Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın kızlarrrr
hafta sonu düğün vardı ablam geldi abim geldi falan hareketli geçti yine hiç dinlenemedim ama güzel geçti
geçmiş anneler gününüzde kutlu olsun
yeşil kahve içmeye başladım bakalım işe yarıcakmı

mousecim insaAllah senden de o mutlu haberi alacagiz su mubarek uc aylarda Rabbim dualarini gerceklestirsin insaAllah :)

Yarin is basit kızlar inş...cidden çok sıkıldım ya...ev hayati bana gore değil..beljide hep yatmak zorunda kaldigim için öyle oldu....inş iyi olalimda bebisle calisalim..

gnydn kızlar
anneler gununü sevdım ben.kocadan ayrı,görumceden ayrı,kardesten ayrı,annemden ayrı hedıye aldım zaten en buyuk hedıyem kollarımda....daha ne isterım
hepımızın anneler gunu kutlu olsun
bugun kızımla yuruyuşe çıkacagız.cadı balkondan içeri girince aglıyo hep sokağı ıstıyo

mousecim insaAllah senden de o mutlu haberi alacagiz su mubarek uc aylarda Rabbim dualarini gerceklestirsin insaAllah :)
aminnn kuzucum inş yaa eşiminde artık çok istediğini görebiliyorum. dün yine de beni boş geçmedi anneler günümü kutladı geleceğin annesi dedi rabbim inş o duyguyu yaşamayıda nasip eder
Yarin is basit kızlar inş...cidden çok sıkıldım ya...ev hayati bana gore değil..beljide hep yatmak zorunda kaldigim için öyle oldu....inş iyi olalimda bebisle calisalim..

canım sıkılman normal yani günlerdir yatıyosun ama herşey bebiş için annelik daha karnına düştüğü anda başlıyo işte. Allah tan işin de ağır değil işe gitsen en azından canının sıkıntısı geçicek

MasAllah canim ne kadar dusunceli boyle morallerinizi yuksek tutun insaAllah sonu guzel olacak :)

oh masAllah kaptin hediyeleri :)) aynen canim bizde mucizemizi bi kucagimiza alabilsek saglicakla baska bisey istemiyoruz :)

aboooo gezinti olucak senin kız

canım benim daha şimdiden sıkıldıysan bebek olunca ne yapıcan kuzum annen mi bakıcak hadi bakalım hakkında hayırlısı şu bebeği kuc ana alırsın

Selam güzeller

Efulim isyan hepinize geçmiş olsun inş bebişleri saglikla kucaginiza alirsiniz
Çok yorgunum 10 günlük taşinma yorgunlugu,, evde temizlik yapmam lazim hiç yapasim yok
Dinlenirim bugün sanirim
Sibel kaynanan görümcen ne aldi sana?

senin bu zilli çok fena olcakk :)
kız ne almışlar hediye merak ettimmm..
benim kocadan ses çkması çok bozuldu ama göstermedimmm

ayy kocanın jesti mükemmeldiii çok güzelmiş çiçekler...benim oduncuk samsundaydı ama bir mesaj bile atmadı kutlamadı...fakat canım babam anneme bana ayakkabı almış...bana babet almış ama spor ayakkabı gibi ne deniyor o ayakkabılara bilmiorum...hamile iken rahat olsun diyeee
sende anniş olcaksınnnn Rabbim bunu en yakın zamanda göstersek inşş sanaa kuzucummm
canım evde olmak sıkıcı değil ama yatağa bağlanmak çok kötü Allah kimseye yasaştmasın...

canım benim daha şimdiden sıkıldıysan bebek olunca ne yapıcan kuzum annen mi bakıcak hadi bakalım hakkında hayırlısı şu bebeği kuc ana alırsın
canım sııkılmak değil yatağa bağlanmak çok kötüdü...sadece wc ye kalkıodum düşünsene...bebek olsa onunla uğraşırsın edersin...Ama Allah kimseyi yatağa bağlamasınn:26::26:

Allah razi olsun canim amin insaAllah :)
Sende dinlen biraz yaparsin daha sonra evin temizligini:)

evet canım bende çok mutlu oldum hiç beklemiyodum eşin senin bebiş olunca kutlar bizimki heves işte bak babacığın düşünmüş seni ne güzel rabbim bana da yaşatır inş o duyguyu canım regl olduktan sonra daha rahatladım en azından olmadğını biliyorum ya öbür türlü stres oluyorum. ama ablamda dedi sıkma canını dedi ondada pko vardı ilk bebişim 1 sene üzerine oldu sizin daha erken dedi. bende bozmuyorum moralimi artık. rabbim en doğrusunu bilir sizin hepimizin duaları var

kız kaynanam alırmı be.görumcem almış sağolsun bluz almış .
4 gbı dışardan geldık kızımla içeri gırer gırmez bastı yaygarayı.bı yandan onun mamasını yapıp soğuturken bırşeyler atıştırdım.sonra yemekelrı koydum yenı söndurdum şimdi uyutuyom anam çok yoruldum ya
ısyan bebiş olunca onu bırakıp çalışmak ıstemeyecksın ınan bana

ne göstermedın kız sende anne sayılırsın artık ben olsam butun gun surat asardım benımkı gecen senede çiçek ve hedıye almıştı sagolsun
annem görumcem bluz eşim osse guneş gözlüğü kardesımınkını bılmıyorum kargom hala gelmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…