Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
demek sonuçsuz kaldı herşey he canım çok emek verdin biliuorum ama ankaraya gittiğiniz zaman dahamı rahat ediceksiniz .eğer öyleysse izmirde zorlama bence. evet denedik olmadı dersin normal yaşamaya başlarsın. bu sorunlar eşinlede aranı açıyo farkındaysan. bence iyi düşün derim..

canımmm çok geçmiş olsun şimdi gördüm sakın kalkma yerinden oldumu iyice dinlen sıkılsan da kalkma madem riskli bir dönemdesin. ama şuda var sanırım hamilelerin çoğu artık bunu yaşıyo sanırım benim eltimde de olmuştu diğer topikte de çok oldu. o yüzden sıkma canını ohh ne güzel 15 gün dinlenmene bak

teşekkür ederim hoşbuldukk.. daha geleli 4 gün oldu ama iyiki gelmişim zaman çok çabuk ve güzel geçiyorr .. benim kızımda izmir kızlarından ayırt edilmiyorr çok güzelll

izmirin kızlarını beğendin yani mutlu oldum bak şimdi bugün havada sizin şansınıza yağmurlu maşşallah senin kızına nazarlar değmesin

dur durr ne ankaraya gitmesi çok zor durumda kalmadıkça gitmem ayrıcada birazdan yazıcamm haberler le cokk mutlu oldumu anlıcaksınız

üzülme kuzum bizim derdimiz sıkıntımız şimdilik atlattık sen şu anda sadece kendini ve bebeğini düşün canım benim

dün gece ne eşimde nede bende uyku vardı çünkü sabah olacagünü olacak ve senedin hafta sonu gececek ve pzrtesi olacaktı eşimle sabaha kadar oturduk okadar sigara içtiimki kızlar stresten anlatamam size aglamaktan içim bayılmıştı şimdi biz ne yapıcaz nerden bulucaz o parayı diye cumartesi ödemesiydi ama hafta sonuna denk geldiği için ödemezsekte sorun çıkmazdı ama ya bugün . bugün ne yapıcaktık okadar ağladım ki kızlar gece kv dem de uyumamış oda bizi aradı uyuyomusunuz diye garibim sesi kısılmıs ağlamaktan şimdi biz ne yapıcaz falan konuştuk birde onu aradım annem zaten onada anlatmıstım oda ben üzülüyorum diye üzülüyodu gece 4 dü yemin ediyorum kızlar gözlerim o kadar şişmişki aglamaktan telefon çaldı numarayı göremeden açtım yengeee diye kaynım bağırıyodu ist gitmişti o ne oldu bişey mi oldu dedi yengeeeeeeeeeeeee buldum buldum dedi yüreğim ağzıma geldi kızlar çok eski bir arkadasından borc istemiş oda tamam demiş senet işi halloldu bu sezon sonunda oğlana 4 taksit ödicez biz böle omzumdan büyük bir yük kalktı kızlar sanki inanandım kocama verdim hemen yaaa oda duycakmı bakalım aynısını yoksa ben mi hayal ediyorum dedim oda bu sefer sevinçten ağladı para bulundu kızar bulundu vallahada bulundu billahada çok kadar mutluyumki şuan böleeee kuş gibiyimm kuşşş

Canım çok gecmiş olsun. Bu haftalarda benim de kanamam olmuştu, bir hafta yattım. Kese dışındaysa progesteron iyi geliyor.

Korkma olur mu? Allah seni de bebeği de korusun inş

ay cnm benım cokcok sevındım.ALLAH o kışıdende razı olsun.bu zamanda boyle borc vermek herkeısn harcı degıl.ALLAH ona daha cok versın.gördun mu bak çok şukur yoluna gırıyor hersey
bu arada benzer bır olay basımıza geldı şaka gbı şoktayım hala musaıt olunca anlatacagım kızlar

isyannnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum çok geçmişler olsun yaaaaa
acaba kuzeninin olayını kafaya taktın ya sende üzüldün ondan olabilri mi
kıyamam kuzum sana dikkat et kendine
allaha emnate olun inş

kızlar eve ıcradan kagıt geldı ben şok meğer esim 2010 yılında bı arkadasına kefıl olmuş 14000 kadar 11.000 ı kalmış ödememiş.evde cıngar cıkardım tahmın edecegıız gbı.düşünsenıze sen gıt arkadasına kefıl ol adam ödemesın basımıza patlasın.bızım avukatları aradım hemen devreye gırdıler.eşim" korkma nasıl olsa asıl borçlu odeyecek ben odettırırım ona "dedı ama ben hala sıkıntıdayım.borçlu gıttı avukata tahhut verdı odeyecegım dıye.eşimede gerekırse kredı cekerım sızı sıkıntıya sokmam demış ama ben ınanamıyorum.kaç tane dosya borcunu kefıller odedı gözumun onunde korkmaz mıyım hıç.eşimi pataklayasım var.bu ne saflıktır ya...az paramı.neyıne guvendınde kefıl oluyorsun.korkum eşimin maaşına hacız yazmaları.asıl borçlu yavaş yavaş ödese bıle ısterlerse esımın maaşınada hacız koyabılırler.delı olcam ya.tam zam aldık dıye sevınırken zam buraya gıderse ben eşimi boğarım baskasının borcunu ödemek kadar başka bırşey koymaz adama okadar......

Canlarimmm ben iyiyim.mrk etmeyin....su progeston iğnesi çok fena kalcalarim.sis aciyor ayaga istesemde kalkamiyorum canlar...neyse kanamam yok çok sukur....Annem cok iyi bakiyor saolsun..Krizant cok sevindim birtanemmm.....Sibelim ya oder borclu sen icini ferah tut birtanem

aman kendıne dıkkat et cnm. bolbol dınlen.şişlikleri takma hatta şimdiden alış son aylarda ayaklar ıyıce şişiyoriğne bıtınce acısı gecer uzulme.tez ıyıleşirsın ınş cnm

evet kuzum benim yaa okadar mutluyimki yemin ederim yüzüm hep güleç okadar mutluyum ki sabah tan beri bende yatıp kalkıp dua ediyorum yaaa hayırdır tatlım benim merakla bekliyorum müsayit olunca yaz

canım benim iyi olmana çok sevindim haber ver ara ara çünkü çok merak ediyorum seni canım benim yat emi kesinlikle dinlen kanaman olmamasına çok sevindim

al işte bir dengesiz daha yaaa umarım dediğini yapar kuzum benim ya içim sızladı bir an aynı durumu bende yaşadım çünkü ve hala 30 bin ödememiz var kocanda bir daha ders olsun hayatta bir daha güvenmez birilerine güvenmesinde bu kadar sıkıntıda birde bunu yaşa he neyse adam allah tan kabul etmiş benim kaynım gibi ilk başta yüssüzlük yapmamış

canim bozyaka yapikredi subesinde calisiyirum :)
dis mi çıkarıyor allah kolaylik versin darısı bizlere inşallah bi cocuk yapabilirsem vakit bulup :))

ben geldımm
ama gıdıcıyımmm
ıs yerındekı durumlardan dolayı cok yogunum finans ısınede el attım mecburıyetten ustelık 2-3 ay surecek yenı kısının baslaması
neyse
ısyandan haber aldınızmı dun konustuk en son yada obur gundu ıyıydı ıstırate ayrılacaktı
bu sabah savcıya fılan gıttım ısede gec geldım arayamadım henuz

ooooo izmirlimisin sende bende izmirlyim 3 izmirli olduk desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…