Yeni başlangıcım için yardım istiyorum (!) Eskiyi gömebilmek ...

Gece gece ağzından bal damlıyor baaaaaaaaaaal ! :KK16::KK16::KK16:
ALLAH ONLARI PİŞMANLIKLA SINASIN VE BİZİ PİŞMANLIKLARINA ŞAHİT ETSİN. Ne güzel bir cümledir Ya Rabbimmmm ....
Ne güzel bir cümle kurdun canım benim sen ya? Maşallah.
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin dilerim ki, öyle iyi niyetli, sevgi dolu , vefalı,merhametli , yakuşukluuuu eşlerimiz olur ki, onlarla olmadığımıza her gün şükürler ederiz :)
Eden bulur her zaman... Ama sen güçlü durmalısın ve hiçbirşey yapmadan da onlar pişman olabilmeli...O zaman sana yaptığı haksızlığa üzülse de iş işten geçmiş olacak ve af dilemeye bile yüzü olmayacak.

kız leonea ne kadar uzun yazmıssın.
bu saatte algılarım kapalı oluyor :KK1:
özet gecse ya biri hayrına:26:

Bugün bir üye arkadaşımız, nişanlısı ona "ağzını kırarım senin" dedi diye konu açmış ya...
Sen de yarın, "leonela bana parmaklarını kırarım dedi" diye konu açarsın haaaaaaaaaaa...
Kızzzzzzzzz oku çabuk, işin ne ? Yorum yapacaksın, yap dedim yapacaksın :p
Yorgunsan bugün okuma bebeğim, sorun değil hehehe :)

Bugün bir üye arkadaşımız, nişanlısı ona "ağzını kırarım senin" dedi diye konu açmış ya...
Sen de yarın, "leonela bana parmaklarını kırarım dedi" diye konu açarsın haaaaaaaaaaa...

bende gördüm onu

Sevgili Leonela,
7 ay uzun bir zaman dilimi gibi görülse de sonuçta 1 yıldan az ve ona olan hislerinin hala taze kalması çok normal ama hayatına devam etmen lazım seni kırmış gücüme gitti demişsin bence sen de onu sallamadığını göster
Faruk da aslında belki seni Umut yüzünden elinde tutmaya çalışıyordur arkadaş olarak ama baktı ki ekilsen de bekliyorsun ha dedi bu kız zaten affediyor ve kullanıyor iyi niyetini...
Yapabileceğin şey, eee yine ektin deyip kusurunu yüzüne vurup ne kadar kızdığını belli edersin yine kem küm edecektir sen de neyse ne artık görüşmeyelim deyip hayatından çıkarabilirsin Umuta da bakma düşünmemeye çalış, hayatına bir yol çizmeye çalış yazık giden zamana...
O seni sallamıyorsa sen hiç umursamayacaksın
Umut yüzünden de kimseyle muhatapo olma komple temizle onları faceinden:KK34:
Herşy gönlünce olsun
Sevgiler...:KK16:

7 ay onun gibi birine, o kadar şeyi yapan birine çok aslında.Eski konularımı okusan anlarsın canım:) Ama onlar da uzun tabi :)
Çok güzel söylemişsin, şöyle yorumladım ben bunu Faruk önceden bana daha nazikti, böyle ekmezdi, demek ki Umut için elinde tutuyormuş. Şimdi Umut benden vazgeçti galiba ki bana böyle davranıyor.
Hepsini komple temizleyeceğim :KK36:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Peki neden? bunun cevabı çok uzun olur kromozomlara kadar ineriz lakin kısacası şudur bunu sende anlamışsındır...
Ortada bir dümen dönüyor... Biri askerde (onun psikolojisini bilemicem)diğeri ise seni devamlı eken biri! ya insan arkadaşına söz veripte her seferinde ekermi? bunun adı arkadaşlıkmı olur insaflar diliyorum... diyelimki umut bilmiyor ama faruk onu takip ettiğini biliyor... Madem umut bu konuda o kadar sert tavırlı, faruk neden böyle bir riske girsinde gizlice iş çevirsin? Bide bu tarafından bakmalısın...

Doğru söylüyorsun canım !
Bu riske girmezdi herhalde ...

Erkekleri anlamak zor,
Benimde 10 ay oldu. Yaza kadar iyidim, sonra mektup felan yazdi umit verdi gene basa dondum.
Onlar istese akan suyu bile durdururlar, bence biz onlarin umrunda degilmisiz gibi hareket etmeliyizki,
onlar aceba bizi artik niye umursamiyor diye merak etmeye baslamali.
Baslamasalar bile eyvallah, napalim, beddua ya devam yenisini bulana kadar:KK37:

Benim yenisi yolda, bekliyorum ben Önümüzdeki 1-2 ay içinde yanımda olur sıcacık kollarıyla, malum kış geldi :KK76:
En güzel taktik, senin bilmemne me bile takmıyorum taktiği :)

7 ay onun gibi birine, o kadar şeyi yapan birine çok aslında.Eski konularımı okusan anlarsın canım:) Ama onlar da uzun tabi :)
Çok güzel söylemişsin, şöyle yorumladım ben bunu Faruk önceden bana daha nazikti, böyle ekmezdi, demek ki Umut için elinde tutuyormuş. Şimdi Umut benden vazgeçti galiba ki bana böyle davranıyor.
Hepsini komple temizleyeceğim :KK36:

Eski konuları okumadım ama bir ara okuyacağım inşallah merak ettim :KK1:
İnsan sevince yıllar bile az geliyor bazen
hakkında hayırlısı neyse o olsun ama onu sil at ki kalbini başka aşklara açabilesin:KK16:

bence arkana bakmadan ikisindende kaç bu ne yahu okurken gözlerim :KK53: böyle oldu. anlamaya çalışırken kafam :KK37: oldu

Az kalsın doğurtturuyordum sana yaniiiii hahahaha ? şu şekilde : :84:

Hihihi :KK9:

Sonra bebişimiz de , benim konumdan etkilendiği için senin karnında böyle gelirdi herhalde :emir_bebek:

Beddua ede ede, guzel beddualar etmek uzmanlik alanim oldu :KK16:
Senin duanada cani gonulden amiiiin diyorum.
Hatta kurban bile kesilir kizz sukur etmek yetmez:KK37:
Kesmisken okuz keselim, genelde ismini anmak battigi icin okuz diye hitap ediyorum kendilerine:KK53:

Bizim dualar olsunnnnnn param olursa ben deve bile keserim kızzzzzzzzzzzzz. :KK1:

Az kalsın doğurtturuyordum sana yaniiiii hahahaha ? şu şekilde : :84:

Hihihi :KK9:

Sonra bebişimiz de , benim konumdan etkilendiği için senin karnında böyle gelirdi herhalde :emir_bebek:

:KK1:ben de yorumu okuyunca kızın doğumuna ramak kalmış algılayamaması normal dedim kıyamam yaaaa..........[/QUOTE]

Eski konuları okumadım ama bir ara okuyacağım inşallah merak ettim :KK1:
İnsan sevince yıllar bile az geliyor bazen
hakkında hayırlısı neyse o olsun ama onu sil at ki kalbini başka aşklara açabilesin:KK16:

Af dilemeye yüzü olmaz demişsin ya canım, yüzsüz o valla gelir yine kapıma :)
Hehe , okursan mutlaka bana yorum bildir :) Sağol canım :)
Valla o kadar zaman nasıl geçti bilmem.
Ama bizim ilişki demeye bin şahit isteyen ilişkimiz hiç monoton değildi, ayrılıp-barışma gibi atraksiyon, "her gün yeni bir bilgi" gibi çıkardığı istekleri vardı :)

Benim yenisi yolda, bekliyorum ben Önümüzdeki 1-2 ay içinde yanımda olur sıcacık kollarıyla, malum kış geldi :KK76:
En güzel taktik, senin bilmemne me bile takmıyorum taktiği :)

Oh ne guzel, allah hayirli ve mutluluklarla dolu evlilige dogru giden bir iliski nasip etsin.
Hatta mezara kadar diyelim..
Darisi banaa.. civi civiyi soker diyolar, insallah dogrudur,..

:KK1:ben de yorumu okuyunca kızın doğumuna ramak kalmış algılayamaması normal dedim kıyamam yaaaa..........

[/QUOTE]

Valla ,kendi heyecanı arasında bana yorum yapmasına bile sevindim :)
Ben zaten 39. haftayı görünce anladım onu hehe :) Çok tatlı...

Af dilemeye yüzü olmaz demişsin ya canım, yüzsüz o valla gelir yine kapıma :)
Hehe , okursan mutlaka bana yorum bildir :) Sağol canım :)
Valla o kadar zaman nasıl geçti bilmem.
Ama bizim ilişki demeye bin şahit isteyen ilişkimiz hiç monoton değildi, ayrılıp-barışma gibi atraksiyon, "her gün yeni bir bilgi" gibi çıkardığı istekleri vardı :)
tamam okuyunca bildiririm :KK34:

Oh ne guzel, allah hayirli ve mutluluklarla dolu evlilige dogru giden bir iliski nasip etsin.
Hatta mezara kadar diyelim..
Darisi banaa.. civi civiyi soker diyolar, insallah dogrudur,..

Kuantum yaptım kuantum :) Cismi belli değil. Ben kafamda oluşturdum daha , maddeye dönüşmedi :KK1:

X