- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.801
benımkınınde yarın dogum gunu.hedyesını almıştım bıde pasta alcam ama babalar gununde suprız kızımla rsımlı pasta ve slyt dusunuyom.sende pasta yaptırıp işyerıne yollayabılırsın yanınada bı slayt
kuzucumm geçen yıl süperdi bu yıl naparsınn bilmiommmkiii hepsi sönük kalır yanında...
iş yerine pasta gönder..
akşamda güzel bir yemeğe götür birde hedye tamamdır.
adam ödiyemiyormu canım
odememış sorma serefsız.500 tlyı odemeyen 15000 ı nasıl oducek
ayy canım benimmmmmm kız ayrıntılıyı paylaşşsana burda ben meraktan catlarımm
teyzesi onun ayaklarını ısırsın tombuk tombuk ayakları oluyor ya içim gidiyor he
kızlar iş yerine pasta gönderemem çünkü eşim sürekli yollarda hiçbieyerde kalıcı değil ki.
bide isyan dediğin doğru geçen seneden sonra ne yapılır bilmiyorum. kenarımda bi 350 tl falan var onunla bişeyler yapmak istiyorum. maaştan bişey kalmadı çünkü muhtemelen eşim bişey alamıcamı yada yapamıcamı düşünecek. ne alsam bilemedim hediye olarak. akşam yemeğe çıkarırım muhakkak ama hediye işte sorun
canımm 350 tl güzel bir rakam..
bunun 100 ü yemeğe gider..
250 yede güzel bir saat alabilirsin saati yoksa..
arkasına isim falan yazılanlar var ya ondan olabilir..
Eki Görüntüle 1144051 Eki Görüntüle 1144052 Eki Görüntüle 1144053 Eki Görüntüle 1144054
kızlar sizce böyle bişey alsam beğenirmi...
Eki Görüntüle 1144051 Eki Görüntüle 1144052 Eki Görüntüle 1144053 Eki Görüntüle 1144054
kızlar sizce böyle bişey alsam beğenirmi...
ya genel ihtiyac ne olabilir ki. 100 tl yemeğe versin 250 tl kalıyo o paraya saat alınmaz. bilemedim
Selam canlar
Herkes iyidir insallah:)
ya genel ihtiyac ne olabilir ki. 100 tl yemeğe versin 250 tl kalıyo o paraya saat alınmaz. bilemedim
kız saatler pahalı zaten 200 e anca alırsın güzel bir saati şekerimmm
bakalım ben interneten bir araştırıyım
ARAŞTIR BAKALIM KUZUM..
haftayada babalar günü bende eşime ne alsam diye düşünüyorumm..
eneee bide babalar günü var dimisenin artık alman lazım canım gerçi eşim bana anneler gününde çiçek almıştı. benimde ona bişeyler hediye etmem lazım
ayyyy kocan ne kadar ince bir insan yaaAllah sizi nazarlardan korusun canım benim
vayyy enışte kesenın agzını acmışıyı gunlerde kullan cnm
ayy sinirr oldum ya sabah sabahhh
kv yi aradım bugün kontrol var gelmek istersen diye..
daha hiç görmedi usg de annem falan gördü yarın lafını etmesin dedim..
bana iyimisin diye sordu bende iyiyim dedim..zaten kendim iyiyim ama kanama nereden gelio bilmiorum dedim..
bana demesinmi dikkat etmiosun ondan oluo..kendin yapıosun diye..
bende ne alakası var dedim. tabiki dikkat ediyorum doktorum ne derse onu yapıorum..doktorum bana sadece ağır işleri yasakladı günlük hayatıma daha dikkatli devam etmemi istedi dedim..sen yatsanda bu kanama gelecek dedi dedim..
ondan sonra hıı ölemi dedi ben bunu bilmiodum dedi uyuzzsinir oldum yaa..insan bebeğini düşünmezmide dikkat etmezmi...sonra sinirli şekilde gelmek istiomusun dedim gelecesen doktor gelince haber ederim dedim..
tabiki isterim..sen haber ver ben gelirim dedi...kapattım teli sinirle..
evettt teyzelerii biz geldikk tam 20 dk bacaklarını açmadı benim sıpaaa...ve tam doktor yeter haftaya bakalım derken bcaklarını açıverdi pipisi göründü...erkekmiş bebeğimm artıkk kesinnn..oğluşumm geliooo teyzeleri mustafamm geliooo
kız saatler pahalı zaten 200 e anca alırsın güzel bir saati şekerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?