- Konu Sahibi hayatttnur
-
Güzel sözleriniz için teşekkürler.Kurtulmaya çalıştığımız şeyleri öfkeyle ya da kırgınlıkla zihnimizde tekrar tekrar yaşamanın kişiye zarar verdiğini yaşadıklarımdan biliyorum.Ne zamanki kendime döndüm,ileriyi zihnimde canlandırıp kendime güvendim,hayatım farklılaştı.İçsel konuşmaların önemi de büyük.Yüzyüze konuşamadığım pek çok şeyi zihnimde konuşur gibi canlandırdım.Umarım sıkıntılarınızı size en hayırlı şekilde halledersiniz.Ne güzel şeyler anlatmışsınız, ders alınabilecek çok fazla şey var
Bende bugünlerde geçmişte yaşadığım kötü durumlardan ve hayatımda olmaması gereken kişiden kurtulmaya çalışıyorum zamana ve istikrara ihtiyacım var bunun için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum biraz zor olsada başaracağıma inanıyorum :)
Kişisel gelişim yada psikoloji kitapları okumayı düşünüyorum hatta bana yardımcı olması için sizin yazılarınızı gördüm ve içinde kendime pay çıkartabileceğim çok fazla yer buldum ellerinize ve emeğinize sağlık.
Güzel sözleriniz için teşekkürler.Kurtulmaya çalıştığımız şeyleri öfkeyle ya da kırgınlıkla zihnimizde tekrar tekrar yaşamanın kişiye zarar verdiğini yaşadıklarımdan biliyorum.Ne zamanki kendime döndüm,ileriyi zihnimde canlandırıp kendime güvendim,hayatım farklılaştı.İçsel konuşmaların önemi de büyük.Yüzyüze konuşamadığım pek çok şeyi zihnimde konuşur gibi canlandırdım.Umarım sıkıntılarınızı size en hayırlı şekilde halledersiniz.
İlk alıntılar takip ettiğim sitelerdendi.Son alıntılar Kuantum başarı adlı bir kitaptan.Ama ben size Nil Gün'ün kitaplarından tavsiye edebilirim.Türkiye2de de R Şanal kuantumla ilgili yazıyor bildiğim kadarıyla.Son zamanlarda içimde o kişiyle çok fazla tartıştım ama kendime yapıyorum o mutluyken ben kendimi üzüyorum bunu kendi hayatıma kendime yapmaya hakkım yok dedim kendi kendime ve şimdi sizinde dediğiniz gibi kendime dönmek için çabalıyorum zorlu bi yol yaşanmışlıkları bi anda unutmak baya zor oluyormuş gerçekten ama başarmak için elimden geleni yapıcam inşallah başarırım.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bi de bi şey sormak istiyorum bu yazdıklarınızı bi kitaptanmı yazıyorsunuz eğer öyleyse hangi kitap olduğunu söyleye bilirmisiniz çok güzel şeyler bende almak isterim.
İlk alıntılar takip ettiğim sitelerdendi.Son alıntılar Kuantum başarı adlı bir kitaptan.Ama ben size Nil Gün'ün kitaplarından tavsiye edebilirim.Türkiye2de de R Şanal kuantumla ilgili yazıyor bildiğim kadarıyla.
Bir de Barış Muslu adını duydum,kitaplarını incelemek istiyorum.Beynine format at ve sağlığına format at sanırım kitapları.
Naçizane,bir söyleyeceğim var.Neden o mutlu ben mutsuzum diye düşünmek yerine düşünme tarzınızı değiştirin.Son alıntılarımda bir yerde yazıyordu.Mutlu olmayı hakettiğinizi kendinize tekrarlayın.O kişinin mutluluğu ile kıyas yaptığınızda beyniniz hala onu düşünüyor,kızgınlıktan kurtulamazsınız.Bir gün "yaşadıklarımız için teşekkürler,sana mutluluklar,ben de mutlu olmayı hakediyorum,yeniden sevebilirim,şimdiden mutluyum" diyebilirseneniz içinizden,daha ferah hissedeceksiniz eminim.En kıymetli kendinizsiniz,duygularınızı özgür bırakın.Titreşiminizi yükseltin,unutmayın olumlu duygular olumlu durumları çeker.Birden tüm kırgınlıklarınızdan kurtulmanız kolay değildir,ama kurtulmuş gibi davranmaya başlayın,zamanla gerçeğe dönmemesi için bir neden yok.
yeni keşfettim sizi...
takipçinizim artık...
paylaşımlarınız harika...
çeşitli psikolojik eğitimler almış biriyim,terapi de yaptım danışanlarım oldu...
ama yolun başındayım...
ve şuna inanıyorum her insan bir diğeri için kütüphanedir...
ve her kim hangi insanın ruhunda kendi ruhuna enerji alabiliyorsa asıl terapisti odur...
mutluyum sizi tanıdığım için...
sevgiler...
daha nice güzel paylaşımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?