Yeni başlayanlar için Dukan Diyeti

Ben bu diyeti 3 hafta yaptım gerçekten çok kolay kilo verdim ama 3 haftadan fazla yapamadım ve sağlıksız bir diyet olduğunu düşünüyorum. Sürekli su içmeme ragmen ağzım hep kuruyordu bir süre sonra nefesim rahatsız edici bir şekilde kokmaya başladı. Ayda bir kan tahlili yaptıran biriyim normal sınırda olan şekerim bu diyet sırasında ve sonrasında sınırın üstünde çıkmaya başladı. Diyette tatlandırı olması da çok sağlıksız bir şey bence. Tek tür beslenilerek yapılan bir diyeti hiç doğru bulmuyorum artık.

kızlar birşey soracağım size ben nasipse bu dıyete baslayacağım ama sorum şu tavuk eti olarak her öğün için bi but yesem fazla mı olur haşlanmış..? hanı hazır butlar satılıyor ıcınde 6 7 adet oluyor onlardan alsam her öğüne bir but fazla mı olur ideal midir teşekürler şimdiden

peki yarıda kesmene ragmen verdiğin kilolarını geri aldın mı?

fazla olmaz ancak butun derisini alıp tuketmelisiniz.

yulaf kepeği seyir ve güclendirmede 2 yemek kasıgı korumada yanı ömür boyu 3 yemek kasıgı tuketilecek

bilmiyorum daha önce soran oldu mu maalesef tüm sayfaları okuma fırsatım yok. BEn hiç dikkat etmeden yulaf ezmesi almışım yulaf kepeğiyle farklılar mı ?

Teşekkürler cevabınız için GoldenVenus:).
Benim vermem gereken kilo atak sonrası 3 kadar kaldı. Bir gün serbest bir gün protein biçiminde ilerlesem olur mu acaba kitabı alma şansım olmadı size soruyorum her şeyi kusura bakmayın

selam kizlar banada yardim edebilir misiniz atak donemi kac gun uygulacagim sitesinden baktim ama birsey anlayamadim suan 88 kiloyum 65e dusmem lazim kac gun atak donemi olacak

peki atak doneminde meyve serbest mi

bu diyette 3. evre olan güçlendirmeye kadar yani istediğiniz kilo ya düşene kadar meyve serbest degil.sanırım tam anlamıyla diyetin detaylarını öğrenmeden başladınız.size tavsiyem mutlaka öncelikle okuyun arastırın belkide size hiç uygun olmayan tarafları vardır ona göre karar verin derim.internetten kitabı indirip okuyabilirsiniz ön bilgi olarakta burayı okuyabılırsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html

Son düzenleme:
yok hayir kitabi okuyorum suan elimde ama ben cok meyve seven biriyim gunum meyvesiz gecmez guclendirme donemine 148 gun var bir sorun olurmu diye yazmistim

kızlar atak dönemini ve seyir dönemini nerden ve nasıl hesaplıyoruz bulamadım bir türlü

Benim bilmek istediğim; 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğini atak evresince her öğünde yiyebiliyor muyuz yoksa yalnızca 1 öğün içi 1,5 yemek kaşığı mı yiyebiliyoruz? eğer her öğünde yiyebiliyorsak ve 1,5 y.kaşığınında üstüne biraz geçebilme olanağımız varsa, sanırım abartıcam Teşekkürler ^^

hmmm bir de merak ettiğim başka bişey var. Etinin mısır ve pirinç patlağı'nı bilirsiniz sanırım. atak evresinde bunuda yemek serbest midir? bu aralar çok boş vaktim var ve abur cubur niyetine bişeyler yemem lazım kola zeronun yanına. teşekkürler tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…