Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aynen öle canım..
zaten öle 40 gün falan annemlerin kalmasını istemiyorum..ben ayklanıncaya kadar yanımızda olsun yeterler..
sonra baş başa kaldığımızda vericem akşamları bebeği..
banyomu falan akşama bırakıcam öğrensinn ben banyo yaparken falan bakmayı..
bu çocuk ikimizin sorumlulukta ikimizin yani

bu arada anlatmayı unuttum..
dün sabah uyandık..
eşim yatakta sırıtıyor böle pis pis noluyor diyorum cvp vermiyor..
sonra gittim yanına oturdum noldu ya sölesene dedim..
benim adam bir kahkaha attı görmeniz lazım..yani resmen nara attı desem yeri var..
ardından oğlan geliyor be oğlann..erkek babası olcam diye yatakta resmen çocuk gibi debelendi..
hali çok hoşuma gitti ama sinir oldumm..
kız olsa üzülcektin yani dedim..
hayır ya dedi üzülmezdim onada sevinirdim ama oğlan olunca ayrı bir sevindim dedi..
evde 2 erkek olcak yandın sen dedi bana birde uyuzzz

günaydın kızlarrr..

ay kıyamam yaaa adam daha yeni yeni idrak etmeye başladı demekki..erkeklerde oluyo öyle bişey niyeyse. eşimde dün akşam diyo ki artık olsn çocuk yaa pipsiyle oynarız onun diyo dedim olsunda pioisiyle oynamayıverirsin

al işte bir tane daha..daha ortada yokken bile erkek bebek düşünülüyor yahuu..
şimdi birde adete bak..erkek olursa baklava kız olursa bisküvi lokum dağıtırlırmış...bizimki diyor en güzel baklavayı dağıtıcamm pislikkk

havadandır canım bende öyleyim. nefes almakta zorlanıyorum dışarı çık biraz temiz hava çek içine kendine gelirsin

öple arası geldi zaten canım..dışarda dururum 1 saat geçer inş..
havalarda bir garip yağmur sıcak dengesiz..ne giyeceğimi şaşıyorum artık..

ıyı yaptın cnm mercımeğe yenı gectık bız dr tavsıyesıyle

biri ütümü dedi 3 haftadr bekleyen ütülerim var çaktırmayın

babalar cocukları oyalamakta cok iyi değiller ama ya inş senin koca tam tersi çıkar sevmeye gelince oh ne güzel ama aglıyosa mamasıysa annesiiiiiiiiii

aynen oyle.ütü nıye beklıyo sanıyosunuz.bu akşam bakda utuleyeyım dıyorum yok aşkım ben yarın baska utulu gömleğimi gıyerım sen yorulma dıyo.tabı bu bahanesı altında yatan neden "aşkım 1 saat Duru benı yorar" guya benı düşünüyo cnm

senin kocada işini biliyor hani heee vay vay yorulma başka gömlek giyerim he demiyorki bebege bakmakla uramam diye

senin kocada işini biliyor hani heee vay vay yorulma başka gömlek giyerim he demiyorki bebege bakmakla uramam diye

benı duşunuyormuş ama ye mez ler
benı düşünen adam sabahın 7sınde gömleğimi utulesene der mı....ben ne yaptım akşamdan söyleseydın hıçte utuleyemem dedım döndum kıçımı yattımzaten uykusuzum geceden, sabah basımda dıkelmış gömlek utulucekmışım.zaten geceden hafıf lımonıydık.oh olsun utulemedım oğrensın artık geceden soylemesı gerektıgını
bu dedıgım bır ay once oldu....bı de demez mı valla utulemıcek mısın valla utulemıcem dedım

ayyy yazık yaa valla ütülemicekmisin demiş bide kız ben olsam gene dayanamaz yapardım ya helal olsun sana

ayyy yazık yaa valla ütülemicekmisin demiş bide kız ben olsam gene dayanamaz yapardım ya helal olsun sana

ben yapamam cnm ellı kere soyledım akşamdan soyle dıye.ben butun gece ellı kere uyanıyorum zaten.bıde kalkıp 7de gömlekmı utulucem zaten akşamdan lımonıydık ha belkı gönlumu alsaydı belkı bu kadar katı olmazdım sabah ne bıleyım

selam kizlar..

ölü sayisi 284 dü en son ama icerden cikanlar cok daha yüksek rakamdan bahs ediyor

isyancim keske esin saglikli bir evladi olacagi icin sevinseymis o kadar..

evin temizligindem filam bahs edilmis bebegime iyi bakayimda varsin gerisi mükemmel olmasin :)

hayirli cumalar kizlar..

bencede kendi kaşın mışş beenimde bir sürü ütüm var ya taammm 3 sepet bir sepette yıkancak var hafta sonu anca ütülerim hafta içi çok zor oluyor ya :26:

günaydın tatlım
valla ben 350 civarı düşünüyorum çok büyük bir facia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…