Yeni Bir Ben İçin kilo verecegm HEDEFİME ULAŞACAGIM <3

ezgi_canan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
918
14
68
Diğer
Merhaba artık bende karar verdim zayıflayacağım uzun zamandır kiloluyum kilom ağır geliyor bana bu yükten kurtulmam lazım kalın belim koca göbegim yan simitlerim var bir an önce kurtulmak istiyorum biliyorum uzun bir zaman ve sabır gerekiyor
yaza ince girmeyi istiyorum büyük kabanla dolaştım kıs boyu kalın kazaklar giydim ama yaz geliyor artık bütün yazı tşört üstü kazakla ve montla geçirmek istemiyorum kendime göre diyet uygulayacağım saglıklı beslenecegim tavsiyeleriniz olursa dinlerim...

YAPACAKLARIM <3

gün içinde 3 ana 2 ara ögün yapacagım
günde 3lt su içecegim
haftada 5 gün yürüyüş yapacagım
sebze, et ürünleri, corba ile menü yapacagım salata ve yoğurt ekleyecegim
akşam 6 dan sonra hiçbişey yemeyecegim
günde 2 3 bardak bitkiçayı içeçeğim
hamur işleri sekerli yiyecekler aburcubur yasaklıyorum kendime

Son düzenleme:
selam günlüğüm karar verdiğim gibi devam ediyorum diyetime gün içinde yediklerimi akşam toparlayıp yazacagım
cuma günleri tartılacağım her gün ama bugün unuttum tartılmayı yarın sabah kg mu yazarım

Son düzenleme:
hadı hayırlısı cnm lısteye uyarsan başaramaman için hc bır sebep yok :) (bana msj atmıssın ama msj sınırım dolmadıgı ıcın cvp atamıorm)

Bu yolda seni yalniz birakmak olmaz cnm kabul edersen bende seninle baslamak isterim

tabiki kabul ederim hoşgeldinn cok mutlu olurum

hadı hayırlısı cnm lısteye uyarsan başaramaman için hc bır sebep yok :) (bana msj atmıssın ama msj sınırım dolmadıgı ıcın cvp atamıorm)
bu liste uygun degil mi canım eksik yanlış bişey yok :) anladım cnm beni burdan takip eder bilgilendirirsen cok sevinirim

bende bendeeee..şişko kız olmaktan bıktım artık

o zman cıtır olmak için elimizden geleni yapıoruz

Son düzenleme:

selamlar tatlımmm hayırlı olsun güncen

umarım sağlıklı zayıflar kilocuklarını kalıcı verirsin

başarılar diliyorum

selamm canımm cok tskr ederm
inşallah senin gibi incecik olurum bnde

tatlım tatlım tatlımm yeterince incecik değilim göbeğim var yanlarım var dümdüz değilim maalesef ama öyle olucam fit olucam dümdüz inşalla amin

Geldiiimmmm :))) hadi kendimizden bahsedelim ben baslayim ilk once 23.5 yasindayim ewli 2.5 yasinda bi pasaya sahibim boyum 1.75 kilom taaaaammmmm 94 wuuuuuu super degil mi aglayasim geldi bi an dogum kilolarimi veremedim dusuk tehlikem vardi hep yattim 72yle hamile kaldim 96yla dogum yaptim simdi soruyosunuzdur hic mi veremedin evet verdim dogum sonrasi 82 ye kadar indim ama sutum olsun diye yedmde yedim simdi bu haldeyim mayisin 17sinde yigeenimin sunnet dugunu var 20 kilo verdim verdim yoksa dugube gitmiycem(((( benden bu kadar sira sizde:))

seni hatırlıyorum baya zaman oldu ama unutmadımyazdıklarını eksiksiz uygularsan verirsin canım,mevcut kilonu biliyormusun,boyun kaçtı,

hergün yediklerini yazarsan yardımcı olurum,yanlış yapıcanı sanmıyorum bu kadar azimli olduktan sonraa

triendy21;34130004]seni hatırlıyorum baya zaman oldu ama unutmadımyazdıklarını eksiksiz uygularsan verirsin canım,mevcut kilonu biliyormusun,boyun kaçtı,

hergün yediklerini yazarsan yardımcı olurum,yanlış yapıcanı sanmıyorum bu kadar azimli olduktan sonraa
:[/QU

hoşgeldin tugbacım :) ayyy cok sevindim unutmadıgın için inşallah yapacagım ara vermeden kilom 77 idi ama yarın sabah ac karnına tartılacagım tekrar boyumda 172
tabi her akşam yazacagım menüleri umarım cok iyi olur hersey

Son düzenleme:
Geldiiimmmm :))) hadi kendimizden bahsedelim ben baslayim ilk once 23.5 yasindayim ewli 2.5 yasinda bi pasaya sahibim boyum 1.75 kilom taaaaammmmm 94 wuuuuuu super degil mi aglayasim geldi bi an dogum kilolarimi veremedim dusuk tehlikem vardi hep yattim 72yle hamile kaldim 96yla dogum yaptim simdi soruyosunuzdur hic mi veremedin evet verdim dogum sonrasi 82 ye kadar indim ama sutum olsun diye yedmde yedim simdi bu haldeyim mayisin 17sinde yigeenimin sunnet dugunu var 20 kilo verdim verdim yoksa dugube gitmiycem(((( benden bu kadar sira sizde:))

hoşgeldinnnn :) hiç üzülme eger gerçekten istersen basarabilirsin cnm
bnde 22 yasındayım ünide okuyorum 1 sınıfm 172 boyum kilom 77 civarı hedefim 58 bakalım inşallah basaracagım

Son düzenleme:

benzer durumdayız. boyum 175e yakın.72 yle hamıle kalıp 91le gırdım.sonra 82ye düştüm.sonra 86 ya fırladım kaldım evdeyımde nasıl gıdecek bıu kılolar bılmıyorum

benzer durumdayız. boyum 175e yakın.72 yle hamıle kalıp 91le gırdım.sonra 82ye düştüm.sonra 86 ya fırladım kaldım evdeyımde nasıl gıdecek bıu kılolar bılmıyorum

Ayyy ben biktim artik denemedigim diyet kalmadi bugun yeter artik dedm ve basladim tam 60 gun veriyorum kendime gunde iki ogun bol su ve spor

boyun uzun canım,58de harika görünürsün ,umarım başarırsın sende ben gibi
allah bağışlasın paşanı canım,boyun baya uzunmuş maşallah,ama kilonda çok fazla,bence 2 öğün değil 3 öğün yapmalısın sık sık ye,ara öğünlerinide atlama sakın,başarırsın emin ol

bende 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim,5 yaşında oğlum,4 yaşında bide kızım var,170 boyundayım;
62yle hamile kaldım hamilelikler arka arkaya olunca gelen kilo gitmeden tekrar hamile kaldım,son doğuma 76yla girdim,süt olsun diye yerken devamlı 80ni buldu,zayıflamaya karar verdiğimde kızım 4 aylıktı,ve 1 sene gibi bi sürede 56ya indim,şimdiye kadar çok fazla kiloda almadım,59-60 gibi sabitlerdeyim bi süredir tekrar 55e inmek için uğraşıyorum,reglim başladı dün,bitsin tekrardan tam gaz devam yolabu sefer kararlıyım 14 marta kadar 55 inerim inşallah

herkeze bol iradeler,inşallah herkez hedefine biran önce iner

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…