Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Canim hoşgeldin.. Bende hastaneye yattigimda 12 hafta saniyordum bu hesaplamalar yalismis 11 haftalıkggünü ile uyumu dedi adet tarihini girerek solefi..simdi 12. haftaya girdik... Ama bak takvimde 13 görünüyor canim

Canim hoşgeldin.. Bende hastaneye yattigimda 12 hafta saniyordum bu hesaplamalar yalismis 11 haftalıkggünü ile uyumu dedi adet tarihini girerek solefi..simdi 12. haftaya girdik... Ama bak takvimde 13 görünüyor canim

Hosbukduk cabim sagol sen nasil oldun iyisin insaAllah? Oyle canim zaten dogaca gun Allaha bagli ama insan kafasina takiyo dimi.. saglicakla alalim kucaklarimiza insaAllah ♡♡♡

Hosbukduk cabim sagol sen nasil oldun iyisin insaAllah? Oyle canim zaten dogaca gun Allaha bagli ama insan kafasina takiyo dimi.. saglicakla alalim kucaklarimiza insaAllah ♡♡♡

Takilmazmi canim ya...herşeyi takiyoruz kafamiza...ben iyiyim çok şükür bugün biraz agrim var herşey korkutupbeni artik..ccuma kontrol var..inş güzel şeyler duyarim

isyancık bbugunlerin tadını cıkar anacım yatmak zor gercekten inş. cabukk gecer ayga kalkarsınnnn son zamanlar zor oluyo 7 aydaN İTİBAREN RESMEN ZULUM OLUYOOOO İKİ GUNDUR UYUMUYORUM CADI UYUMUYOOOO

MOUSECIM GEZ ANACIM KEYFINI ÇIKARRR

gnydn kızlar
esım şehır dışındaydı 3 gun annemdeydım bende.guzel uyudu sukur orda ama bu gece evdeydık hıç uyumadı çok uykususzum
ısyan az kaldı cnm sabret. şu gunlerde bı gecseydı sonra rahatlıcan ınş
başka ne yazcaktım unuttum:26: kafa kalmadı:44:

Citl kiz yay yat yanlarim acidi vallahi...... Sibelimm kuzum bebek huy yerini yadurgar bu gece düzelir inş..... Bende bugün 2 saat kursa gitmeyi düşünüyorum en azından hava alirim canlarim..

ya kızlar ya anneler gunu gelıyoo:26: ben malum kaynanamın elını bıle opmuyorum artık anca bayramlarda mecburı....şimdi hedıye almak gerekecek.almayayım desem eşim kendı annene alıyorsun dıye bozulacak halıyle...bende hedıye almayı ama kaynanamın işine yaramayacak bır hedıye almayı düşünüyorum.çunku ıcımden gelmıyo napayım.çok fenasın demeyın hakettı çoktan.da ne alsam ya:26:süs esyasımı alsam acaba

Oo sibelim sende heee al bir hediye iste idarelik isine yarasin yaramasin sen gerisini Allah a birak kocan alinmakta hakli olur kendi annene alipta onun annesine almamak olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canom esin çok bozulur...gidin esinle beraber sen annene Beğen o annesine begensin..biz bu yil hediye alamicaz çünkü benim disari cikmsm.yasak...duzeleyim ikisinede birşey alirim artik

Canom esin çok bozulur...gidin esinle beraber sen annene Beğen o annesine begensin..biz bu yil hediye alamicaz çünkü benim disari cikmsm.yasak...duzeleyim ikisinede birşey alirim artik

tabıkı alacagım onada canlar ama nerde ışıne yaramayan ne varsa onu.ah salak kafam hatırlarsanız işten ayrıldığım tazmınatımla hepsıne hedıyeler almıiştım gönlumden gecmıştı.meger o zamanlar esımı dolduruyolarmışda haberım yokmuş ben saf salak hedıye peşinde

Sibel.canim aklina getirip durma kendini doldurma o insanlarla bir omur yanyana olacaksin canim dikma canini...sen kalbini temiz tut Rabbim bilir..güzel bir hediye al git utanan onlar olsun bosvet

Sibel.canim aklina getirip durma kendini doldurma o insanlarla bir omur yanyana olacaksin canim dikma canini...sen kalbini temiz tut Rabbim bilir..güzel bir hediye al git utanan onlar olsun bosvet

düşün o bedduaa ettıgı temız yureklı kardesım bıle senın gbı soyluyor bana boşver abla dıyo ama ben boşveremıyorum ısyan.haklısın malesef omur boyu yanyana durup suratını görmek zorundayım

günaydın kızlarrr...
Dün fuar vardı görevli olarak oraya gittim. sabah 5.5 ta kalktım 8 de fuardaydık akşam 6 ya kadar. topuklu ayakkabılarla mahfoldum 6 da çıktık eve gelmem saat 10 u buldu. pestil gibiydim eve vardığımda bide eşimin gönlünü yaptım duş aldım derken saat 12 oldu kolumu kaldırıcak halim yoktu bi uyumuşum ki sormayın. sabah çok zor kalktım. şimdi çok uykum var

kuzular hepinizi çooook özledimmmm
bende dün arkadaş çağırdı kısır yapcakmış gittim çok güzel geçti
eşim geldi aldo beni eve geldik
p.tesi günüde sohbete gittim oda çok güzel geçti
bugünde ist hava soğuk ve kapalı kpss başvuruları başladı
belki ona giderim yemeğim var pilav yapacam sadece inş
şimdide takılıyorum öyle

Gunaydin güzeller... Mide bulsntim geri döndü.. Biri bitiyor biri baslior
günaydın canım benim geçicek bu günler merak etme bebişini kucağına alınca hepsini unutucaksın. bak bana yine hastalanıcam belirtilerim başladı yine. ilk defa eşimde dedi bu ay acaba ölçümmü yaptırsam falan dedi. umut azalıyo sanki zaman geçtikçe ki bu ay çok düzenli gittik yani bebişini sev bol bol geçicek annesi
hoşgeldin canım yorgunluk falan işte devam ediyoruz günler sürekli bitiyo başlıyo çok hızlı geçiyo anlamıyorum artık..
kpss ye giricekmiisn sen 4 senelikler içinmi başlamış

Mmmousem kiz ne kadar iyi bir essin maşallah...o yorgunlukla gel eşini memnun et helal olsun sana..bebek konusuna gelince bencede çok bekleme istiyorsan pko da gerçekten ilaç gerekebiliyor canim en büyük örnek benim sende... EFLİNAM gezginnn valla bir evlendin pir evlendin ha

Kizlar ne yapiyosunuz bakim mola verdik bi size bakyim dedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ısyan genemı bulantı ya:26:kıyamam cnm
mouse ısyana katılıyorum ben olsam küt kafayı koyar uyurdum
bızde kontrolden geldık kızlar..maşallah boyumuz aldı basını gdıyo ama gene burnumuz akıyo:26: ınş çabuk gecer .

kpss llıse mezunları ıçın mı.bende gırcemde ondan cnm.bu sene katıplık ıcın sansımı denıcem kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…