- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.101
Selam kizlar nasilsiniz?
Doktora gittim bugun :)
18 inci hafta yerine 16 inci hafta cikti bebegim3 hafta sonra tekrar buyuyp buyumedigini bakmak icin kontrole cagirdi oona gore dogum tarihidegisecek buyuk ihtimalle ve bol bol dinlem fazla yurume dedi bende kafaya taktim neden boyle buyuk bi fark var diye
Ilk tahimini kiz di ♡♥♡ Sonra olcumlere baslayinca kafa salladi erkekte olabilir dedi henuz kesin bisey soylemeyeyim dedi.
Ama bence kizimiz olarak kalacak ♡♥♡saglicakla dogsunda insaAllah :)
Canim hoşgeldin.. Bende hastaneye yattigimda 12 hafta saniyordum bu hesaplamalar yalismis 11 haftalıkggünü ile uyumu dedi adet tarihini girerek solefi..simdi 12. haftaya girdik... Ama bak takvimde 13 görünüyor canim
Hosbukduk cabim sagol sen nasil oldun iyisin insaAllah? Oyle canim zaten dogaca gun Allaha bagli ama insan kafasina takiyo dimi.. saglicakla alalim kucaklarimiza insaAllah ♡♡♡
ya kızlar ya anneler gunu gelıyoo:26: ben malum kaynanamın elını bıle opmuyorum artık anca bayramlarda mecburı....şimdi hedıye almak gerekecek.almayayım desem eşim kendı annene alıyorsun dıye bozulacak halıyle...bende hedıye almayı ama kaynanamın işine yaramayacak bır hedıye almayı düşünüyorum.çunku ıcımden gelmıyo napayım.çok fenasın demeyın hakettı çoktan.da ne alsam ya:26:süs esyasımı alsam acaba
Oo sibelim sende heee al bir hediye iste idarelik isine yarasin yaramasin sen gerisini Allah a birak kocan alinmakta hakli olur kendi annene alipta onun annesine almamak olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canom esin çok bozulur...gidin esinle beraber sen annene Beğen o annesine begensin..biz bu yil hediye alamicaz çünkü benim disari cikmsm.yasak...duzeleyim ikisinede birşey alirim artik
tabıkı alacagım onada canlar ama nerde ışıne yaramayan ne varsa onu.ah salak kafam hatırlarsanız işten ayrıldığım tazmınatımla hepsıne hedıyeler almıiştım gönlumden gecmıştı.meger o zamanlar esımı dolduruyolarmışda haberım yokmuş ben saf salak hedıye peşinde
Sibel.canim aklina getirip durma kendini doldurma o insanlarla bir omur yanyana olacaksin canim dikma canini...sen kalbini temiz tut Rabbim bilir..güzel bir hediye al git utanan onlar olsun bosvet
günaydın canım benim geçicek bu günler merak etme bebişini kucağına alınca hepsini unutucaksın. bak bana yine hastalanıcam belirtilerim başladı yine. ilk defa eşimde dedi bu ay acaba ölçümmü yaptırsam falan dedi. umut azalıyo sanki zaman geçtikçe ki bu ay çok düzenli gittik yaniGunaydin güzeller... Mide bulsntim geri döndü.. Biri bitiyor biri baslior
hoşgeldin canım yorgunluk falan işte devam ediyoruz günler sürekli bitiyo başlıyo çok hızlı geçiyo anlamıyorum artık..kuzular hepinizi çooook özledimmmm
bende dün arkadaş çağırdı kısır yapcakmış gittim çok güzel geçti
eşim geldi aldo beni eve geldik
p.tesi günüde sohbete gittim oda çok güzel geçti
bugünde ist hava soğuk ve kapalı kpss başvuruları başladı
belki ona giderim yemeğim var pilav yapacam sadece inş
şimdide takılıyorum öyle
kuzular hepinizi çooook özledimmmm
bende dün arkadaş çağırdı kısır yapcakmış gittim çok güzel geçti
eşim geldi aldo beni eve geldik
p.tesi günüde sohbete gittim oda çok güzel geçti
bugünde ist hava soğuk ve kapalı kpss başvuruları başladı
belki ona giderim yemeğim var pilav yapacam sadece inş
şimdide takılıyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?