Merhaba arkadaşlar ben Gazi Üniversitesi tıp fakültesinde ki plastik cerrah Dr.Alperen Tekin beye burun ameliyatı oldum..yani verdiğim en iyi kararmış merak edenler için o kadar doğal ve güzel oldu ki çok mutluyum..Dr bey çok iyi bi cerrah işini mükemmel yapıyor,tercih edin ve mutlu olun..
Ebrucum yarında ben giriyorum 2 hastasınada şahit oldum süper burun yapmış. Dua edin bana çok heycanlıyımMerhaba arkadaşlar ben Gazi Üniversitesi tıp fakültesinde ki plastik cerrah Dr.Alperen Tekin beye burun ameliyatı oldum..yani verdiğim en iyi kararmış merak edenler için o kadar doğal ve güzel oldu ki çok mutluyum..Dr bey çok iyi bi cerrah işini mükemmel yapıyor,tercih edin ve mutlu olun..
Çünkü gerçekten övülecek ameliyatlar yapıyor bu kadar net gördüm ve yarınde ben olacağım :)üye olur olmaz doktoru öven mesaj atmış . hiç resim de yok . pehh.. gör yönetim görrr
Çünkü gerçekten övülecek ameliyatlar yapıyor bu kadar net gördüm ve yarınde ben olacağım :)
Alçılıyımmm özelden atarım çıkarılınca olur muo zaman sizden bekliyoruz fotoğraf
Ben ne zaman istersem o zaman !konu baştan aşağı fake. 1 mesajlı üyeler ameliyat oldum diyor fotoya gelince yok özelden atacakmış oda çıkartınca.
Şu bölümde niye viral reklamcıları banlamıyorlar anlamıyorum.
İstediğim zaman istediğim kişiyle muhattap oluyorum, özellikle anlayışlı ve kibar olanlarla !
Aynen öyle var mı bir problem
problem
Merhabalar Salı Sabahı başarılı bir ameliyat geçirdim. Doktor Beyler çok vicdanlı bir insan olduğunu düşünüyorum bu ameliyat sonrasından anlaşılıyor zaten. İyi seçim olmuş bencearkadaşlar merhaba. doktor alperen tekinden ameliyat için gün aldım, fikirlerinizi alabilirmiyim
Fiyat ve fotoğraf paylaşır mısınız lütfenMerhabalar Salı Sabahı başarılı bir ameliyat geçirdim. Doktor Beyler çok vicdanlı bir insan olduğunu düşünüyorum bu ameliyat sonrasından anlaşılıyor zaten. İyi seçim olmuş bence
Merhaba , ne kadar ücret ödedin? Ve şişlik ve morlukların oldu mu, kaç gün? Çok teşekkürler şimdiden ☺Merhabalar Salı Sabahı başarılı bir ameliyat geçirdim. Doktor Beyler çok vicdanlı bir insan olduğunu düşünüyorum bu ameliyat sonrasından anlaşılıyor zaten. İyi seçim olmuş bence
Merhaba , sonuçtan memnun Musun ayrıca fiyat bilgisi verebilir misinEbrucum yarında ben giriyorum 2 hastasınada şahit oldum süper burun yapmış. Dua edin bana çok heycanlıyım
Merhaba , sonuçtan memnun Musun ayrıca fiyat bilgisi verebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?