Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bana daha bir tanesi bile alınmadı...sinirden gülüyorum artık :9::9::9: keyifleri bilir...oğlanlarına güzel görünmek için bunlarrr:19::19:

Alınr kuzucumm sana da banada kayınavlidem almadı
nişanlım aldı denk geldikçe
kayınavlidemin yaptıkları işte lif patik baş örtüsü seccade filan

ohh maşallah almışlar yine baya bişeyler:16::16::16:
ben istemedim nişan bohcasını sevmiyorum kendim aldım alacaklarımı:34::34:

Nişanda yapmadıkda bizde düğünde yapalım dedk

bir gün girmedim neler olmuş böyle :1:
yeni topiktehep güzel konular konuşulsun keyifli sohbetler kızlar :nazar::nazar::nazar::nazar:
nasılsınız ???

hoşgeldin cnım

kardelen3434 anca aklıma geldi yoğunluktan biz bu gün seni ıslıcaktık dimi kuzum

$4.JPG

Kızlarrrrr yetişemiyorum sohbetee:52::52::52::52::52:

bendee bendee:4::4::4: hızla ilerliyoruz

aşk olsun kuzum olurmu öyle şeyyyy:16:
sende yeni gelinsin:16:

ohh darısı başımıza valla:16:

:16::16::16::16:

bende yetişemiyorum valla yazabildiklerime cevap yazıyorum onu dışında beğeniyorum:34:

kim bu kadar çok konuşyoo :1::1::1::1:
bizmi konuşyoruz yoksa:17::17:

hoşbuldum şekerler :3::3:
yeni gelin denilince bi garip oldum :17::17:

kardelen3434 anca aklıma geldi yoğunluktan biz bu gün seni ıslıcaktık dimi kuzum

Eki Görüntüle 443268

bu sıcakta benide ıslatın kızlarrr :9::9::9::9: ancak serinlerim:1::1:

kızlar o kadar yorgunumkiiiii yaaa evdede davetiyelerimi dürüyorummmm m tek başımaaaaaaaaa film izlerkennn:3::3::3::3::3: valla herşeyi tek başıma yapmaktan sıkıldımmm ya yardım edenim de yokkk bu günede şükürrr mutlu olcm inş.

$davetiyem.jpg
Güzel yorgunluklar cnm bunlar tek başına yapman tabi sıkıcıdır ama olsun eminim yüzün gülerek yapıyorsundur :16:

valla cnm güzel ya akşam tek tek yaptımmm bak davetiyemi yollaryım bakkk nişanlımda die aşkım sana yazık diyo herşeyi tek başına koşuşturuyosyn diyo bende napımm bunlar bizim için diyorummm

Son düzenleme:
ya kızlar beyaz eşyasını hotpoint ariston alan varmı ben bulaşık mak beğendim çamaşır mak beğendim fiyatlarıda gayet iyi. acaba nasıldır bilemedim ama :31:

çok az kalmış tatlım vallahi ne güzel yaa :) hadi hayırlı olsun şimdiden :1: heyecan basmıştır senii şimdi :1: darısı bizim başımıza :1:

sağol canım benim heyecan basmaz olurmu hiç hemde nasıl bastı haftasonunu iple çekiyorum evim yerleşecek Güzel Allah'ımın izniyle:16::16:

ya kızlar beyaz eşyasını hotpoint ariston alan varmı ben bulaşık mak beğendim çamaşır mak beğendim fiyatlarıda gayet iyi. acaba nasıldır bilemedim ama :31:

canım ben arçelik aldım ama bizim evdeki çamaşır makinesi ariston hotpoint annem çok memnun

Back