- 13 Haziran 2011
- 12.677
- 7.733
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.901
vicdanım el vermez yarın bir gün hesabını nasıl veririm Allah a be tatlım
o sızı bu durumlara duşururken nasıl vıcdanı elverdıyse tatlım
bu arada senın yaş kaç 23 muydu???? demışsınya kuçuğum dıye....bende kuçuk sayılırım 29,530 değil ama 29,5
dımı çıtır anneyım ben
bugun koydum bebek arabsıa kızımı yuruyuşe çıktım görumcenın yanına ugradım.hava çok sıcak yaz gelmış İzmir e valla.krızantem sen nerde oturuyorsun
ben bornovada çamdibi bölgesinde tatlım oturuyorum sen benim yanımda cıtır kalcana eminim boy 1 70 ben ve balık etli bir iri yarı hatunum accık cikinim be
benmıbenım boy 1.75 e yakın kıloyu hıç sorma aşağıda göruyosun.doğum kılolarını veremedım
aaa bak ben süper bir tarif biliyorum hemde cok faydalı tanıdım bir komsu denedi ve gercekten işe yaradı demet maydonuz sıcak su bir limon blandırdan gecirdi ve gercekten her sabah ac karnına içti harbiden de zayıfladı ama yemesine de dikkat etti aksamdan sonra hiç yemedi
maydanoz sutu kesıyo cnm zaten sutum az benım ıçemem emzırıyorum hala
hadi yaa ozaman emzirdikten sonra yap ama yap gercekten cok ise yarıyor hemde zaten emziriyorken kilo vermeye calısma daha sonra düşünürsün sen tatlım benim şimdi ben sana ablamı diim
ne ablasııııııııııııııııııııı ALLAH tutmayın benıııııııııııııııııııııı döverım senııııııııııııııııııııııııııı
tamam tamam kızma ne bilim saygısızlık yapmak istememdaha yeni bir konuda kızlardan öle bir fırca yedimki anlatamam
nıye kız noldu
ya bir muhabbet topine huuuuuuuuu kimse yok muuuuuuu diye yazdım falan geyik topikleri var ya hani ben slmsız sabahsız giriyomusum ordan bir arkadaş cıktı işte saygısızmısım ben konunun için dalmısım sohbetlerini kesmisim bende geyik topiği dedim ama bir sürü aşalayıcı sözler sölediler bende cıktım ama üzüldüm yani
aman salla gıtsın sende lafın altında kalmayaydın.bırde her topiğe dalmayaydın
gözüm korktu valla abovvvv ne cazgırlar varmıs üzüldüm yaa
uzun bi sure ardindan hepinize merhaba
yeni isimde firsat olmuyor giremiyorum hic bugun izinli olunca merhaba demek istedim sizlere:))
zaten int hangi sayfalara girdigimiz takipte aksamda eve gel filan uzal kaldim nasilsiniz kizlarr??
isyann hamilemisinnn??
uzun bi sure ardindan hepinize merhaba
yeni isimde firsat olmuyor giremiyorum hic bugun izinli olunca merhaba demek istedim sizlere:))
zaten int hangi sayfalara girdigimiz takipte aksamda eve gel filan uzal kaldim nasilsiniz kizlarr??
isyann hamilemisinnn??
evet hamıle benden al haberımerhaba cnm artık hıç gırmıyorsun.bızler ıyıyız sen nasılsın hayat nasıl gdyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?