- 13 Haziran 2011
- 12.677
- 7.733
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.441
oooo sen çok dertlisinnnn dokunmuorum ozaman
aynen
kızlar bı konuya yazdıgım yoruma bakın kaynanama guzel laf sokmuştum ogunokuyun ıyı yapmışım demi.terbıyesız aldın barı laf etme
Kizlar merhaba nasilsiniz size haberim var hamileyimm cok mutluyum
heya üzülsün bıraz...ben az üzülmedım
hakkaten kaçak bunlar..bız topiğin demirbaşları
gün erkenden eve gidip temizlik yapıcam yaaa yarın annem geliyor teftişe sormayın
şimdi gördümmm sende az değilsinn keşke bende öyle laflar sokabilsem hiç huyum değil ya gerçi böle bi konuda olsa sölemiyim bilmiyorum hakediolar bazen iyi yapıosunn valla..
He simdi gordum iyi demisin aklinca sana laf sokacak:)))
Adamimsin sibel:)
Haftasonu kardesimin kaynanasi geldi ben de gittim ama cok imrendim ya kadin bu kadar anac sefkatli nasil olabilir hele de kaynana
Gercekten biz gelinin bacilariyiz bize de kizlarim diyor disari ciktik siz usudunuz diyor garsondan polar istiyor boyle bi kadin gormedim masallah..
Bi buna baktim bi de benimkini dusundum yaa ikisi de ayni konumda ikisi de kaynana ama resmen iki zit uctalar hayret bisey..
Masallah ya bi de biz aliskin degiliz anne de olmayinca boyle sefkat gosterene mum oluyoruz hassasiz
Benimki de iyi saniyor kendini akilsiz!
Sinir oldum yine..
Ya keske boyle olmasaydi demiyorum ama demek ki iyi kaynana da var bu dunyada sasiyorum inanmazdim hic..
ben laf altında kalmam canım
hayır yanı onceden dıyeydi adetımız boyle dıye tamam.demeden aldılar bıde laf edıyo...eee madem oyle işte boyle
boşver cnm uzulme .ıyı kaynanalar varmı bılmıyorum benımkıde ıyı gösterırdı malum.hala ıyı gösterıyo ama arkamdan cok konuşuyodur çokda tınnn
Yok sekerim ya hic uzulmuyorum saskinlik icindeyim
Bildigin anne kiz olmuslar artik guzel bisey bu kardesim adina seviniyorum
İnsanin geldigine sevinip gittigine uzuldugu bi kv sinin olmasi ilginc bisey..
Kadin verdigi huzurla ruhunu sariyor insanin bayildimm
Bana cay icmeye geldiler; gittiklerinde icim burkuldu oyle uzuldum ki ben gelininin ablasiyim yani...
Aman benim kv benden uzak olsun omru boyunca o bana yeter sevgisi batsin
Hos bu saatten sonra nefret de sevgiye donusmez zaten
senın kaynana harbı salak.halbukı karsısında anne sevgsını arayan bır gelın vardı kıymet bıleydı sende ona göre davranırdın.zaten hashassın ona ragmen sana şu yasattıkları......neyse Rabbım herkesın yaptıgını ödetır enınde sonunda....
aynen bu saatten sonra hıçbırşey degışmez. benım görumcede annesnı ıyı göstercekya bana bırşey getırıyo evıme "annem dedı Sıbelede götur "dıye...annem dedı vs vs sureklı boyle yazık....ben sırf ay benı düşünmüş dıyeyım dıye.saf mıyım ben eskıdendı o
sibelll yeni gördüm attığun lafı cuk diye oturmuşş aferimm kız sanaa
geçen gün kv dede bana dediki annen zaten bebeğe dürü hazırlıcak (bizde kız annesi bebeğin herşeyini alır kıyafet bano seti, bebek arabası vs....) annen zaten masrafa girecek yatağınıda ben alayım uyku seti ile dedi..bende içimden bir zahmet alıver ilk torunun dedimm...
nasıl düşündü ise bunu almayıı şaştım yanii..yine umudum yok son anda o bize kalır ama neysee artıkk..
bizde kız annesi doğumdan önce dürü getirir..misafirler çağırılır böle bohçalanır alınan şeyler o gün sergilenir..
benim kv böle şeylerden nefret ediyor..bende sevmem ama sırf düğünde benim istediklerim bana yapılmadığından ona inat bu dürüyü yapıcammm ohh canıma değsinnn
boşver canım zaten hiç alırmı edermi deyipte kafanı takma alırsa eyvallah almassa kendi bilr. sonuçta senin ailen herşeyine yardımcı seni hiç yalnız bırakmıyo.
göbüş büyüdümü göbüş
He simdi gordum iyi demisin aklinca sana laf sokacak:)))
Adamimsin sibel:)
Haftasonu kardesimin kaynanasi geldi ben de gittim ama cok imrendim ya kadin bu kadar anac sefkatli nasil olabilir hele de kaynana
Gercekten biz gelinin bacilariyiz bize de kizlarim diyor disari ciktik siz usudunuz diyor garsondan polar istiyor boyle bi kadin gormedim masallah..
Bi buna baktim bi de benimkini dusundum yaa ikisi de ayni konumda ikisi de kaynana ama resmen iki zit uctalar hayret bisey..
Masallah ya bi de biz aliskin degiliz anne de olmayinca boyle sefkat gosterene mum oluyoruz hassasiz
Benimki de iyi saniyor kendini akilsiz!
Sinir oldum yine..
Ya keske boyle olmasaydi demiyorum ama demek ki iyi kaynana da var bu dunyada sasiyorum inanmazdim hic..
ben laf altında kalmam canım
hayır yanı onceden dıyeydi adetımız boyle dıye tamam.demeden aldılar bıde laf edıyo...eee madem oyle işte boyle
boşver cnm uzulme .ıyı kaynanalar varmı bılmıyorum benımkıde ıyı gösterırdı malum.hala ıyı gösterıyo ama arkamdan cok konuşuyodur çokda tınnn
aman bende öle yapıomm hatta yataklara bakıom beklerim almazsa gider alırım..bugüne kadar neyini gördümde bugün göreyimm sallıom gitsinnn
bakk göbüşümeee ama yaklaşık 1 hafta yada 10 gün önce falannn
Eki Görüntüle 1123324 Eki Görüntüle 1123323 Eki Görüntüle 1123325 Eki Görüntüle 1123326
sibelll yeni gördüm attığun lafı cuk diye oturmuşş aferimm kız sanaa
geçen gün kv dede bana dediki annen zaten bebeğe dürü hazırlıcak (bizde kız annesi bebeğin herşeyini alır kıyafet bano seti, bebek arabası vs....) annen zaten masrafa girecek yatağınıda ben alayım uyku seti ile dedi..bende içimden bir zahmet alıver ilk torunun dedimm...
nasıl düşündü ise bunu almayıı şaştım yanii..yine umudum yok son anda o bize kalır ama neysee artıkk..
bizde kız annesi doğumdan önce dürü getirir..misafirler çağırılır böle bohçalanır alınan şeyler o gün sergilenir..
benim kv böle şeylerden nefret ediyor..bende sevmem ama sırf düğünde benim istediklerim bana yapılmadığından ona inat bu dürüyü yapıcammm ohh canıma değsinnn
daha çok minik annesi yaaa
ya tatilde eşime o kadr üzüldüm ki. ablamın oğlu var 2,5 yaşında hep bizim yanımızdaydı öpüyo sarılıyo bize falan çokta tatlı konuşuyo falan. eşim hep dedi ki ya bizimde olsun bizim neden olmuyo of pof falan canımı sıktı. daha önce hiç böyle tepkileri olmamıştı. ona çok üzüldüm bende. bu kadar çok istediğini ilk defa tatilde anladım
zaten hep öyle kız analarına gelince herşeyi yaparlar kendilerine gelince yok çakall sanıolar kendilerini benim bildiğimde beşiği alır kız anası ama aldırmıcam neden aldırım ki alsın babannesi durumları daha ii annem bohça yapacak battaniye çorap zıbın artık ne olması gerekiosa onları da babanne yapsın artık.şimdiden bi sürü şey hazırlamışta çok heveslilerde bajkalım öle odası için beşik halı dolap vs alıcak mı kıyafeti herkes alıo.
İsyancim daha bisey gorunmuuo gibi
Erken degil mi gobeginin belli olmasi icin?
Bu arada yatak odalarimiz cok benziyo ya dikkatimi cekti
canım ben hiçbirşey beklemiyorum açıkçası..
bakalım ilk geniydim ne altın taktı düğünde ne birşey..bu sefer doğumda takarmı hiç sanmıyorummm..
benimli hiçbirşey yapmıyor henüz almazda yani..
annem şimdiden doldurdu günlük pijamalarını bebeğinn
seninle tv ünitemiz aynı kuzum yatak odalarıda benzesinnn
canım 4. aya girdik normalde büyümesi lazım..kasım anneleri ekliyor aman yarabbi benimki yanında minicik kalırrrama ben çok kilo verdim oda etkili oldu sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?