• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
gnydn kızlar
ısyancım ıyılıkten maraz doğar keske hıç çağırmasaydın:27: sen daha dur lohusa zamanındada şunu yemıyosun bunu yemıyosun sütun az mevzuları döner.benım kayınvalıdemde dahıl hepsı aynı.çok takmamak gerekıyo boyle ufak şeylerı boşa sıkma canını
benım canım sıkkın kızlar.dun e devlete bı gırdım arabamıza şerefsızın borcu yuzunden hacız koymuşlar.avukatı aradım bıraz once odememış verdıgı 500 tl taahhutu.salak sekreterı benı korkutuyo. bende dedımkı ben 10 senedır bu işi yapıyom mevzuat oyle degıl boyle dedım yapıştırdım cevabı:27: aa oylemı avukat bey bılıyo ben bılmıyom dedı snra
çok canım sıkkın bundan sonrası maaş haczıdır.eşiminde çok canı sıkkın gıtcek bugun adamın yanına

evettt teyzelerii biz geldikk tam 20 dk bacaklarını açmadı benim sıpaaa...ve tam doktor yeter haftaya bakalım derken bcaklarını açıverdi pipisi göründü...erkekmiş bebeğimm artıkk kesinnn..oğluşumm geliooo teyzeleri mustafamm geliooo :55::55:

gnydn kızlar
ısyancım ıyılıkten maraz doğar keske hıç çağırmasaydın:27: sen daha dur lohusa zamanındada şunu yemıyosun bunu yemıyosun sütun az mevzuları döner.benım kayınvalıdemde dahıl hepsı aynı.çok takmamak gerekıyo boyle ufak şeylerı boşa sıkma canını
benım canım sıkkın kızlar.dun e devlete bı gırdım arabamıza şerefsızın borcu yuzunden hacız koymuşlar.avukatı aradım bıraz once odememış verdıgı 500 tl taahhutu.salak sekreterı benı korkutuyo. bende dedımkı ben 10 senedır bu işi yapıyom mevzuat oyle degıl boyle dedım yapıştırdım cevabı:27: aa oylemı avukat bey bılıyo ben bılmıyom dedı snra
çok canım sıkkın bundan sonrası maaş haczıdır.eşiminde çok canı sıkkın gıtcek bugun adamın yanına
aynen canım iyilikten maraz doğar..sinir oldum yaa sorma..
anaa kuzumm yaa ödememişmi adamm..
ee nolcak şimdi..ödetin ya o adama olcak şeymiii

yanı acıkcası senın annen sız yakın ve sıze sık sık gerldıgı ıcın o donemde kadın kendınıd ıslanmıs hıssedebılır dıyorum tarafsız yorum
cagırın gelmezse onun edepsızlıgı olsun
hem annene yazık degılmı
arada kaynananı cagır temzılık yapsınalr beraber

canım ben çağırdım buyrun gelin dedim..
kalkıpta gel bana temizlik yap demem...
onun düşünmesi lazım yanii

evettt teyzelerii biz geldikk tam 20 dk bacaklarını açmadı benim sıpaaa...ve tam doktor yeter haftaya bakalım derken bcaklarını açıverdi pipisi göründü...erkekmiş bebeğimm artıkk kesinnn..oğluşumm geliooo teyzeleri mustafamm geliooo :55::55:

sağlığı falan iyi dimi canım.. söylemedim ama içime hep erkek gibi doğuyodu sende neden bilemem içime doğduğu gibi de olmuş. eşin iyice şapşala dönmüştür :1:

sağlığı falan iyi dimi canım.. söylemedim ama içime hep erkek gibi doğuyodu sende neden bilemem içime doğduğu gibi de olmuş. eşin iyice şapşala dönmüştür :1:

canım çok şükür ölçümlerimiz iyi çıkıyor haftası ile uyumlu gidiyoryz teyzesi..
suyumuzda iyiymiş..
işte aşağıda olmasıda bana sıkıntı yaratıo..
şükür herşey iyi şu an:nazar::nazar:benimde hep erkek doğdu içime canım..
inan hiç fark etmiyor yaa..
geçen hafta kız dendi aynı sevindi yaşıosun..
o an cinsiyet değil aman iyimi diye soruosun

canım çok şükür ölçümlerimiz iyi çıkıyor haftası ile uyumlu gidiyoryz teyzesi..
suyumuzda iyiymiş..
işte aşağıda olmasıda bana sıkıntı yaratıo..
şükür herşey iyi şu an:nazar::nazar:benimde hep erkek doğdu içime canım..
inan hiç fark etmiyor yaa..
geçen hafta kız dendi aynı sevindi yaşıosun..
o an cinsiyet değil aman iyimi diye soruosun

muhakkak öyledir canım sonuçta bebiş istiyoruz kız yada erkek farketmez sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. benimde hep kızım olucakmış gibi doğuyo içime rabbim nasip ederse görücez onuda bakalım oda tutucakmı :1:

muhakkak öyledir canım sonuçta bebiş istiyoruz kız yada erkek farketmez sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. benimde hep kızım olucakmış gibi doğuyo içime rabbim nasip ederse görücez onuda bakalım oda tutucakmı :1:

evet canım Rabbim versinde gerisi hiç önemli değil canım yaa...
sen hamiş kal bende sende oğlan doğurcannn :1::1:

kız genemi döndü:1::1::1:
sagıkla hayırlısıyla dunyaya gelsın ınş cnm

sorma ısyan esım odetcem dıyo ama odemeyen adama nasıl odetcen ALLAH korusun oldurcek halın yokya

ya kızlar bu arada bu ayın 23 ünde eşimin doğum günü napsam acaba yaaa :26:

benımkınınde yarın dogum gunu.hedyesını almıştım bıde pasta alcam ama babalar gununde suprız kızımla rsımlı pasta ve slyt dusunuyom.sende pasta yaptırıp işyerıne yollayabılırsın yanınada bı slayt:34:

kız genemi döndü:1::1::1:
sagıkla hayırlısıyla dunyaya gelsın ınş cnm

hee ya yine döndüüü :1::1::1: ama bu sefer kesin dedilerrr :9::9:
ya kızlar bu arada bu ayın 23 ünde eşimin doğum günü napsam acaba yaaa :26:

kuzucumm geçen yıl süperdi bu yıl naparsınn bilmiommmkiii hepsi sönük kalır yanında...
iş yerine pasta gönder..
akşamda güzel bir yemeğe götür birde hedye tamamdır.

sorma ısyan esım odetcem dıyo ama odemeyen adama nasıl odetcen ALLAH korusun oldurcek halın yokya

Ayy Allah korusun yaa insafı varsa öderrr

hee ya yine döndüüü :1::1::1: ama bu sefer kesin dedilerrr :9::9:

kuzucumm geçen yıl süperdi bu yıl naparsınn bilmiommmkiii hepsi sönük kalır yanında...
iş yerine pasta gönder..
akşamda güzel bir yemeğe götür birde hedye tamamdır.

Ayy Allah korusun yaa insafı varsa öderrr

anaa hani ya kızdı bu kız olan fark etmez bizi onu gene severiz :54::54:
saglıklı bir şekilde hayırlı olarak dogsunda :nazar::nazar::nazar::nazar:

bende takmıyom artık banane isterlerse hiç konusmasınlar
uzak durun demiş bide hıyara bak :19::19::19:
üzüldüm desem yalan olur zaten :19::19:

anaa hani ya kızdı bu kız olan fark etmez bizi onu gene severiz :54::54:
saglıklı bir şekilde hayırlı olarak dogsunda :nazar::nazar::nazar::nazar:

evet teyzesi oğlanmış..bugünde çok zor gördükk ya dönmedi sıpaaa..
22. haftada ayrınıtlı usg var..

aman ne üzülcen..o sizden uzak dursun hıyarrrr

evet teyzesi oğlanmış..bugünde çok zor gördükk ya dönmedi sıpaaa..
22. haftada ayrınıtlı usg var..

aman ne üzülcen..o sizden uzak dursun hıyarrrr

ayy canım benimmmmmm kız ayrıntılıyı paylaşşsana burda ben meraktan catlarımm
teyzesi onun ayaklarını ısırsın tombuk tombuk ayakları oluyor ya içim gidiyor he :1::1::1::nazar::nazar:

Back