valla kızlar ne anlatayım su an eimle hala bırbırımıze bakıp biz şimdi evlendik mi yani diyoruz gülüyoruz,

cok dıkkat edın e kınanızda ne düğününüzde kimsenin o büyüyü bozmasına izin vermeyin,ben inadına hep güldüm hiç resim cekilemeyen ben hep poz verme modundaydım resimlerimiz daha cıkmadı bu hafta alıcaz o zaman eklıycem kızlar,
bu arada görümcemin teki kınada sürekşi müzik değiştirmeye kalktı oynayanların muzıgını degıstırdı kızlara laflar soylemıs,kına yakılırken kızı zahmet edip mum almaya gelmeyince mum kalmadıgı ıcın gıtmıs tuvaette aglamıs gerızekalı o da tam bı deli oldugu için anneme kadın kıa yakılırken aglarken gelıp annemı azarlamıs nıye mum vermedıler diye,

bunar yetmıyo gibi takı takıldıktan sonra odaya kayınvalıme o geldı ve butun takıları kurdelalarıyla bırlıkte cantaya doldurmaya kalktı bankaya koyucaz sayalım dedım eşime biz koyarız dedi ben de sigortalar attı artık olaylar oldu esıme dedım boyle saygısızlık goremdım boylemı konustuk bız senle dedım,parayı annesıne verecektik altınları gerekınce bozduracaktık ama annesıde cantayı alıp gıtmeye kalktı aferın yaa sıze dedım,ben hırdızmıyım calacakmıyım hee dedım esim odadan o deliyi cıkarmaya calısırken arkasına bakıp akıllı ol dıye bagırdı mal yaa agladım orda esım kızdı annesıne hiçbirini vermedik saydık hepsini aldık ben kuru ekmek yerim yeterki kimse karısmasın bıze dedım annesıne de vermedik ve o gerızekalı ablası geldı gıttı odaya gırmeye calıstı laf soyledı kardesımle kavga edeceklerdı neredeyse butun moralım alt ust oldu cıkmadım odadan ama altını saydım keseme koyduk parayı saydık esıme verdım ondan sonra ındık asagıya oyun oynanırken o gerızekalı mahluk benle oynamaya calısıyo bırde yaa ınadına ne zaman önüme gelse arkama döndüm o gelinlikle sürekli ona sırtımı cevırdım,bız eşimin memleketine gidince aradı evde mısafırler de vardı telefonu almak ıstemedım konusmuycam dedım sırf mısafırler var dıye aldım,utanmaz bde nasılsın tatil nasldı dıyo kandılımıkutluyo sadece sorduguna cevap vedım evet hayır dıye,ne kandılını kutladım ne konustum pıslik yaa asla unutmuycam yaptıgını ve de asla eskısı gıbı dvranmıycam ona eşim de deli o hasta yaa bırak dedı zaten ama ablası yaa unuttu hemen ama ben unutmuycam,
siz siz olun sakın o gün ezdirmeyin kendinizi ben restimi cektim evime gelsn yine aynı davranıcam istese eşimde kızsın bana umrumda değil