- Konu Sahibi ezgi_canan
-
Bu yolda seni yalniz birakmak olmaz cnm kabul edersen bende seninle baslamak isterim
bu liste uygun degil mi canım eksik yanlış bişey yok :) anladım cnm beni burdan takip eder bilgilendirirsen cok sevinirimhadı hayırlısı cnm lısteye uyarsan başaramaman için hc bır sebep yok :) (bana msj atmıssın ama msj sınırım dolmadıgı ıcın cvp atamıorm)
bende bendeeee..şişko kız olmaktan bıktım artık
selamlar tatlımmm hayırlı olsun güncen
umarım sağlıklı zayıflar kilocuklarını kalıcı verirsin
başarılar diliyorum
selamm canımm cok tskr ederm
inşallah senin gibi incecik olurum bnde
tatlım tatlım tatlımm yeterince incecik değilim göbeğim var yanlarım var dümdüz değilim maalesef ama öyle olucam fit olucam dümdüz inşalla amin
hoşgeldinnnn :) hiç üzülme eger gerçekten istersen basarabilirsin cnmGeldiiimmmm :))) hadi kendimizden bahsedelim ben baslayim ilk once 23.5 yasindayim ewli 2.5 yasinda bi pasaya sahibim boyum 1.75 kilom taaaaammmmm 94 wuuuuuu super degil mi aglayasim geldi bi andogum kilolarimi veremedim dusuk tehlikem vardi hep yattim 72yle hamile kaldim 96yla dogum yaptim simdi soruyosunuzdur hic mi veremedin evet verdim dogum sonrasi 82 ye kadar indim ama sutum olsun diye yedmde yedim simdi bu haldeyim mayisin 17sinde yigeenimin sunnet dugunu var 20 kilo verdim verdim yoksa dugube gitmiycem (((( benden bu kadar sira sizde:))
Geldiiimmmm :))) hadi kendimizden bahsedelim ben baslayim ilk once 23.5 yasindayim ewli 2.5 yasinda bi pasaya sahibim boyum 1.75 kilom taaaaammmmm 94 wuuuuuu super degil mi aglayasim geldi bi andogum kilolarimi veremedim dusuk tehlikem vardi hep yattim 72yle hamile kaldim 96yla dogum yaptim simdi soruyosunuzdur hic mi veremedin evet verdim dogum sonrasi 82 ye kadar indim ama sutum olsun diye yedmde yedim simdi bu haldeyim mayisin 17sinde yigeenimin sunnet dugunu var 20 kilo verdim verdim yoksa dugube gitmiycem (((( benden bu kadar sira sizde:))
benzer durumdayız. boyum 175e yakın.72 yle hamıle kalıp 91le gırdım.sonra 82ye düştüm.sonra 86 ya fırladım kaldımevdeyımde nasıl gıdecek bıu kılolar bılmıyorum
boyun uzun canım,58de harika görünürsün ,umarım başarırsın sende ben gibihoşgeldin tugbacım :) ayyy cok sevindim unutmadıgın için inşallah yapacagım ara vermeden kilom 77 idi ama yarın sabah ac karnına tartılacagım tekrar boyumda 172
tabi her akşam yazacagım menüleri umarım cok iyi olur hersey [/COLOR][/FONT]
[/SIZE]
allah bağışlasın paşanı canım,boyun baya uzunmuş maşallah,ama kilonda çok fazla,bence 2 öğün değil 3 öğün yapmalısın sık sık ye,ara öğünlerinide atlama sakın,başarırsın emin olGeldiiimmmm :))) hadi kendimizden bahsedelim ben baslayim ilk once 23.5 yasindayim ewli 2.5 yasinda bi pasaya sahibim boyum 1.75 kilom taaaaammmmm 94 wuuuuuu super degil mi aglayasim geldi bi andogum kilolarimi veremedim dusuk tehlikem vardi hep yattim 72yle hamile kaldim 96yla dogum yaptim simdi soruyosunuzdur hic mi veremedin evet verdim dogum sonrasi 82 ye kadar indim ama sutum olsun diye yedmde yedim simdi bu haldeyim mayisin 17sinde yigeenimin sunnet dugunu var 20 kilo verdim verdim yoksa dugube gitmiycem (((( benden bu kadar sira sizde:))
boyun uzun canım,58de harika görünürsün ,umarım başarırsın sende ben gibi
Aminnn canım tek istedgim sey bu simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?