- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.501
kuzular kim hamileeee
ya ben çok geride kaldım sizden
giremiyorum nete çok ev işi bitmiyor bitmiyor kafayı yicem yaaaaaaaaaaaaa
kuzular kim hamileeee
ya ben çok geride kaldım sizden
giremiyorum nete çok ev işi bitmiyor bitmiyor kafayı yicem yaaaaaaaaaaaaa
sen neredesinnnn heyyyyyy
gördüm konunu bende geldim orayaakonu actım kızlar yazıyor bende cevaplıyorum abooo cok vurma kız yüzüm gözüm morarcak zaten sivilcelerden kıp kırmızıyım sizide takip ediyorum cıkıcam birazdan kızma hamile bayan kızma yav
gördüm konunu bende geldim orayaa
bizde ikşde yattık uyumadı sıpaaaaaaaaaaaa işin zor ısyan tadını cıkarrrrr bu gunlerin utu bnmde var iki tane halı yıkadım o yuzden gıremedim biri kurudu dıgerıde kuruyo temizlik yaptım heryeri ablam hasta karnında kesede kan pıhtıları bırıkmiş onlardan bakalım ameliyatmı ne olck bşlmıyorum bugun belli olcakkk akşam yıgenimin dersini yptık ikiye kdr bide onla ugrastım kız uyuya kaldı annesi hasta sonra eniştem almaya geldi bir haber geldi abisi kaza yapmış kafa tası catlamışşşş bır suru sey oldu elim değmiyo bıraktı sanmayınnnn burayı
Selam hepinize iyi geceler kizlarr
Bugun gec kalktim direk dersaneye gittim gunduz hic bi halt yapmadim kendime kizginim..
Ya efulim isyan bence avantajlisiniz kilo almamak iyi bisey
Ben sahsen hamile kalirsam ilk is diyetisyene gitmeye niyetliyim kara verdim.
Aslinda dogru diyet duzenlemesinin yapilmasi gereken bi donemdesiniz dikkat edin kilo almayin
Sibel hep soyluyor ya aklimda benim
günaydın kızlarrrr
günaydın kuzuş
günaydın kızlar bugün cok ama cok işim var o yüzden şimdiden hepinizi öperim
günaydın kızlarrrr
günaydın kuzuş
günaydınn güzellerimmmm
günaydın kızlar bugün cok ama cok işim var o yüzden şimdiden hepinizi öperim
günaydın kızlarr
ayy bugünn cumaaaaayarında bölümün pikniği var orraya gideceğim..normalde gitmicektim ama şefim ısrar ettti..2 tanede normal araba gitcekmiş onlara bindiririm seni oradada hiç kalkma ye iç yat dedi..doktora danıştım o da yorulmamak şartı ile gidebilirsin dedi oleyy...uzun zaman sonra değişiklik olacak banaa
ayy dün gece hiç uyuyamadımm yahu..korkuttular beniii :18::18:
rüyamda korkuttular canım çok korkunçtu yaaa :18::18:ohh ne güzel değişiklik olur işte sana temiz hava falankim korkuttu seni :26:
Tirstimmmmrüyamda korkuttular canım çok korkunçtu yaaa :18::18:
tırsma canım rüyamda korktummm..öle gerçek gibi değildi korkma..Tirstimmmm
:O :O :O :O :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?