- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.321
benim dayımın kızı dogum yaptıgında eşim le çocuk bakmaya gitmiştik daha 40 yenimi cıkmıstı ne benim elime verdiler öpmedim uzaktan sevdim zate bebekleri yapış yağış öpenlerede sinir olurum bütün mikrop geciyo yazık yavrulara kocama al verimmi kocana dedim oturuyodu yok yok korkarım dedi tuhafıma gitti eve gittik sordum megersem zarar vermekten korkuyomus bencede 5 ay falan sen ona alıştırma süresi yap talimlere sok daha sonra sıkıntı cekmeyin
ay kıyamam yaaa adam daha yeni yeni idrak etmeye başladı demekki..erkeklerde oluyo öyle bişey niyeyse. eşimde dün akşam diyo ki artık olsn çocuk yaa pipsiyle oynarız onun diyobu arada anlatmayı unuttum..
dün sabah uyandık..
eşim yatakta sırıtıyor böle pis pis noluyor diyorum cvp vermiyor..
sonra gittim yanına oturdum noldu ya sölesene dedim..
benim adam bir kahkaha attı görmeniz lazım..yani resmen nara attı desem yeri var..
ardından oğlan geliyor be oğlann..erkek babası olcam diye yatakta resmen çocuk gibi debelendi..
hali çok hoşuma gitti ama sinir oldumm..
kız olsa üzülcektin yani dedim..
hayır ya dedi üzülmezdim onada sevinirdim ama oğlan olunca ayrı bir sevindim dedi..
evde 2 erkek olcak yandın sen dedi bana birde uyuzzz
al işte bir tane daha..daha ortada yokken bile erkek bebek düşünülüyor yahuu..günaydın kızlarrr..
ay kıyamam yaaa adam daha yeni yeni idrak etmeye başladı demekki..erkeklerde oluyo öyle bişey niyeyse. eşimde dün akşam diyo ki artık olsn çocuk yaa pipsiyle oynarız onun diyodedim olsunda pioisiyle oynamayıverirsin
al işte bir tane daha..daha ortada yokken bile erkek bebek düşünülüyor yahuu..
şimdi birde adete bak..erkek olursa baklava kız olursa bisküvi lokum dağıtırlırmış...bizimki diyor en güzel baklavayı dağıtıcamm pislikkk
haha dağıtsın tabi sevaptır
yapsın bakalım..bugün kendimi çok halsiz hissediyorum ya içim daralıyor akşam olsunda evde gitsemm yahuu
havadandır canım bende öyleyim. nefes almakta zorlanıyorum dışarı çık biraz temiz hava çek içine kendine gelirsin
öple arası geldi zaten canım..dışarda dururum 1 saat geçer inş..
havalarda bir garip yağmur sıcak dengesiz..ne giyeceğimi şaşıyorum artık..
gunaydın ısyannnnnn senden baska yok sabah sabah bide ben kızı sallıyorummmmmmm suan uyusun işler beni beklerrrr
sibel gecen geldiklrinde bide baktım benin gorumce mercimek corbası tutuyo napıyosun sen dedim hıc yıyebilirmi couk mercimek verme bişey dedimmm
bilmyorum cnm yaa gezmeye gtmiştir bizim kız yineeeevi pkkkkk goturuyo bebeklede olmuyo napcam ben yaaa isyan tadını cıkar anacım iki dk dursa ağlıyo yaaaaaaa hep kucakta şimdi uyuttum dusa gırcem yatak odasını topluyum mutfak camları silebilirsem silcemmm sonra utu varrrr
babalar cocukları oyalamakta cok iyi değiller ama ya inş senin koca tam tersi çıkar sevmeye gelince oh ne güzel ama aglıyosa mamasıysa annesiiiiiiiiii
aynen oyle.ütü nıye beklıyo sanıyosunuz.bu akşam bakda utuleyeyım dıyorum yok aşkım ben yarın baska utulu gömleğimi gıyerım sen yorulma dıyo.tabı bu bahanesı altında yatan neden "aşkım 1 saat Duru benı yorar"guya benı düşünüyo cnm
senin kocada işini biliyor hani heee vay vay yorulma başka gömlek giyerim he demiyorki bebege bakmakla uramam diye
benı duşunuyormuş ama ye mez ler
benı düşünen adam sabahın 7sınde gömleğimi utulesene der mı....ben ne yaptım akşamdan söyleseydın hıçte utuleyemem dedım döndum kıçımı yattımzaten uykusuzum geceden, sabah basımda dıkelmış gömlek utulucekmışım.zaten geceden hafıf lımonıydık.oh olsun utulemedım oğrensın artık geceden soylemesı gerektıgını
bu dedıgım bır ay once oldu....bı de demez mı valla utulemıcek mısın valla utulemıcem dedım
ayyy yazık yaa valla ütülemicekmisin demiş bide kız ben olsam gene dayanamaz yapardım ya helal olsun sana
ben yapamam cnm ellı kere soyledım akşamdan soyle dıye.ben butun gece ellı kere uyanıyorum zaten.bıde kalkıp 7de gömlekmı utulucemzaten akşamdan lımonıydık ha belkı gönlumu alsaydı belkı bu kadar katı olmazdım sabah ne bıleyım
günaydın tatlımselam kizlar..
ölü sayisi 284 dü en son ama icerden cikanlar cok daha yüksek rakamdan bahs ediyor
isyancim keske esin saglikli bir evladi olacagi icin sevinseymis o kadar..
evin temizligindem filam bahs edilmis bebegime iyi bakayimda varsin gerisi mükemmel olmasin :)
hayirli cumalar kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?