Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
gördüm konunu bende geldim orayaa

gel gel okadar komik geciyorki hep si cok komikler gülmekten öldürüyorlar beni hepsi dertli yaa derdimize yanmaktan gülüyoruz saolsunlar benide seviyorlar burayı ihmal etmiyorum gizliden bakıyorum ama çok yogun calısıyorum inan konuyuda actık sorumlulugumda diye ihmal de edemiyorum iki arada kaldım sorma ama genede keyifli

gecmış olsun cnm ya
halı yıkamayla ne ygrasıyorsun ver yıkamacıya gıtsın.bende hepsını verdım dımdızlak kaldım neysekı sıpam daha emekleyemıyor yoksa yandım heryer fayans cunku
ablan hamılemı cnm

Selam hepinize iyi geceler kizlarr

Bugun gec kalktim direk dersaneye gittim gunduz hic bi halt yapmadim kendime kizginim..
Ya efulim isyan bence avantajlisiniz kilo almamak iyi bisey
Ben sahsen hamile kalirsam ilk is diyetisyene gitmeye niyetliyim kara verdim.
Aslinda dogru diyet duzenlemesinin yapilmasi gereken bi donemdesiniz dikkat edin kilo almayin
Sibel hep soyluyor ya aklimda benim

Son düzenleme:

canım günaydın nasıl oldun?,
kuzucum bende ikkat etmeye çalışıyorum..
aslında yaklaşık 10 gündür tartılmadım gören kilo almaya başladın diyor..
çok birşey yiyemiyorum ama doğal olarak Rabbim sanırım kendi kilo aldırıyor bu dönemde kuzucumm..

günaydın kızlarrrr

günaydın kuzuş

ayy bugünn cumaaaaa yarında bölümün pikniği var orraya gideceğim..normalde gitmicektim ama şefim ısrar ettti..2 tanede normal araba gitcekmiş onlara bindiririm seni oradada hiç kalkma ye iç yat dedi..doktora danıştım o da yorulmamak şartı ile gidebilirsin dedi oleyy...uzun zaman sonra değişiklik olacak banaa

ayy dün gece hiç uyuyamadımm yahu..korkuttular beniii :18::18:

ohh ne güzel değişiklik olur işte sana temiz hava falan kim korkuttu seni :26:

Selamm is guc derken daha yeni kahvalti yapiyorum:S

İsyancim tabii Allahin hikmeti sen ne yaparsan yap o koruyor bebegini
Faydali yiyecekler ye bari de alacaksan da az al kilo sekerimm:)))

Bogazim hala agriyo isyancim yaa yutkunamiyorumm yine de sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…