Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

hahahaa erkekler çok fena yaa fena güldümmm

tabiki sağlıklı olması en büyük temennimiz..o bizim için en büyük lütuf..
bunun haricinde olan bir sevinç efulimcim..biraz sert bir mesaj olmuş..

günaydın tatlım
valla ben 350 civarı düşünüyorum çok büyük bir facia

ben ne yazıkki daha kötümserim galiba yaa..
birçok kişi 1000 çalışan vardı içerde diyor..
o hesaba göre daha 300 kişi var en az içerde

umalımki en az ararla atlatalım gerci su andaki vefat eden sayısı bile benim için cok fazla ama

evi 2 haftadır temizleyemiyorum gezmekten. çamaşır işinide hep hafta içinden hallettim. bu hafta sonuda gezmede olucamız için yine yapamıcam. eşim kendi gömleklerini kendi ütlüyo benimde en sinir olduğum şey o çünkü. ben geceden ütüler sabah giyer çıkarım. eşim sabah duşunu alır traş olur gömlek ütüler çok uzun işler.
haberlere gelince dün orda çalışan bi madenci 800 kişi vardı çalışan dedi 500 ü kart basmış gözüküyor geri kalan ise içerde. vardiya dönüşü olduğu için içerdede bir o kadar insan varmış yani çıkanlarıda düşünürsek takribi 500 civarında bir vefat olduğunu düşünüyorum bende. asıl insanların olduğu 2 bölüme daha ulaşamamışlar maaelsef dua ettim mübarek cuma saati rabbime ailelerine sabır versin diye.
dün akşam haberlerin sonunu getiremedik eşimle dayanmadı yüreğimiz kapattık.
efulim sende izleme artık iyice için kararıcak evladını düşün...

öple arası geldi zaten canım..dışarda dururum 1 saat geçer inş..
havalarda bir garip yağmur sıcak dengesiz..ne giyeceğimi şaşıyorum artık..

artık yaz geldi yaa kapalıda olsa soğuk olmuyo hava ama boğucu oluyo

evet canım hava soğuk değil..
ama burası iç anadolu akşamları serin oluyor hala ya..
uykum geldi uyuyasım varrr

canım hayırlı olsun oğlun gelıyomus...saglıkla alırsın inş kucagına canım

Isyn esine guv
Nme bence iki dkka bakamiyolar hemen aiyo al annesi ancak cocuk uyudikca yapiyorum bide calismakmi kafayi yerim herhalde ucu ucumna yetosyorum orumcekte bilr durmuyo yani dusu bile ya gece uy ada esim gittikten sonra yapiyorum benim kiz huysuz hic durmuyo jep kucAkta calissamda gozum kizimda olur ua nebilim bebekten ayri kalmak istemiyorumm sinava gidiyorum ozluyorum dusun yani olunca sende ole diceksin 6 aylik olunca anneyi ariyo cocuk annem resmimize baktirinca susuyomis

günaydın kızlarr nasılsınız
bugün sinir stresle uyandım gene iş yerindeki fasoncuyla eşim kavga etmiş borcu varmıs vermiyomus diye halısını yıkamıcakmısız neyse bana bu stresler faso fiso gelir bilirsiniz

aynen erkekler bakamıyolar zora geldımı "bu annesını ıstıyo "dıyolar.bıraz once dedımkı.bahar temızlığı yapcaz hafaya halıları yıkamaya vercez sende bırgun Duruya bakda evı temızleyeyım dedım"aaa akşama kadar nasıl bakayım askım"dedı:26: valla bak yanı evı pokumu götursun dedım
sonuç bakamıcak görumcemı çağırcak bılıyorum

aslında esın haklı once borcunu öde degılmı ama.esnaflıkta zor be...

evet canım haklı oldunu bende bliyorum o yüzden sesimi cıkaramadım izlemekle kaldım esnaflık hakketen zor

anam kızlar dısarısı nekadar sıcak.kızımızı aldık kent ormanına gıttık.muhtesem bı yer sağın denız solun orman 2 saat yuruyuş yaptık geldık.mangalcılar her yerı kaplamıştı.bızde gıtcez bıkac hafta sonra.
krızamtem bılıyosundur sen orayı cok guzel değil mi
şimdi geldık kızımı uyutuyorum bende

ay valla hep merak etmişimdir canım ya ama hiç gidemedim gidenlerin hepsi övüp övüp durdu kocam bana söz verdi oraya seni götürücem diye ama nerdee pazar pazar hala bak calısıyoruz adamıda suclayamam sen benim yerimede gez bari ben gezemiyorum sen benimde hıncımı al

aynen çok guzel bıyer.piknık yapamasan bıle koy termosa cayı gıt orda ıc.bısıkletlerde var bıdahakıne Duruyu bırakcaz anneme yada görumceme bız gıtcez bısıklet kıralıcaz 1 saat bınce gelcez
adam haklı çalışıyo ama bı pazarda tatıl yaratın kendınıze cnm

inş kuzum biraz dişimizi sıkmamız lazım yaa su senet muhabbetine kadar o gün kaynım aradı beni biliyomusun bu sefer abisiyle değil benle kavga etti

inş kuzum biraz dişimizi sıkmamız lazım yaa su senet muhabbetine kadar o gün kaynım aradı beni biliyomusun bu sefer abisiyle değil benle kavga etti

sende onla kavga etseydın ....susarsan tepene bıner...hem suçlu hem guclu be
bu arada bızım borçludan esım umutsuz..taksıdını odeyemeyecek herhalde ama kredı cekıp kapatacak bıze kalmaz o borç dıyo.ya kalırsa.....ben bu adamı napayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…