Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kuzum seni kim korkuttu yaaa

gnydn canlar
ısyancım hamılelıkte ve lohusalıkta oluyo oyle ruyalar normal cnm
kızlaaaaaaaaaaaarrrrr korkumu yendım ve kadın doğuma alttan muayene oldum.dun gıttım şikayetlerımı anlattım.bı muayene edelım dedı.ben yusuf yusuf:26: ultrasonla dımı dedım yok alttan bakalım dedı surat ıfademı görunce bakmayalıım mı dedı bakın ama acırsa yarım bırakın ultrasonla karından bakın dedım tamam dedı benım doktorum çok anlayışlısonra muayene ettı ayrıca alttan ultrasonla baktı anam hıç acımadı sayılır cok şaşıdım bu muymuş uleennnn kabusum benım tabı bu arada şu muyanenyı olduguma okadar sveındım kı dr bı ılaç yazcaktı unutmuş benımde aklıma gelmedı tekrar gıdıcem sanırım
yara vs yok çok sukur ama gene kıstım var 3,5 cm

günaydın canım.
ben de o muayeneden korkmuorum ama kaslıorum hiç sevmiorum acıma falan zaten olmuo ki nie acısın.geçmiş olsun canım kullan ilaçlarını da geçsin hemen.

kuzular ben geldim
dün liseden arkadaşım geldi kahvaltıya saat sabah 9 da
bende şimle kalktım bir daha uyumadım hazırlık falan derken
balkonda kahvaltı yaptık
sonra sahile kadar yürürüdük sahilde gezdik
sonra tekrar eve kadar yürüdük
eve geldik çok yorpulduk çay demledik balkonda içtilk
eşimde biraz geç geldi
yemek yapmadım dışardan bişiler söledik eşim getirdi sağolsun
namzları kıldık akşam çıktık dışarı eşim bizi bir güzel dolaştırdı allah razı olsun
akşam 11 gibi eve geldik
eşim yattı bizde arakdaş ile sabah 4 e kadar oturduk sohbet derken sonra uyuduk
arkadaşımla kahvaltı yaptık gitti o işi varmış kardeşi evlenecek hazılrık yapcaklarmış
çok güzel geçti elh.

bugünde dinlenmek istiyorum biraz
yarında abim,eşi ve çocuklar kahvaltıya gelecek inş
salı günü babam prostattan ameliyat olacak
anneme gidicem sonra kv gelecek bana
bakalım en kötü günlerimiz böyle olsun inş

canımmm bebeiş geliyoruş çoook sevindim
ALLLAHIM analı babalı büyütsün inş
kaç haftalık?
ayyy çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
darısı bana ve isteyen herkese...amin....

günaydın canım.
ben de o muayeneden korkmuorum ama kaslıorum hiç sevmiorum acıma falan zaten olmuo ki nie acısın.geçmiş olsun canım kullan ilaçlarını da geçsin hemen.

zaten kastıgımız ıcın acıyo.ama kasmamakta mumkun degıl kı...ben drun elıne bakmadım korkudan aletı görurumde yaptırmam dıye

kuzummmmmmmmmmmmm kızımız olacakmış
mesaj bölümünde sorun var sen bana mesaj atmısın ama okunmuyıor yarım yamaalk
yeni gördüm bende bazen cepten giriyorum yaaa

annesi çoook sevindimmmm
rabbim hayırlısı ile kucağın alamaya nasip etsin inş

haa bu arada birgün seni kahvaltıya bekliırum inş
gelrsen çok memnun olurum

efulim kuzummm hamile olmana cok sevindim darısı benim gibi bekleyenlerin başına
kızlar bugün ne sıkıcı bir gün yaa ben cok sıkılıyorum calıs calıs anam agladıı desem yeridir
iş yerinde stres bitmiyor sormayın bugün kocamın telefonunda yabancı tanımadıgım bir kadın masj atmıs kendimi cok kötü hissediyorum

kizlar bugün ki depremi sizde hiss ettiniz mi? ege ve marmara bölgesinde? 20-25 saniye sürdü cok kortkum Allahtan esim yanimdaydi ama ise gitti simdi gece gelecek aklimda türlü türlü senaryolar..
annem babam hemen endiselenip aradilar
Rabbim hepimizi korusun insaAllah

eflinam canim benim insaAllah gelirim bu aralar dikkat etmem gerekiyor minik kizim biraz nazli tehlikeli zamanlardan geciyoruz insaAllah atlatiriz ve en kisa zamanda tekrar gorusuruz..

sibelim gecmis olsun canim.. ultrasonlami bakti asagdan? o acitmiyor gercekten.. ama catal gibi seyle bakilinca ( hani parca aliyolar ya ) o biraz rahatsiz edici.. avusturya da vajinal muayene sart ordan biliyorum bende gittigimde oluyorum.. kistinde insaAllah gecer ya..

kriztanem canim efulim yazmissin ama sanirim mucizemi terbrik edecektin degilmi yanlislik oldu sanirim benim gebeligimi biliyorsun zaten uzun zamandir..

prensescim insaAllah sende hayirlisiyla gebe kalirsin da kilo alsanda verirsin ilerde.. ben almayinca daha cok korkuyorum bi problem mi var diye hayirlisi bakalim..

Allaha emanetsiniz kizlar..
kizimla dualarinizi bekliyoruz..

Ne yazmis mesajda? Hayrolsun insaAllah :/

bilmiyorum ki içim içimi yiyor zımba teli bitmiş diye gitti gelince sorucam kendimi cok kötü hissediyorum ya beni aldatmıssa tam düzeldik derken
inanın kızlar valla kötüyüm bugün tam 10 tane adresimiz geldi diye sevindim ben daha sevinme dedi bir tane daha adres var dedi bende kim dedm işte bana msj attı dedi sana niye msj atıyor dedim bende altında umut bey yazıyor ama üstede bugünün yarını belli olmaz melek yazıyor üstedki yazı ne dedim
kadın yanlıs atmıs başkasına dedi kadının adı melekse ne diye yanlıs atsın dedim değil sanırım dedi tam bilmiyorum ki
neyse al numarasını ara dedi aradım adresi aldım soguk kanlılıkla isim neydi dedim melek dedi başımdan asaya kaynar sular döküldü şimdi bu kadın kim neyin nesi nasıl tanısmıslar benim kocamın bu kadında teli ne arıyo valla sinir küpündeyim yazmıcaktım buraya ama kendimi tutamadım

biliyorum da ben ikiz zannettim yaaa ondan yazdım yanlıs mı okudum canım acaba ben

valla kızlar bildiğin geldi bagıra cagıra sordum bildiğin bögürdüm yani ofise eger ses cıkarsaydı kafasına tokmagı yiyecekti
cok eski müşteri oldugunu söledi aksama beni götürüp tanıstırıcak söz verdi kadını ara abla bir daha bana msj cekme yoksa karımla aram bozulacak dedi halını vericekse iş yerini ara oraya ver adresini dedi kadın da ama ben senin ablan yasındayım dedi hopörlördeydi olabilir ama karım senin ablan yasında oldugunu bilmiyor dedi aksama getiricem tanısın yoksa evliliğime mal olucak bir kaç halı dedi ama ben hala tavırlıyım konusmuyorum sinir oldum elimde kalıcaktı az daha ne demek ya kadın msj cekmiş yeminle benim kocam ilk beni markete bile yolamıyordu evden cıkınca kızıp evi yıkıyordu ben anlamam sürtücem burnunu hala sinirimi alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…