Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım hoşgeldinnnn
ohh ailenle güzel vakit geçir bebeğim..ama çok yürüme..kendini yorma.. Allah korusunnn inşşş..
kanamdan bitmiş ne güzel..
o çok hareket edince ağrım bende de oluyor canım...hatta dün baya oldu korktuk...haftaya kontrol var inş yolundadır herşey...

inş en kısa zamanda atlatır canım yazık kıza yaaa rabbimin vardır bir bildiği bu kadar üzmesin kendini ama

canım biz iyiyiz çok şükür sende iyi ol
ailenle bol bol vakit geçir
gezin eğlenin ama dikkat et kendine
ailene bol selamlar
allaha emanet ol canım benim

inş en kısa zamanda atlatır canım yazık kıza yaaa rabbimin vardır bir bildiği bu kadar üzmesin kendini ama

atlatıcak canım tabiki bu günler biraz zor geçecek ama destek olup atlattırcaz inş..
yolun en başından döndü...zararın en başından döndü..kendide farkında şükür bununn..
herşey daha güzel olacak..
ama ailecek hepimiz psikolojik olarak etkilendin buda bir doğru yanii

isyannn mübarek cuma saati dua et banaaa

Selam kizlaar
İYisiniz inşallah
Bugün evdeyim temizlik yapiyorum
Geçen hafta yurttan arkadaşim , eşi ve çocugu geldiler kaldilar bi kaç gün
Yogundum yani
Herkes iyi mi?

Selam kizlaar
İYisiniz inşallah
Bugün evdeyim temizlik yapiyorum
Geçen hafta yurttan arkadaşim , eşi ve çocugu geldiler kaldilar bi kaç gün
Yogundum yani
Herkes iyi mi?

kuzum çok ihmal ediyorsun burayı ama yaaa
ohh değişiklik olmuştur sanada iyi gelmiştir
bende bahar temizliği yapmam lazım ama üst katta dublekste tadailat var bitecekmiş bu hafta içinde
ondan soınra yapmayı düşünüyorum cam+kapı+herşey kısacası ama canım istemiyoır

slm kızlarr malesef size iyi haberler vermek isterdim ama veremicem hala bankadan haber gelmedi ve senedin günü geçti bildiğiniz gibi ama şu an pazar günü oldugundan pazartesi gününe aktarıldı ne yapıcaz bilmiyorum enişteden borç para isticez o gün gece eski ortağı aramıs bizim senedin tarihini uzatırmısın diye banane senedi vermedinizde düşünecektin isterse bütün eviniz icraya gitsin demiş okadar sıkıldım ki bu aksam annemi arıcam halamın kocası enişteden 10 bin para isticez umarım tmm derler umutun dayısıda 5 bin para çekerse 5 b,nde belki o uyuz kaynım bulursa ozaman ödeyebiliriz umarım senetler protesto olmaz
ayrıcada kv kocamın kafasını bulandırmaya başlamıs bu arada biz iş yeri mülkiyetini satmayı düşünüyoruz şimdi ya kendimize iş yeri almak için yada temiz bir dükkan kurmak için ama tel hatlarını vermemek kosuluyla falan bunu duyan kv oglum madem satıyosunuz tamamen satın gelin Ankaraya buraya yerleşin karsı dairede çokk yaşlı bir nene var ev leş gibi kokuyo oraya yerleşin dip dibe yaşayalım diyomuş kocam da geldi bana söledi bende dedim okadar emek verdik tam rayına oturttuk düzenimizi kurduk şimdimi sölüyo bunu sen gideceksen git ben kesinlikle gelmem dedim kocama haksızmıyım ama kızlar yani sinir küpü oldum yaaa baştan daha düzen kurulmadan önce ozaman sölicekti bunları aklı başına şimdi gelmiş bide demesinmi hep bu iş yeri yüzünden oluyo diye ice sinirlendim oğlunun salaklığı bizim sucumuz oldu eşime kesinlikle bu iş yeri satılamaz satılırsa hepinizi asker duruşuna dizerim dedim ben azmı o tel çalsın diye kapı kapı dolaşıp ilan dağıttım yazın o sıcağında eşşek yüzü çantayla kimse kusura bakmasın pazartesi gününden itibaren sizlerden daha da uzakta kalıcam kızlar ancak arada sırada girebilicem çünkü bende halı yıkamaya başlıcam mecburen çünkü elamanların bazıları çıktı artık benimde çalışmam lazım

Son düzenleme:
Meraba kızlar.. Bende kotu haberlerle geldim..cuma akşam üzeri 6 da baya fazla kanamam.oldu hastaneye gittik..hemen USG te aldilar sşükür bebek iyiydi ana kese dişinda kanamam vardi.. Hemen eşini eczaneye yolladılar progesteron iğnesi getirdiler.. O arada dababa serum ttaklidi kendi doktorun arandi ve hastaneye yatis yapildi..düşük tehlikrm varmis..o gece 3 te bir kanama daha oldu ama azdi...sabah erkenden doktorum geldi..muayene etti bebek gayet iyi ama kanama var dedi.. Progesterona devam dedi.. Bugünde yatiralim kanama gelmezse yarin cikaririm sadece tuvalete kalk hep yat dedi... Şükür bur kanama daha olmadi..az önce ciktim hastaneden..15 gun raporluyum canlarim anneme geldim hep yatiyorum dua edin bize..

selammm kızlarrrr... isyancımmm çok üzüldümmm.. inşallahhh tehlike biran önce geçer çok dikkat et canımm benimm.. rabbim bebişini size bağışlasınn.. sizlerii korusunn.. stresten üzüntüden uzak dur bu ara özellikle .. dikkat et kendine canım ..

sizler nasılsınızz kızlarr?? ben fıstığımla beraber izmire ablamlara geldim .. 5 aydır bunalmıştım bu tatil bize iyi geliyorr .. babamız bizi özledi ama biz halimizden memnunuzz burda internet var sık sık geleceğim kızım izin verdikçe herkesi öptüm

bole seylerde sakinlik onemlidir kuzucum korkup endiseye kabilma bebek iyiymis ya sen ona babacaklarinin altina yastik koy veee hep yat ayiptir solemesi buyuk abdestte de cok ikinma sakin hwer guzel olucak bebiside sag saglim kucana alacaksin Allah in izniyle kafanda kur kurup durma sakin

hoss geldin sehriizeee bende izmirliyim umarimm cok guzel vakitler gecirirsiniz bazen kacamaklar iyidir

cnmm gördüm hemen yazayım dedim çokkk geçmiş olsun..Rabbim bir daha yaşatmasın yaşadığın korku çok büyüktür eminim... Bizim topiktede bu durumu yaşayan çook kişi oldu..Çok şükür hepside iyiler bol bol dinlen cnm...Rabbim meleğini korusun ve sağlıcakla sana bağışlasın inş. progestan hapı ve iğnesi hergün kullanıcaksın dimi?? ilaçlar çok etkili canım bol bol da yat dinlen inş. bir daha yaşamazsın..Dualarım seninlee

hoss geldin sehriizeee bende izmirliyim umarimm cok guzel vakitler gecirirsiniz bazen kacamaklar iyidir

teşekkür ederim hoşbuldukk.. daha geleli 4 gün oldu ama iyiki gelmişim zaman çok çabuk ve güzel geçiyorr .. benim kızımda izmir kızlarından ayırt edilmiyorr çok güzelll

Telden yaziyorum alinti yapsmiyorum bir problem var sanirim...çok saolun kızlar... İnanin öylr çok korkmadim çok sogukkanliydim Raabim bir sabir veriyor..simdi iyiyiz çok şükür.. Bugün 11+4 olumsuz ...şükür kanamamda yok..hastanede benden çok daha kotu olanlar vardi..Allah yardimcilari olsun.... Krizantem canim çok üzülüyorum ya size..Rabbim yardim etsin.... True canimm çok saoll çok TSK ederim..

bozyakadamı çalışıyor sun ınanmıyorum annemler orda benım.nerdesın nerde çalışıyorsun cnm? prensesım buyudu sıpa oldu teyzesı diş çıkarıyor onun huysuzlugu var
kızlar annemdeydım kardesım gelmıştı 3 gunlugune yenı geldım.gecmışı henuz okuyamadım.

cnm çok gecmış olsun.şimdi okudum tam senı arıcaktım eşin vardır rahat konuşamazsın dıye aramadım.yarın arıcam ınş.benım kuzenımde 3-4 gun yattı.ama şukur gectı 5 ayıda bıttı.oluyo çoğu gebelıkte korkma

cnm kılolar verılır sen sana ve bebegının sağlığına bak onemlı olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…