• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir ben

Alperen Tekin muayene ücreti var mı ? ameliyatı ne kadara yapıyor

Merhaba arkadaşlar ben Gazi Üniversitesi tıp fakültesinde ki plastik cerrah Dr.Alperen Tekin beye burun ameliyatı oldum..yani verdiğim en iyi kararmış merak edenler için o kadar doğal ve güzel oldu ki çok mutluyum..Dr bey çok iyi bi cerrah işini mükemmel yapıyor,tercih edin ve mutlu olun..
Fiyatı ne kadar acaba bende düşünüyorum

Merhabalar Salı Sabahı başarılı bir ameliyat geçirdim. Doktor Beyler çok vicdanlı bir insan olduğunu düşünüyorum bu ameliyat sonrasından anlaşılıyor zaten. İyi seçim olmuş bence
Şuan nasılsınız hala memnunmusunuz bende haftaya ameliyat için gün aldım ailem fiyat düşük diye endişeli iyi olmıycağını söylüyorlar

Merhaba arkadaşlar ben Gazi Üniversitesi tıp fakültesinde ki plastik cerrah Dr.Alperen Tekin beye burun ameliyatı oldum..yani verdiğim en iyi kararmış merak edenler için o kadar doğal ve güzel oldu ki çok mutluyum..Dr bey çok iyi bi cerrah işini mükemmel yapıyor,tercih edin ve mutlu olun..
Ameliyat olalı ne kadar oldu bi sorun yaşadınızmı bende haftaya olucam endişelerim var

Back