Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aman canım bu bir arada yola gelmişti böle..benim suçum benim hatam demişti sonra tekrar aynısını yapmıştı..
hem pişmanlığı fayda etmiyorki size...
ne kadar iyi kalplisin maşallahh sana..

hoşgeldinn canımmm..
evet tatlım hamileyyimmm

günaydınn kızlarrrr...
dün tatildi ama berbat bir gündü..
dün size bahsettiğim kuzenim nişanı attı..
şu anda onun için hayırlısı olduğunu biliyoruz ama onun ağlamaları üzülmeleri bizi çok yıprattı hiç iyi dğeilim bugün öpüldünüzzz...

ben geldim kızlar kac gundur gıremedim sınavım filan vardı bu arada 1 seneden sonra adet oldum karnım ağrıyorrrr rahattım uzu zamandırrrr

yok bu sefer ciddi sanırım kuzum çünkü benide aradı daha sonra özür diledi

günaydın kızlar işler çok yoğun fuar zamanı yine pofff

canım madem o kadar pişman o kadar bankalarla haşır neşir madem kendi hatası olduğunu anladı neden yardımcı olmak için bişeyler yapmıyo. kusura bakma çok iyi niyetlisiniz. kendi yedi b.ku şimdi korkudan iyi davranıyo tabi size yoksa kendi sicili mafolucak. adam olsun da kendi kredi çeksin sizin için siz ödeyin ne var yani

aaa gerçektenmi çok üzüldüm canım çok heyecanlı falandı anlatmıştın neden attıki

canım çekemiyoki çünkü onunda kredileri var valla ben elimden geleni yaptım üzüldüm de ama bundan sonra hiç sıkmıcam kendimi olursa olur olmazsa olmaz kendimi yedimde ne kazandım

geçmiş olsun canım benim ya

evet canım bizde çok üzüldük ama ayrıldığı için değil kuzenim üzüldüğü için öle bir ağlıyorki içimiz parçalanıyor..
oğlan bunu sevmemiş..
anasıgil doldurmuş etmiş hep bugüne kadar sevemdiği içinde bizim kızın herşeyi gözüne batmış olan bu..özeti bu yani..
bizim kıızımızı resmen oyalamışlar bugüne kadar..
şu son 1 aydırda kuzenim nişanı atsın diye beklemişler yapmadıkları kalmadı çünkü..

insanlar ne kadar kötü yaaa. zaten kendileri beğenmedilermi aileller aracı olmadımı sonuçta görücü usulü gibi oldu ben öyle hatırlıyorum. nesini sevmeyip beğenmemişler bi insanın duygularıyla oynamak ne kadar kolay yaa... Allah onlara da çektirsin demek gliyo içimden ama onlar için hiç günaha girmeye değmez. üzüldüm çok rabbim sabır versin inş

evet canım görücü usülü oldu ama önce gençler 15-20 gün tanıştılar sonra aileler araya girdi..
oğlan evi tutturdu nişan olsun diye..biz sadece söz yapacaktık..
dediğin gibi öle insanlar varki..
dünkü o konuşmaları etmeleri öle sinirlendirdiki beni..
düşünsene kuzenime bizim önümüzde gerizekalı dedi..
bende kalktık ağzını topla sen diye bağırdım..biz kadınız ya zecek zanneti aptal bizi

konuyu bilmiyordum ama okudukça sinirlendim insanla oynanırmı bu şekilde resmen kendi karaktersizlikleri ortaya koymuslar yazıklar olsun kız tabi üzülecek aglayacak ama zamanla hakkında bu hayırlısı anlayacak eminim ben canım benim

Son düzenleme:

yuh yaaaa dengesize bak sen gerizekağlıymıs kendine baksın

Son düzenleme:

kuzum kaynın9ın kabuletmesi bile gzel
hakkınızda hayırlısı olsun inş
tez zmanda feraha erişirsiniz
dur bakalım senden daha güzel haberler alacağız gibime geliyor

aaa hangisi idi o ya
hani topiğe geliyordu o mu
çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı inş
oğlan demekki ailenin zoru ile evlenecekmiş
öyle ise olmamamsı daha iyi olmuş
kuzeninde rabbim karşısına daha iyi bişirini çıkarır inş

birde kime gerizekalı dediler anlamadım kuzum:26:

ayyy inş canım benim yaaa güzel şeyler olsunda bende size burda seve seve hallettik diye haber versem

kızlar ben geldim
ptesi günü devlet hastenesine gittik eşim randevu almış ama yanlış yere almış
bakmadılar tabiki araştırma hastanesi diye oraya gittik
neyse ben ablama aradım dedim böle böle hemen atla gel dedi
ptesi günü gelemem dedi salı gerlirim dedim
neyse bizim burda bir özel hastene var resmen kafayı yemiller muayene 200 tl ama ssklı isen 100 tl
ultrason 200 tl kan tahlili 40 tl dedi yuh yani resmen soygun
eniştem ile konuştum gel baktıtım ben dedi
neyse patesi günü alt komşuma indim o bana gelmişti dedim ya
bişiler aldım ev hediyesi bende gtiim oturdum çay kahve muhabbet derken
eve geldim yemek yaptım
salı günüde kalktım eniştenin yanına geldim baktırdım çok şükür bişi çıkmadı bedavadan yaptık herşeyi
allh razı olsun eniştemden sonra ordan abalama geçtim annemde geldi derken salı günü abşamda kaldım
çarşamba günüde yiğeninim göstrisi vardı onu izlemeye gittik çok güzel geçti
ordan eve geldim çok yoruldum tam 2 saat sürdü birde adet oldum yolda karnım ağrıdı çok kötü
neyse eşim bişiler yaptı yedik derken ben banyo yaptım uyuyakalmışım valla
bir kalktım saat 10 eşimde kaldırdı çay içelim diye sağolsun
işte benden bu kadar
bu arada kızlar ben diyete başladım doktor dediki biraz diyet yap ve kilo ver dedi bebk yapın dedi adam
ama haklı yaşımı sordu söleyince bebek yap dedi önce kşlo ver dedi
bende kafaya koydum 4-5 kg verip bebek isitoyrum inş
sabah/akşam 30 dk yürücem inş bu sabah başladım
tam 68 kiloyurum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
evlenirken 61 idim 8 ayda 7 kg aldım ben hiç olmadım bu kadar
neyse evricem inşben biraz diyet topiğine gideyim

aaa deliye bak aman iyi olmuş canım gerçek yüzlerini şimdi göstermeleri ya evlendikten sonra olsaydı bunlar Allah korusun. hakkında hayırlısı olsun inş üzülemsin çok rabbimin vardır bir bildiği elbet
eneee kız sen bide spora falan gidiyodun hangi ara oldun o kadar aramızda 1 kilo var bende 69 kiloyum. önümüzdeki hafta bende spora yazılıyorum haftanın 3 günü gidicem bakalım işe yarıcakmı. eğer böyle hamile kalırsam 100 kiloyla doğururum herhalde

canımmm özel hastaneler ne yazıkki öle ya soygun yeri resmennn...
68 kilop baya olmuşsun canım yaa hoş bender faklı sayolmam...
53 kilo ile evlendim 64 oldum..
hamile kaldım 5 kilo verdiö şu anda 59-60 arasında geziyorum..şükür boy olunca görünmüyor..
ama kesinlikle 3-4 kilo ver öle hamiş kal inşşş

ya kızlar benim sol yumurtam çok ağrıyo bikaç gündür. şu anda da öyle. sanki orda bi yumru var elimle tutucam gibi bi his yani. batıyo ve ağrıyo. doktora gitmeye korkuyorum yaa yine pko var dicek diye.. bu ayda gün aşırı yapmaya çalışıyoruz ama boşa çalışıyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…