- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.961
Gelindaslarim
Eflinam Prenses Isyan Mouse Sibelim Cute Kriztanem hepiniz nasilsiniz?
Ben iyiyim hamd olsun kanamam vardi kesildi cok sukur ama fazla hareket edince agrim oluyor birde cok yiyorum kilo aldim
Mayista tekrar kontrolumuz var insaAllah bebecigimde iyiyidir bir hafta geriden geliyoruz bakalim o zaman doktor ne soyler..
Avusturyada hava yagmurlu ve serin ama dogayla ic ice olmanin keyfini cikariyorum yegenlerimle ve misafirliklerle zaman geciyor..
Kocacigimi da cok ozledim ama oda 12 saat calisiyor hala yogun hafta sonu insaAllah mesai olmzsa dinlenir oda canim benim Allah yardimcisi olsun ♡♡♡
Herkese cok selam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım ne yazıkki ağlıyor..pazartesi psikologdan randevu aldık oraya gideceğiz...öğleden sonrada şu eski hesapları kapttırmak için banakaya gideceğiz oradanda biraz gezeriz hava alır en azındannn...
atlatıcak bu günleride inşşş canımm..
Gelindaslarim
Ben iyiyim hamd olsun kanamam vardi kesildi cok sukur ama fazla hareket edince agrim oluyor birde cok yiyorum kilo aldim
Mayista tekrar kontrolumuz var insaAllah bebecigimde iyiyidir bir hafta geriden geliyoruz bakalim o zaman doktor ne soyler..
Avusturyada hava yagmurlu ve serin ama dogayla ic ice olmanin keyfini cikariyorum yegenlerimle ve misafirliklerle zaman geciyor..
Kocacigimi da cok ozledim ama oda 12 saat calisiyor hala yogun hafta sonu insaAllah mesai olmzsa dinlenir oda canim benim Allah yardimcisi olsun ♡♡♡
Herkese cok selam
inş en kısa zamanda atlatır canım yazık kıza yaaarabbimin vardır bir bildiği bu kadar üzmesin kendini ama
atlatıcak canım tabiki bu günler biraz zor geçecek ama destek olup atlattırcaz inş..
yolun en başından döndü...zararın en başından döndü..kendide farkında şükür bununn..
herşey daha güzel olacak..
ama ailecek hepimiz psikolojik olarak etkilendin buda bir doğru yanii
isyannn mübarek cuma saati dua et banaaa
edermmm bebeğimmm yeterkiii sen iste....
Yücee Rabbbimmm mmmousemmeeee hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip eyle YARABBİMMM AMİNNNNN
Selam kizlaar
İYisiniz inşallah
Bugün evdeyim temizlik yapiyorum
Geçen hafta yurttan arkadaşim , eşi ve çocugu geldiler kaldilar bi kaç gün
Yogundum yani
Herkes iyi mi?
Meraba kızlar.. Bende kotu haberlerle geldim..cuma akşam üzeri 6 da baya fazla kanamam.oldu hastaneye gittik..hemen USG te aldilar sşükür bebek iyiydi ana kese dişinda kanamam vardi.. Hemen eşini eczaneye yolladılar progesteron iğnesi getirdiler.. O arada dababa serum ttaklidi kendi doktorun arandi ve hastaneye yatis yapildi..düşük tehlikrm varmis..o gece 3 te bir kanama daha oldu ama azdi...sabah erkenden doktorum geldi..muayene etti bebek gayet iyi ama kanama var dedi.. Progesterona devam dedi.. Bugünde yatiralim kanama gelmezse yarin cikaririm sadece tuvalete kalk hep yat dedi... Şükür bur kanama daha olmadi..az önce ciktim hastaneden..15 gun raporluyum canlarim anneme geldim hep yatiyorum dua edin bize..
Meraba kızlar.. Bende kotu haberlerle geldim..cuma akşam üzeri 6 da baya fazla kanamam.oldu hastaneye gittik..hemen USG te aldilar sşükür bebek iyiydi ana kese dişinda kanamam vardi.. Hemen eşini eczaneye yolladılar progesteron iğnesi getirdiler.. O arada dababa serum ttaklidi kendi doktorun arandi ve hastaneye yatis yapildi..düşük tehlikrm varmis..o gece 3 te bir kanama daha oldu ama azdi...sabah erkenden doktorum geldi..muayene etti bebek gayet iyi ama kanama var dedi.. Progesterona devam dedi.. Bugünde yatiralim kanama gelmezse yarin cikaririm sadece tuvalete kalk hep yat dedi... Şükür bur kanama daha olmadi..az önce ciktim hastaneden..15 gun raporluyum canlarim anneme geldim hep yatiyorum dua edin bize..
selammm kızlarrrr... isyancımmm çok üzüldümmm.. inşallahhh tehlike biran önce geçer çok dikkat et canımm benimm.. rabbim bebişini size bağışlasınn.. sizlerii korusunn.. stresten üzüntüden uzak dur bu ara özellikle .. dikkat et kendine canım ..
sizler nasılsınızz kızlarr?? ben fıstığımla beraber izmire ablamlara geldim .. 5 aydır bunalmıştım bu tatil bize iyi geliyorr .. babamız bizi özledi ama biz halimizden memnunuzzburda internet var sık sık geleceğim kızım izin verdikçe herkesi öptüm
hoss geldin sehriizeee bende izmirliyim umarimm cok guzel vakitler gecirirsiniz bazen kacamaklar iyidir
giremiyorum canim ya izmirdesin biliyosundur ben Çiğli de oturuyorum bozyakada calsiyorum cok yorgun oluyorumis yerinde zaten girme firsatim hic olmuyo eve gelincede ev isi yoyorgunluk kendimi zor atiyirum yataga :))
prensesin nasil? ?
isyan cookk sevindimm en kisa zamanda aricam kuzu♥♥
Gelindaslarim
Herkese cok selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?