-
- Konu Sahibi saksmavisi
Ben bu diyeti 3 hafta yaptım gerçekten çok kolay kilo verdim ama 3 haftadan fazla yapamadım ve sağlıksız bir diyet olduğunu düşünüyorum. Sürekli su içmeme ragmen ağzım hep kuruyordu bir süre sonra nefesim rahatsız edici bir şekilde kokmaya başladı. Ayda bir kan tahlili yaptıran biriyim normal sınırda olan şekerim bu diyet sırasında ve sonrasında sınırın üstünde çıkmaya başladı. Diyette tatlandırı olması da çok sağlıksız bir şey bence. Tek tür beslenilerek yapılan bir diyeti hiç doğru bulmuyorum artık.
kızlar birşey soracağım size ben nasipse bu dıyete baslayacağım ama sorum şu tavuk eti olarak her öğün için bi but yesem fazla mı olur haşlanmış..? hanı hazır butlar satılıyor ıcınde 6 7 adet oluyor onlardan alsam her öğüne bir but fazla mı olur ideal midir teşekürler şimdiden
arkadaş ben atağın 4. günündeyim diyeti 2/0 düşünüyorum kalan 5 günde istediğini yiyebilirsiniz diyor?nasıl yani herşey derken yulaf kepeği yemeden yağ tatlı yiyerek mi devam ediyoruz haftanın kalan kısmına?
bilmiyorum daha önce soran oldu mu maalesef tüm sayfaları okuma fırsatım yok. BEn hiç dikkat etmeden yulaf ezmesi almışım yulaf kepeğiyle farklılar mı ?
kimse yazmiyor ama biri cevap versin bari atak doneminde corba icebilir miyiz yagsiz yogurt yumurta ve yulaftan yapilmiss
kimse yazmiyor ama biri cevap versin bari atak doneminde corba icebilir miyiz yagsiz yogurt yumurta ve yulaftan yapilmiss
peki atak doneminde meyve serbest mi