- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.761
canım evet çalıştığın yıla göre değişiyor bu durum..
benim eşimde istifa etti 15 gn sonra başka bir işe başlayacak..
normalde 6 hafta öncesinden haber vermesi gerekiyormuş yoksa tazminat ödermiş ama sağolsun patronları sorun etmediler 15 gün sonra çıkabilirsin dediler..
yani düşünsene sen başka iş bul adam seni 6-8 hafta beklermi değilmi ama
benimde 3,5 sene oldu işte burda başlayalı. nasip olurda .çağırırlarsa ki olumlu geçti diye düşünüyorum o zaman inş sorun etmezler
eşin neden ayrılıyo ki..
canım konyanın yazıılım konusunda en büyük firmasında akadaşı çalışıodu..eleman ihtiyacı doğmuş..eşim adına gtmiş konuşmuş..bizim haberimiz yoktu..
adamlada gelsin görüşelim demişlerçç
4 kez görüşmeye gitti ve olumlu sonuçlandı..
haziran 16 da iş başı yapacak..
şartlar ve durumları daha iyi olunca eşim oraya geçecek..
birde eski firması büyük ihaleyi kaybettiler..
ne olcağı belli değildi canım
ee nasıl olacak o zaman peki canım..cok sevindim canım yaaa ne güzelbende ik da ki abiyle konuştum sorun çıkartırlar dedi bakalım ne olucak durum
ee nasıl olacak o zaman peki canım..
sorun çıkarırlarsa buraya istifa ettiğini sölücen
orasıda 15 gün süre vercekk
ayy sinirr oldum ya sabah sabahhh
kv yi aradım bugün kontrol var gelmek istersen diye..
daha hiç görmedi usg de annem falan gördü yarın lafını etmesin dedim..
bana iyimisin diye sordu bende iyiyim dedim..zaten kendim iyiyim ama kanama nereden gelio bilmiorum dedim..
bana demesinmi dikkat etmiosun ondan oluo..kendin yapıosun diye..
bende ne alakası var dedim. tabiki dikkat ediyorum doktorum ne derse onu yapıorum..doktorum bana sadece ağır işleri yasakladı günlük hayatıma daha dikkatli devam etmemi istedi dedim..sen yatsanda bu kanama gelecek dedi dedim..
ondan sonra hıı ölemi dedi ben bunu bilmiodum dedi uyuzzsinir oldum yaa..insan bebeğini düşünmezmide dikkat etmezmi...sonra sinirli şekilde gelmek istiomusun dedim gelecesen doktor gelince haber ederim dedim..
tabiki isterim..sen haber ver ben gelirim dedi...kapattım teli sinirle..
aynı benım kaynananm
oglunuda bastan cıkarıp benı aglatıyorlardı paso altıma bez baglamak ıstıyorlardı
bulsalar yataga baglayacaklardı
ama ben ınanmıyorum bunalrla alakalı olduguna ha ben ayaga her kaltıgımda geldı o ay rıda
bben 6 ay yatakta yatamazdım
hatta onurada en son ıstıyorsan butun genetık akımı sana gecırsınler sen dogur valalhı bakarım sızın gıbıde laf etmem
amnn
bana iyimisin diye sordu bende iyiyim dedim..zaten kendim iyiyim ama kanama nereden gelio bilmiorum dedim..
bende ne alakası var dedim. tabiki dikkat ediyorum doktorum ne derse onu yapıorum..doktorum bana sadece ağır işleri yasakladı günlük hayatıma daha dikkatli devam etmemi istedi dedim..sen yatsanda bu kanama gelecek dedi dedim..
ondan sonra hıı ölemi dedi ben bunu bilmiodum dedi uyuzzsinir oldum yaa..insan bebeğini düşünmezmide dikkat etmezmi...sonra sinirli şekilde gelmek istiomusun dedim gelecesen doktor gelince haber ederim dedim..
amaann isyan sende neye sinirleniyosun yaaa Allahını seversen. bu modeller böyle yapıcak bişey yoksen hiçbirşeyi takma kafana öyle ince düşünmücen aslında işte. görse ne görmese ne yani sende çok ince düşünüyosun canım bak moralini bozmuş sabah sabah.
gör bakalım bebişi nasılmış bakalım kızmıymış erkekmiymiş
ya eşim şimdilik diyor sürekli hareketsiz kalamazsın o zamanda doğumda sıkıntı çıkar..kendine dikkat et gerisi önemli değil..
Rabbim nefes vardi ise zaten doğacak diyor.
ama kv ile annesinin bu tavırları beni çok sinirlendiriyor..yeminlen şu anda sinirden kas katı kesildmm ya..
çok dikkat etmemi istiosan gel o zaman birgün temizliğime yemeğime yardım et..
öle uzaktan laf sölemesi değilll
günaydın güzeller bugün kontrol var..bebişi görcezz hemde cinsiyet kesinleşcekk çok heyecanlıyımmm inş herşey yolundadır kuzularımmm...
günaydınn canım.
hadi bakalım hayırlı neyse o olsun inş.rabbim gönlünüze göre versinn.
aman canım yaa usg de görseler ne görmeseler ne
bizimkide hep yanımızda ilk torunuymuş benimde ilk ama saolsun heyecanımı
kocamla yaşamama izin vermio söleyincede yanlış anlıo biz bıraktık kendi haline dibimizden ayrılmasın napalım.
bunlar böle ii düşünsen suç düşünmesen suç banada bazen yatıom die laf ediodu başlarda halsizken yatmak kötü
çocuk hareketsiz kalıo ben sana sorarım bişi olursa falan demişti bende benim çocuğumu herkesden çok düşünürüm merak
etmeyin demiştim ozaman suçlu oluosun.takma boşver ister gelir ister gelmez gelip nolcaksa.
ha birde orası var dımı sen gelıp elını tasın altına sokuyoprmuısun
ama sız cagırdınızmı hıc yarıdma
yaa sölemesin hiçbirşey...guya anlayışlı kv rolu yapıo ama böle laf sokuo deli edio beniii...
çok sinir oldum gerçekten..
şimdi kontrol var.. doktoru beklioruz..
bakalım kızmı erkekmi belli olcak onu düşünüorum..
bundan sonra kv yi asla çağırmamm..
senin kv dede her seferinde ne işi var yahuu
cute benmi çağırcam ya..15 gün raporluydum bir kere gelmedi benmi gel dicemm..
geçen hafta evde yattım yine gelmedi..
ben hastaneden çıkarken buyrumn gelin dedim..
kalkıp birde gel bana bak diyemi çağırcamm
ay mmouse sonra lafını etmesin dedim..aynı hastanedeyiz bir kere çağırmadı demesin dedimm...işte böle iyi düşünürsen iğnelenirsin..bir daha doğuma kadat asla çağırmam...
ayy evet yaa pipilimi pipisizmi görcez...
içime doğan erkek...rüyamda gördüklerim hep kız..bakalım sonuç ne olacakkk
sen boşver takma kafanı böyle şeylere senin ailen sana prensesler gibi bakıyo kimseye ihtiyacın yok çok şükür. bende iki gün üst üste rüyamda bebiş gördüm kendimi hamile gördüm falan sanırım düşünmüyorum desemde hep bilinçaltımda var.
bu arada dün görüştüğüm iş yerini aradım dedim kabul edildikten 8 hafta sonra iş başı yapabilirim kanun böyleymiiş kimse zor durumda kalmasın diye haber vermek istedim dedim. bakalım hayırlısı inş arasınlar diye çok istiyorum
ayy hadi inş canım hayırlısı olsun tatlım hakkında..
inş bebişte seni çok bekletmez kuzucum hemen oluverir inşşş...
aman salladım zaten..doktor gelmedi onu bekliyorum tel aça aça oradaki sekreter az kaldı beni dövecekk
yanı acıkcası senın annen sız yakın ve sıze sık sık gerldıgı ıcın o donemde kadın kendınıd ıslanmıs hıssedebılır dıyorum tarafsız yorumyaa sölemesin hiçbirşey...guya anlayışlı kv rolu yapıo ama böle laf sokuo deli edio beniii...
çok sinir oldum gerçekten..
şimdi kontrol var.. doktoru beklioruz..
bakalım kızmı erkekmi belli olcak onu düşünüorum..
bundan sonra kv yi asla çağırmamm..
senin kv dede her seferinde ne işi var yahuu
cute benmi çağırcam ya..15 gün raporluydum bir kere gelmedi benmi gel dicemm..
geçen hafta evde yattım yine gelmedi..
ben hastaneden çıkarken buyrumn gelin dedim..
kalkıp birde gel bana bak diyemi çağırcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?