Yeni başlayanlar için Dukan Diyeti

ben de dukana dün başladım bugün 2.günüm bitti. sabah tartıldığımda 1.5 kilo eksikti. çok şaşırdım.

yaa sonrasın da geri almıyor musun ne yani bn 10 gn bu dyeti yapsam 11 gün değişme olur mu hep yumurta faln mı yaa

Çok teşekkürler, verdiginiz bilgiler bana inanılmaz yardımcı oldu :)

Ben de 10 Eylülde başladım. 5 kilo verdim umarım böyle gider. Tek problem mide bulantısı yapıyor nedense..

6 ila 8 kilo arası vermeyi planlıyorum.atakta 1,5 kilo verdim.seyirin 5.günündeyim 500 gr.mı verip alıyorum.neden böyle oluyor????!!!! offf fikir verin kızlaaarrr

Bugun Bende Başlamış Bulunuyorum :)
Kahvaltı
1Dilim Yağsız Beyaz Peynir.
1 Yumurta ( tuzsuz )
1 fincan yeşil çay şekersiz.

Diyeti Tam Olarak Anlamasamda Umarım Doğru Yapıyorumdur:)

arkadaşlar merhaba bende bu diyete başladım 5 gün oldu ilk 2 gün atak yaptım atakta sadece 500 gr verdim ve bugübn itibariyle 1,5 kilo vermişim ama değişiyor hergün.şuan seyir evresindeyim ben 2 gün saf protein 5 gün sebze protein yapıcam hergün kahvaltım dukan krep ve biraz peynir şekersiz çay.öğlenleri ızgara yada haşlanmış tavuk yiyorum.birde bu sebze protein günlerinde sabahları 1 dilim tahıllı ekmek yesem olmazmı domates ve peynirle beraber???birde ben çok az kilo vermişim herkez daha hızlı vermiş atakta falan?

arkadaşlar bu kırmızı et pirzola filan olayını dışarda yesek olur mu ,ben evde yapamam mangal filan acaba diyeti bozar mı sonuçta baharat serbestti değil mi * ve benimde bir gün denemem oldu mide bulantısı yaşadım ,yulaf kepegide tüketmiştim su ile içerek yani kaşıklaım sonra su içtim acaba o mu beni kötüleştirdi bilen var mı ?

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, dukan diyetine başlayalı yalnızca 2 gün oldu. dukanın sitesinde test yaptım atakgı 6 gün belirledi. ama benim vermem gereken kilo 25 neden 6 gün 10 degil? kitabı sipariş ettim bugün gecicek elime. birde 2 gündür hiç bozmadım ve bukadar çok protegin sanırım agır geldi.dünyaları yemişim gibi bir hisse kapılıyorum ve bulantı yapıyor ne yapmalıyım? bulantısı olan kuscak gibi olan var mı ikigündür öleyim nolur yardım ( BOZMAK İSTEMİYORUMMM ((

Ben yeniyim hatta yeni bıle değilim araştırıyorum ama anlamadıgım nokta : yulaf olayını anlamadım nerden bulucam ben kucucuk ılcede yulafı
beynım uyustu yemınle saatlerdır arastırmaktan..Olmadı yulaf bulamadık şu bimin kepek ekmegını yesek olmaz mı

Son düzenleyen: Moderatör:

ilk evrede 1.5 kg verebildim. dukanın sayfasındaki testi yaptım. ilk evre için 1.5 kg verecğim yazmıştı!! cidden öyle oldu. şimdi 2.evredeyim....bazen çook zorlanıyorummm....
özellikle akşamları ara ara kriz geliyor. ya yağsız süt ve yulaf kepeği içiyorum ya da yoğurt yiyorum.
bu arada yulaf kepeği büyük migroslarda (5M) var

arkadaş ben atağın 4. günündeyim diyeti 2/0 düşünüyorum kalan 5 günde istediğini yiyebilirsiniz diyor?nasıl yani herşey derken yulaf kepeği yemeden yağ tatlı yiyerek mi devam ediyoruz haftanın kalan kısmına?

3 gün atak 3 gün seyır testte 3 kg vereceğim soylendi ben 4 kg verdim seyirdeyim bakalım ne olacak gerçekten mantığını anlamak için kitabı okumak gerekli

2 gündür dukan diyetindeyim ciddi kabızlık başladı,yulaf kepeğini aramadığımız yer kalmadı bulamıyoruz,bol suda fayda etmiyor ,bana yardımcı olurmusunuz.

8 aylık bir kızım var ve hala emziriyorum acaba emzirirken bu diyet uygulanabılıyor mu???

diyeti yaparken açlık çok hissediyor musunuz? ben çalışıyorum ve kan şekerim düşer halsiz kalırım diye bir türlü cesaret edemiyorum ama kilo verenleri gördükçe imrenmiyoda değilim hani

Bu zamana kadar çoook dıyetler uyguladım 3 kg verdım 5 kg gerı aldım bana kalıcı bi program gerekıyodu.dun kıtabını aldım aksam alısverısı yaptım ve Bismillah dıyıp bu sabah basladım .Aç kalmak hoşuma gıttı. Bu zamana kadar okadar cok yemısım kııı stokları tüketme vaktiii. Sabah 85,4 kg cıktım gelişmeleri sizinle paylasıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…