oturudk bugun.onunda bebışı var 2 yaşında oğlan.bızımkınle bı fingirdemelerkızım baban ne dedı sana oğlana pas verme demedımı bu ne haller dıyom hıç oralı degıl oğlana gulup durdu
benm gibi oda firari
senin kız pek bir cilveli olcak desene canımm
hahaa senin kız bakk...fingirdekkkkızım göster ama elletme deseydinn kaba tabircee ıyggghhh o lafanda nefret ederimmmm
şaka bir yana kendine arkadaş görmüş kız..bebeğin yalnız büyümesi kötü birşey aslında..sizin çevredede küçük bebek yok galiba..
benimki baya arkadfaşla büyücekk..
annemler halamlarla altlı üstlü oturuolar..halamda kuzenimin 2 çocuna bakıcak biri 2 yaşında biri 7 aylık..ikiside oğlannn
geldi geldi o...sensin o firariiii
hahaa senin kız bakk...fingirdekkkkızım göster ama elletme deseydinn kaba tabircee ıyggghhh o lafanda nefret ederimmmm
şaka bir yana kendine arkadaş görmüş kız..bebeğin yalnız büyümesi kötü birşey aslında..sizin çevredede küçük bebek yok galiba..
benimki baya arkadfaşla büyücekk..
annemler halamlarla altlı üstlü oturuolar..halamda kuzenimin 2 çocuna bakıcak biri 2 yaşında biri 7 aylık..ikiside oğlannn
geldi geldi o...sensin o firariiii
televızyonda Kıvanç tatlıtıgu görunce gülmüştü hıç unutmamzevk sahıbı kızım şimdiden
cnm sordum cvp vermedın ne tehdıtı dedım ogun sna.
amam bakkk benim dönüppp dolaştıgımmm ama esass yere geldiğim tek yer burasıı
harbıden yok kızım bebek görunce şaşırıyo yazıkhamıle kuzen var tam 1 yas olacak aralarında nasıpse
tabiki kızımm buradaki dostluk hiçbiryerde yokkk
ooyhhh iyi barii o kuzenin bebeği ile büyürler...
kız yazdım ama sen mi görmedin acep :26::26:
bak bizim eski ortak aradı burdan emekli olucakmıs öle bir hakkı varmıs 20 bini yatırıcaz ya şimdi canım diyokli diger 10 binide hemen yatırın onunla beraber kocamda yürü git demiş falan birbirlerine girmişler sonra demiş oraya gelince ben size göstericem demiş
kocamda bende zaten gelmeni bekliyordum demiş yüzsüz
ben çıktımm hatunlarrr hepinizz çokkk öpüldünüzz şekerlerimmmm
atladım demek kı cnm görmedım. baktı para var dıye dusunuyo herhalde
göruşuruk ısyan
bende haftaya bırkaç gun yokum.nasıpse kardesım gelecek pazar gdıp bırkaç gun annemde kalırım kızlar.kardescegzımı çok ozledım.o benden cok Duruyu ozledı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?