• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir ev yeni bir işşşşşşşş

gkk1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.699
482
38
33
Kızlar selam,
Ben bir iş kurmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum eşim sen düşün ne yapacağını kar getirebilecek birşey ise olur yapabiliriz sana bir yer açarız dedi. Ama bilmiyorum çok araştırdım hiç birşey gelmedi aklıma kafama oturmadı. Biz sağlık sektöründe çalışıyoruz ama orayla ilgili de birşey bulamadım.. Olmadı bahçeşehir liv hospital da işe başlayacağım sanırım ama ben kendi işimi kurmak istiyorum.
Bir de Bahçeşehir tarafında oturan var mı içinizde? Nasıl bir yer? Oraya taşınmayı düşünüyoruz.. İnşallah hayırlısı olur bizim için..

Yorumlarınızı bekliyorum..

Esenkentte çalışıyorum, Bahçeşehir ile dip dibe.
Liv Hopital hemen yanıbaşımızda.
Ben burayı sevmedim maalesef, tamamen alışkanlıklara alakalı.

Esenkentte çalışıyorum, Bahçeşehir ile dip dibe.
Liv Hopital hemen yanıbaşımızda.
Ben burayı sevmedim maalesef, tamamen alışkanlıklara alakalı.
Neyi sevmedin mesela canım..
Bizim taşınacağımız taraf ıspartakule yada vadişehir bizimevler filan olacak muhtemelen baya güzel yerler elit bir kesim.
Hastane kötü mü? Bana çok övmüşlerdi.. Bak soru işareti oldu şimdi..

Neyi sevmedin mesela canım..
Bizim taşınacağımız taraf ıspartakule yada vadişehir bizimevler filan olacak muhtemelen baya güzel yerler elit bir kesim.
Hastane kötü mü? Bana çok övmüşlerdi.. Bak soru işareti oldu şimdi..
Evet bahsettiğiniz yerler elit kesim çok hoş.
Bizimevlerde oturan arkadaşım var, evinden siteden gayet memnun.
Ama bana göre değil, ben mahalle seviyorum.
Tamamen alışkanlıklarla alakalı. 96 dan beri Zeytinburnunda oturuyorum.
Her yere ulaşım çok kolay, ne arasam buluyorum, bir çok ürünü hem çeşit hemde fiyat olarak geniş bir yelpazede bulabiliyorum.
Hastane konusunda bir fikrim yok, sadece güde 2 defa önünden geçiyorum.
Dizi falan çekiliyor bazen hastanede. merak edip araştırmıştım ama fiyatları çok yüksekmiş.
Birde internette hakkında olumsuz yorulmalara denk gelmiştim.
Ama kendi adıma söyleyebilecek bir şey yok maalesef, tek bağlantım önünden geçen yolu kullanmak durumunda kalmam.

Evet bahsettiğiniz yerler elit kesim çok hoş.
Bizimevlerde oturan arkadaşım var, evinden siteden gayet memnun.
Ama bana göre değil, ben mahalle seviyorum.
Tamamen alışkanlıklarla alakalı. 96 dan beri Zeytinburnunda oturuyorum.
Her yere ulaşım çok kolay, ne arasam buluyorum, bir çok ürünü hem çeşit hemde fiyat olarak geniş bir yelpazede bulabiliyorum.
Hastane konusunda bir fikrim yok, sadece güde 2 defa önünden geçiyorum.
Dizi falan çekiliyor bazen hastanede. merak edip araştırmıştım ama fiyatları çok yüksekmiş.
Birde internette hakkında olumsuz yorulmalara denk gelmiştim.
Ama kendi adıma söyleyebilecek bir şey yok maalesef, tek bağlantım önünden geçen yolu kullanmak durumunda kalmam.
Hmmm o hastanede çalışacağım ben işte inşallah yönetim kadrosu iyidir..
Bende tam tersi mahalle sevmiyorum kuzum çünkü çalışıyorum ve hiç komşu çevre edinemiyorum..
Teşekkür ederim bilgiler için cnm

Hmmm o hastanede çalışacağım ben işte inşallah yönetim kadrosu iyidir..
Bende tam tersi mahalle sevmiyorum kuzum çünkü çalışıyorum ve hiç komşu çevre edinemiyorum..
Teşekkür ederim bilgiler için cnm
Hayırlısı olsun o halde.
Bende hiç komşu edinemem, senelerdir aynı muhitte olmama rağmen kimseyle geliş gidiş yapamam.
Ama annem benim tam tersimdir, bir sürü komşusu vardır.
Sürekli birbirlerine gidip gelirler, alıp verirler.
Ben kimsenin kapısını çalıpta limon bitmiş bir limonunuz var mı diyemem.

Back
X