Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım dur hemen korkma...yumurtlama zamanına öle ağrılıar oluyor...adetin kaçıncı günü bugün şekerimmm

ayın 9 unda regl olmuştum canım

tam şimdi yumurtlama zamanların kuzucum..
sana birşey dicem bunu yap akşamları tamam..
2 bardak klorsuz suyun içine 2 havucu doğra ve 15 dk kaynat onu 5 gün iç bu akşam başla yumurtlanın çatlamasını sağlayacak tmm canım..
yumurta büyüyor ama çatlamadan küçülüp kist oluyor pko da..ben bunu yaptığım ay hamile kaldım..

hmm klorsuz su dediğin hazır su sanırım canım başlıyım bakalım poff

geçen gün annem o kadar moralimi bozdu ki anlatamam. sen hala neden hamile kalmadın sorunmu var acaba eyvah eyvah ya olmazsa falan gibi konuştu. öyle bişey olsa bile insanın suratına karşı söylenirmi bu. dedim anne ne alaka yani daha 4 ay oldu yaş var malum 28 yaşım biticek yanii. moralimi yükselticeğine böyle konuşunca çok moralim bozuldu. bide bu sıra kiloda aldım ya herkes hamilemisin falan diyo moralim bozulmaya başladı iyice

hmm klorsuz su dediğin hazır su sanırım canım başlıyım bakalım poff

canım evet hazır su tatlım...
canım hamile kalmayı istediğin anda bu bunalım durum başlıyor..daha önce hamilemisin bebek varmı sorularını umursamazken umursamaya başlıyorsun seni çok iyi anlıyorum..
ama dediğin gibi 4 ay kısa bir süre henüz..
6 ayıda bekle bakalım..
6 aydanda uzun bekleme derim canım yaş gerçekten çok etkiliyor çünkü..
bak ben bir hap kullandım ve birde bu havuç suyunu içtim Allah verdi..hiç umudunu kaybetme..
annenede darılma kızma o da korkmuştur bunu senin yüzüne sölemesi belki yalnış ama kızısın işte onu düşünememiştir şekerimmm

öyle canım annem sonuçta alınacak değilim ama üzülüyo insan işte. artık moral bozukluğu yaşamaya başladım. kendimi telkin etmeye takmamaya çalışıyorum ama her yaptığı harekette insan düşünüyo ya bişey varsa diye. ama sonuç negatif olunca da üzülüyo insan işte. sen anlarsın beni tabi. ama sağlıklı bir insan değilim işte napalım rabbim böyle uygun görmüş. her kasık ağrımda moralim bozuluyo yine başladı diyorum. eşime de söylemek istemiyorum benden çok takıcak kafaya biliyorum çünkü

canım kasık ağrın adetinin 14-20 günleri arasında olursa korkma 20 günden geç olursa kork..şu anda olması normal bebeğimm
bende de vardı pko biliyorsun canım bende korktum..
hiçbir doktor bana tedavi demedi..
bu doktorum klomen başlayalım dedi ve o ay oldu..
bende o yüzden diyorum 6 ay bekle..6. ayda olmazsa zaman kaybetme canım..
pko da yaş cidden önemli kuzucumm

doktora sormadan bende klomen kullansam bişey olurmu

kızlar evet işte şimdi biz yavaş yavaş çocuk istiyoruz daha doğrusu eşim sürekli yapalım artık diyor ama sanki bu şey mi hemen hoppp yapalım deyince olmuyort ki rabbim aratmasın inş hiçbirimize
evet kilo verip hamile kalmam lazım yoksa bende 100 kg ile doğuma girerim kesin
60 olsam şöle ohhh sonra 20 kiloda alsam 80 olur 10 kg gider 10 kg kendim veririm diyorum ama nasip bakalım
beinde görenler bebek mi var diyor tabi göbek çıkıyor hafifçe birde malüm 9.aya girdik
herkez yapın artık diyor kv geçen diyor artık sizden bir otrun isityrum diye dedim hayrlsı anne
annem,ablam,eski komşularımız hepsi yap diyor
yap deyince ben dahada kasılıyorum bakalım
masusem kuzum sporu bıraktım ben ya saçma sistemleri vardı ismekin di
haftada 2 saat sadece bişi olmuyor ki şimdi özele gidicem
bakalım araştırma yapayım eşimlede konuşçam akşam 2 aylık yazılırım giderim

öyle yap bebeğmmm inş 2 aya kalmaz olur hemennn
seviyorum seniiiiiii

canım ben fitness a yazıldım. aylık 150 tl biraz kasıcak ama 3 ay gidicem mutlu değilim bu halimle. eşimde destek oldu sağolsun git dedi. bi 5 6 kg bile versem psikolojikman toparlanırım gibime geliyo

kuzum bende az evvel özel bir spor salonunu aradım fiyat aldım
haftanın 6 gnü sabah 8 de açılıyor akşam son giriş 8 miş
istedieğin saat gidiyorsun 1 saat çalşıyorsun
hoca eğitiminde aerobik+aletli jimnastik vs vs işte
aylık 115 tl imiş biraz çok gibi ama eşimle konuşucam akşam gidicem inş
bende yaa bir 4-5 kg verirsem kendime gelicem
hemde hamile kalmamız kolaylaşır

Gelindaslarim

Eflinam Prenses Isyan Mouse Sibelim Cute Kriztanem hepiniz nasilsiniz?

Ben iyiyim hamd olsun kanamam vardi kesildi cok sukur ama fazla hareket edince agrim oluyor birde cok yiyorum kilo aldim

Mayista tekrar kontrolumuz var insaAllah bebecigimde iyiyidir bir hafta geriden geliyoruz bakalim o zaman doktor ne soyler..

Avusturyada hava yagmurlu ve serin ama dogayla ic ice olmanin keyfini cikariyorum yegenlerimle ve misafirliklerle zaman geciyor..

Kocacigimi da cok ozledim ama oda 12 saat calisiyor hala yogun hafta sonu insaAllah mesai olmzsa dinlenir oda canim benim Allah yardimcisi olsun ♡♡♡

Herkese cok selam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınnn güzelllerrr
bugün bulanık bir hava var urada..gece gibi sabah kalkasım gelmedi yaniii
birde kuzenim işe geldi bugün onu teselli etmeye çalışıyoruz bir yandan akşam olsunda gidelimmm poofff

günaydın kızlarrrr

hoşgeldin canım ne güzel işte mis gibi hava bol bol dinlen ve bol bol yürü kendini çok yormadan
günaydınnn güzelllerrr
bugün bulanık bir hava var urada..gece gibi sabah kalkasım gelmedi yaniii
birde kuzenim işe geldi bugün onu teselli etmeye çalışıyoruz bir yandan akşam olsunda gidelimmm poofff
canım hala ağlıyomu yaa

günaydın kızlarrrr

hoşgeldin canım ne güzel işte mis gibi hava bol bol dinlen ve bol bol yürü kendini çok yormadan

canım hala ağlıyomu yaa

evet canım ne yazıkki ağlıyor..pazartesi psikologdan randevu aldık oraya gideceğiz...öğleden sonrada şu eski hesapları kapttırmak için banakaya gideceğiz oradanda biraz gezeriz hava alır en azındannn...
atlatıcak bu günleride inşşş canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…