• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni başladığım ilişki de şüphe ediyorum, bitirmeli miyim ?

İlgisiz olur
Fedakar olmaz

Değer vermez
Umursamaz
Eğer hâlâ gönlü o kişide ise

Çünkü bazısı çivi çiviyi söker modunda yara bandı olarak kullanıyorlar yeni ilişkilerini
Eski sevgilisinin adını sormuştum o zamanlar, hani bakim listeden kimmiş diye ama inadına söylemedi, çok zorladım kendisini ama hayır napcaksin diye söylemedi, birde bana: "niye soruyorsun, ne yani eski sevgili illa yakışıklı olmak zorunda değil" diye suratıma bakıp gülmüştü.

pff ne saçma bir durum yahu.
al karşına açık açık konuş
biri beni aldatsa onu silmek çocukluk olmaz aksine hala takip etmek gurursuzluk olur.
kaç yaşında bu kız?
adını niye söylemedi sizce ? O kadar zorlamıştım ama söylemedi.

e kocaman kız.
dediğim gibi al karşına açık açık konuş. rahatsızlığını belirt ilişki ilerledikçe daha çok kafama taktım de. ve bu sorularla ilişkiye devam etmekte zorlanıyorum de.
gerisi ona kalmış. açıklaması varsa yapar seni kaybetmek istemiyorsa ona göre davranır. ha lafı eveleyip gevelerse ayrılırsın. sen topu ona at hele bi.

e kocaman kız.
dediğim gibi al karşına açık açık konuş. rahatsızlığını belirt ilişki ilerledikçe daha çok kafama taktım de. ve bu sorularla ilişkiye devam etmekte zorlanıyorum de.
gerisi ona kalmış. açıklaması varsa yapar seni kaybetmek istemiyorsa ona göre davranır. ha lafı eveleyip gevelerse ayrılırsın. sen topu ona at hele bi.

Bence konu sahibi bu kizin tepkisinden, onu kaybetmekten korkuyor. Gurur falan hikaye.

Eski sevgilisinin adını sormuştum o zamanlar, hani bakim listeden kimmiş diye ama inadına söylemedi, çok zorladım kendisini ama hayır napcaksin diye söylemedi, birde bana: "niye soruyorsun, ne yani eski sevgili illa yakışıklı olmak zorunda değil" diye suratıma bakıp gülmüştü.
Kıskandırmak mı istedi acaba?
Çok ergence cevaplar ve davranışlar
:KK45:
İnstagram kullanmıyorum o yüzden de orada işler nasıl yürüyor bilmiyorum
Kişiler birbirini takip etmeden paylaşımlar görülebiliyor mu vs vs

kız baskın bir karakter sanırım. fikir bazında konu sahibini eziyor gibi geldi bana.

"Ayrılmakta istemiyorum çünkü bu kadar güzel, aile terbiyesi alan, nazik bir kızla ayrılmak istemem doğrusu..."

Kiz baskin midir bilemiyorum ama konu sahibinin yukaridaki cumlesi bu kizi kaybetmek istemedigi gosteriyor zaten. Bu nedenle kizin uzerine gidemiyor cok fazla.

Alsatmissa ekli olmasi sacmalik.Ama kizda vir duyfu yokmus gibi hissettim.Sadece takip amaciymis gibi geldi.Kobu sahibine davranisi nasil peki onu da alalim.

Ben bunu şahsen kendime saygısızlık olarak görürüm ve açıkça söylerim, eğer halen bunu normal olduğunu savunuyorsa geniş midesiyle baş başa bırakırdım. Kimse hint kumaşı değildir benim gözümde...

benim fikrim ekli olmadığı yönünde.
sen bu bilgiyi ekli olduğunu vs nerden öğrendin kendisi mi söyledi? niye söyleme gereği duydu?
Ben sordum kendisine eski sevgilisi hakkında hala ekli mi diye. O da evet ekli dedi, sonra ben"numarasi da var mi" diye sordum evet var dedi. Adını söyler misin dedim, hic bir şekilde adini soylemedi.

Kıskandırmak mı istedi acaba?
Çok ergence cevaplar ve davranışlar
:KK45:
İnstagram kullanmıyorum o yüzden de orada işler nasıl yürüyor bilmiyorum
Kişiler birbirini takip etmeden paylaşımlar görülebiliyor mu vs vs
Hesabı herkes gizliye alır genel olarak, o yüzden göremezsin. Evet cevabi da bana çocukça geldi ama çok neşeli kız, yerine gelince olgun kadın yerine gelince kız çocuk gibi davraniyor buda hoşuma gidiyor baya, akılli biri de. Adını inatla söylememesinin sebebi belki de görmemi istemiyor diye düşündüm, ve kesin ekli o yuzden soylemedi.

Ben sordum kendisine eski sevgilisi hakkında hala ekli mi diye. O da evet ekli dedi, sonra ben"numarasi da var mi" diye sordum evet var dedi. Adını söyler misin dedim, hic bir şekilde adini soylemedi.

Oncelikle bi kadina bu kadar kibar ve toleransli olursan tepene cikar :) 30 yaşını doldurmamis toy bir erkeksin muhtemelen. Onun yerine iki tokat atsaydin senden kiymetlisi olmazdi ki bence hak etmis. 1) hala o adamdan umudu var. En iyi ihtimalle merak ediyor. 2) seni kaybetmekten korkmuyor. Medeniyeti falan bi gecelim. Nasi bi kadin kendisi aldattigi adami silmez sinsi sinsi takip eder. Buna midesi olmasi bile igrenc. Senin sandigin kadar dürüst degil kisacasi.

Alsatmissa ekli olmasi sacmalik.Ama kizda vir duyfu yokmus gibi hissettim.Sadece takip amaciymis gibi geldi.Kobu sahibine davranisi nasil peki onu da alalim.
Güler yüzlü benimle konuşurken mutlu oluyor, bir kaç kez tartışmıştık başka konuda, kendini temize çıkarmak için çaba sarfetti diyebilirim. tartişmanin sebebi hiç önemli değil açıkçası, gündelik sosyal sorunlar ve kiskançlik.

Oncelikle bi kadina bu kadar kibar ve toleransli olursan tepene cikar :) 30 yaşını doldurmamis toy bir erkeksin muhtemelen. Onun yerine iki tokat atsaydin senden kiymetlisi olmazdi ki bence hak etmis. 1) hala o adamdan umudu var. En iyi ihtimalle merak ediyor. 2) seni kaybetmekten korkmuyor. Medeniyeti falan bi gecelim. Nasi bi kadin kendisi aldattigi adami silmez sinsi sinsi takip eder. Buna midesi olmasi bile igrenc. Senin sandigin kadar dürüst degil kisacasi.
Evet ben de öyle düşünmüştüm, bir insan kendisini aldatani niye hala takip eder ? Bence de gurursuz olmasi gerek bunu yapabilmesi için, benim içimdeki şüphe doğru çıkmış bence, ama kız "ben çok dürüşt bir insanim" diye hep söyler, bende sadece lafina inandim desem yeridir çünkü sevdim bir kere. Birde eski sevgilisinin adini söylemedi inatla napcaksin diye. ona aklim almiyor.

Ben bu olaya kızın tam içinden bitirmediğini düşünüyorum.
Çocukca değil, aldatılmış o ilişkiyi unutmuş bir kadın umursamaz ve takip etmez yani siler.
Yani ilişki bitirme sebebi de belli ihanete ugradıgı için anlaşamadıgı ,soğudugu için değil.
Abinizi yarabandı olarak kullanıyor olabilir.
Ayrıca hesabına abinizle olan resimlerini de ekliyordur bir nevi eski sevgiliye nispet olarak diye düşünüyorum
Nereden tutsanız elinizde kalır aklındaki soru işareti kalmaktansa net bir cevap daha iyi olacaktır.

Güler yüzlü benimle konuşurken mutlu oluyor, bir kaç kez tartışmıştık başka konuda, kendini temize çıkarmak için çaba sarfetti diyebilirim. tartişmanin sebebi hiç önemli değil açıkçası, gündelik sosyal sorunlar ve kiskançlik.
Kac aylik iliskiydi.Sana bagli hissediyor musun? Bazilari yapi olarak coskulu sevmez ama bazilari yapabilecegi halde yapmaz.Cunku cok sevmez.Bu kiz nasil sana bagliligi.Belki de eskisi gibi diygularini ortaya cok koymuyor cunku kadinlik onuru yaralanmis guveni sarsilmis.Cok karmasik durumlar bunlar.Ama facesinde ekli olmasi normal degil.Amac neymis onu sorun.Bir kavga cikarin.Gerekirse bir blof ayriligi yapin bakalim napacak.Olmadi.Size makul bir aciklama yapmak zorunda.Israrla silmemesi ona birsekilde deger verdigini gosteriyor.Ama hinc ama nefret .Icinde kalmis birsekilde.

Evet ben de öyle düşünmüştüm, bir insan kendisini aldatani niye hala takip eder ? Bence de gurursuz olmasi gerek bunu yapabilmesi için, benim içimdeki şüphe doğru çıkmış bence, ama kız "ben çok dürüşt bir insanim" diye hep söyler, bende sadece lafina inandim desem yeridir çünkü sevdim bir kere. Birde eski sevgilisinin adini söylemedi inatla napcaksin diye. ona aklim almiyor.

Neyini almıyor aklin. Rahat rahat takip etmek icin soylemio :) ben cok dürüstüm dese biri bana korkarım çünkü birinci tekil agizdan duyulmasi abes bi cumle bu. Once kendini inandirmaya calisio hatun. Sinek kucuktur ama mide bulandırır. Bununla yasamak hoş değil niye hak edesin boyle biseyi. Sende obsesyon olusturmus resmen 7 aydir. Seven bir kadinin olamayacagi kadar hoyratca davranmis. Ne olurdu silse yani elin çakma playboyunu. Senden daha mi degerliydi?

Yada aklinca seni kiskandirmaya çalışıyor.Bu daha kotu cunku bukadar basit dusunnus olur.Adini vermemesi.Eski sevgili yakisikli olmak zorunda degil demesi..Bence deger vermesi bile daha iyi.Cunku sana da oyle deger verebilir onu icinden tam attiginda.

Back