- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.981
demek sonuçsuz kaldı herşey heslm kızlarr malesef size iyi haberler vermek isterdim ama veremicem hala bankadan haber gelmedi ve senedin günü geçti bildiğiniz gibi ama şu an pazar günü oldugundan pazartesi gününe aktarıldı ne yapıcaz bilmiyorum enişteden borç para isticez o gün gece eski ortağı aramıs bizim senedin tarihini uzatırmısın diye banane senedi vermedinizde düşünecektin isterse bütün eviniz icraya gitsin demiş okadar sıkıldım ki bu aksam annemi arıcam halamın kocası enişteden 10 bin para isticez umarım tmm derler umutun dayısıda 5 bin para çekerse 5 b,nde belki o uyuz kaynım bulursa ozaman ödeyebiliriz umarım senetler protesto olmaz
ayrıcada kv kocamın kafasını bulandırmaya başlamıs bu arada biz iş yeri mülkiyetini satmayı düşünüyoruz şimdi ya kendimize iş yeri almak için yada temiz bir dükkan kurmak için ama tel hatlarını vermemek kosuluyla falan bunu duyan kv oglum madem satıyosunuz tamamen satın gelin Ankaraya buraya yerleşin karsı dairede çokk yaşlı bir nene var ev leş gibi kokuyo oraya yerleşin dip dibe yaşayalım diyomuş kocam da geldi bana söledi bende dedim okadar emek verdik tam rayına oturttuk düzenimizi kurduk şimdimi sölüyo bunu sen gideceksen git ben kesinlikle gelmem dedim kocama haksızmıyım ama kızlar yani sinir küpü oldum yaaa baştan daha düzen kurulmadan önce ozaman sölicekti bunları aklı başına şimdi gelmiş bide demesinmi hep bu iş yeri yüzünden oluyo diye ice sinirlendim oğlunun salaklığı bizim sucumuz oldu eşime kesinlikle bu iş yeri satılamaz satılırsa hepinizi asker duruşuna dizerim dedim ben azmı o tel çalsın diye kapı kapı dolaşıp ilan dağıttım yazın o sıcağında eşşek yüzü çantayla kimse kusura bakmasın pazartesi gününden itibaren sizlerden daha da uzakta kalıcam kızlar ancak arada sırada girebilicem çünkü bende halı yıkamaya başlıcam mecburen çünkü elamanların bazıları çıktı artık benimde çalışmam lazım
Meraba kızlar.. Bende kotu haberlerle geldim..cuma akşam üzeri 6 da baya fazla kanamam.oldu hastaneye gittik..hemen USG te aldilar sşükür bebek iyiydi ana kese dişinda kanamam vardi.. Hemen eşini eczaneye yolladılar progesteron iğnesi getirdiler.. O arada dababa serum ttaklidi kendi doktorun arandi ve hastaneye yatis yapildi..düşük tehlikrm varmis..o gece 3 te bir kanama daha oldu ama azdi...sabah erkenden doktorum geldi..muayene etti bebek gayet iyi ama kanama var dedi.. Progesterona devam dedi.. Bugünde yatiralim kanama gelmezse yarin cikaririm sadece tuvalete kalk hep yat dedi... Şükür bur kanama daha olmadi..az önce ciktim hastaneden..15 gun raporluyum canlarim anneme geldim hep yatiyorum dua edin bize..
teşekkür ederim hoşbuldukk.. daha geleli 4 gün oldu ama iyiki gelmişim zaman çok çabuk ve güzel geçiyorr .. benim kızımda izmir kızlarından ayırt edilmiyorr çok güzelll
demek sonuçsuz kaldı herşey hecanım çok emek verdin biliuorum ama ankaraya gittiğiniz zaman dahamı rahat ediceksiniz .eğer öyleysse izmirde zorlama bence. evet denedik olmadı dersin normal yaşamaya başlarsın. bu sorunlar eşinlede aranı açıyo farkındaysan. bence iyi düşün derim..
canımmm çok geçmiş olsun şimdi gördümsakın kalkma yerinden oldumu iyice dinlen sıkılsan da kalkma madem riskli bir dönemdesin. ama şuda var sanırım hamilelerin çoğu artık bunu yaşıyo sanırım benim eltimde de olmuştu diğer topikte de çok oldu. o yüzden sıkma canını ohh ne güzel 15 gün dinlenmene bak
Telden yaziyorum alinti yapsmiyorum bir problem var sanirim...çok saolun kızlar... İnanin öylr çok korkmadim çok sogukkanliydim Raabim bir sabir veriyor..simdi iyiyiz çok şükür.. Bugün 11+4 olumsuz ...şükür kanamamda yok..hastanede benden çok daha kotu olanlar vardi..Allah yardimcilari olsun.... Krizantem canim çok üzülüyorum ya size..Rabbim yardim etsin.... True canimm çok saoll çok TSK ederim..
Meraba kızlar.. Bende kotu haberlerle geldim..cuma akşam üzeri 6 da baya fazla kanamam.oldu hastaneye gittik..hemen USG te aldilar sşükür bebek iyiydi ana kese dişinda kanamam vardi.. Hemen eşini eczaneye yolladılar progesteron iğnesi getirdiler.. O arada dababa serum ttaklidi kendi doktorun arandi ve hastaneye yatis yapildi..düşük tehlikrm varmis..o gece 3 te bir kanama daha oldu ama azdi...sabah erkenden doktorum geldi..muayene etti bebek gayet iyi ama kanama var dedi.. Progesterona devam dedi.. Bugünde yatiralim kanama gelmezse yarin cikaririm sadece tuvalete kalk hep yat dedi... Şükür bur kanama daha olmadi..az önce ciktim hastaneden..15 gun raporluyum canlarim anneme geldim hep yatiyorum dua edin bize..
dün gece ne eşimde nede bende uyku vardı çünkü sabah olacagünü olacak ve senedin hafta sonu gececek ve pzrtesi olacaktı eşimle sabaha kadar oturduk okadar sigara içtiimki kızlar stresten anlatamam size aglamaktan içim bayılmıştı şimdi biz ne yapıcaz nerden bulucaz o parayı diye cumartesi ödemesiydi ama hafta sonuna denk geldiği için ödemezsekte sorun çıkmazdı ama ya bugün . bugün ne yapıcaktık okadar ağladım ki kızlar gece kv dem de uyumamış oda bizi aradı uyuyomusunuz diye garibim sesi kısılmıs ağlamaktan şimdi biz ne yapıcaz falan konuştuk birde onu aradım annem zaten onada anlatmıstım oda ben üzülüyorum diye üzülüyodu gece 4 dü yemin ediyorum kızlar gözlerim o kadar şişmişki aglamaktan telefon çaldı numarayı göremeden açtım yengeee diye kaynım bağırıyodu ist gitmişti o ne oldu bişey mi oldu dedi yengeeeeeeeeeeeee buldum buldum dedi yüreğim ağzıma geldi kızlar çok eski bir arkadasından borc istemiş oda tamam demiş senet işi halloldu bu sezon sonunda oğlana 4 taksit ödicez biz böle omzumdan büyük bir yük kalktı kızlar sanki inanandım kocama verdim hemen yaaa oda duycakmı bakalım aynısını yoksa ben mi hayal ediyorum dedim oda bu sefer sevinçten ağladı para bulundu kızar bulundu vallahada bulundu billahada çok kadar mutluyumki şuan böleeee kuş gibiyimm kuşşş
Canlarimmm ben iyiyim.mrk etmeyin....su progeston iğnesi çok fena kalcalarim.sis aciyor ayaga istesemde kalkamiyorum canlar...neyse kanamam yok çok sukur....Annem cok iyi bakiyor saolsun..Krizant cok sevindim birtanemmm.....Sibelim ya oder borclu sen icini ferah tut birtanem
ay cnm benım cokcok sevındım.ALLAH o kışıdende razı olsun.bu zamanda boyle borc vermek herkeısn harcı degıl.ALLAH ona daha cok versın.gördun mu bak çok şukur yoluna gırıyor hersey
bu arada benzer bır olay basımıza geldı şaka gbı şoktayım hala musaıt olunca anlatacagım kızlar
Canlarimmm ben iyiyim.mrk etmeyin....su progeston iğnesi çok fena kalcalarim.sis aciyor ayaga istesemde kalkamiyorum canlar...neyse kanamam yok çok sukur....Annem cok iyi bakiyor saolsun..Krizant cok sevindim birtanemmm.....Sibelim ya oder borclu sen icini ferah tut birtanem
kızlar eve ıcradan kagıt geldı ben şokmeğer esim 2010 yılında bı arkadasına kefıl olmuş 14000 kadar 11.000 ı kalmış ödememiş.evde cıngar cıkardım tahmın edecegıız gbı.düşünsenıze sen gıt arkadasına kefıl ol adam ödemesın basımıza patlasın.bızım avukatları aradım hemen devreye gırdıler.eşim" korkma nasıl olsa asıl borçlu odeyecek ben odettırırım ona "dedı ama ben hala sıkıntıdayım.borçlu gıttı avukata tahhut verdı odeyecegım dıye.eşimede gerekırse kredı cekerım sızı sıkıntıya sokmam demış ama ben ınanamıyorum.kaç tane dosya borcunu kefıller odedı gözumun onunde korkmaz mıyım hıç.eşimi pataklayasım var.bu ne saflıktır ya...az paramı.neyıne guvendınde kefıl oluyorsun.korkum eşimin maaşına hacız yazmaları.asıl borçlu yavaş yavaş ödese bıle ısterlerse esımın maaşınada hacız koyabılırler.delı olcam ya.tam zam aldık dıye sevınırken zam buraya gıderse ben eşimi boğarım baskasının borcunu ödemek kadar başka bırşey koymaz adama okadar......
bozyakadamı çalışıyor sun ınanmıyorum annemler orda benım.nerdesın nerde çalışıyorsun cnm? prensesım buyudu sıpa oldu teyzesıdiş çıkarıyor onun huysuzlugu var
kızlar annemdeydım kardesım gelmıştı 3 gunlugune yenı geldım.gecmışı henuz okuyamadım.
isyannnn canimm sevindjm iyi olduğuna aklimdaydin bende bugun evdeyim ise gitmedim hastayim
giremiyorum canim ya izmirdesin biliyosundur ben Çiğli de oturuyorum bozyakada calsiyorum cok yorgun oluyorumis yerinde zaten girme firsatim hic olmuyo eve gelincede ev isi yoyorgunluk kendimi zor atiyirum yataga :))
prensesin nasil? ?
isyan cookk sevindimm en kisa zamanda aricam kuzu♥♥
canim bozyaka yapikredi subesinde calisiyirum :)
dis mi çıkarıyor allah kolaylik versin darısı bizlere inşallah bi cocuk yapabilirsem vakit bulup :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?