son çantanın rengi sarı siyah mı ? küçük mü boyutu?
canm bana hediye göndereceğin mor elbise hangisi burda var mı şu belden büzgülü olan mıbordo hırka burdan bir arkadaştan aldım rengi bana yakışmadı 8 tl defacto marka s-m bedene olur
canm bana hediye göndereceğin mor elbise hangisi burda var mı şu belden büzgülü olan mı
tmm canm ama ben ya salı ya çarşamba gidebilirim oğlum hasta istersen sende o güne ertele benm için farketmez güven için diyorum şimdi yanlışlık olmasın sen bana taytı yollıcan ben sana şifon gömlek ve larive parfüm dimi bende sana uygun bi hediye koymaya çalışırım inş..burda var sanırım ewet adresinide gönder de canım yarın kargoya gidicem sıkıtı olmasın
tmm canm ama ben ya salı ya çarşamba gidebilirim oğlum hasta istersen sende o güne ertele benm için farketmez güven için diyorum şimdi yanlışlık olmasın sen bana taytı yollıcan ben sana şifon gömlek ve larive parfüm dimi bende sana uygun bi hediye koymaya çalışırım inş..
canm eğer kusura bakmazsan yollıcağın elbisenn resmi hangisi alıntı yapar mısın
canm ben bu tarz giyinmiyorum rica etsem bunun yerine bana bordo 8 tl lik bi hırka var onu yollar mısıncanım çok geçmiş olsun Allah şifasını versin .ciddi bişeyi yoktur umarım.olsun farketmez ben çıkmışken yarın gönderirim ürünü.hiç sıkıntı değil.ewet canım sen şifon gömlek parfüm ben tayt ve hediyeni göndercem.resmi alıntılıyorum
canm ben bu tarz giyinmiyorum rica etsem bunun yerine bana bordo 8 tl lik bi hırka var onu yollar mısıntabi gönlün isterse
canm ozaman daha çok kullanacağım bişey olsun juliden aldığın kotlar dar mı bol mu sana ikisi 15demişintamam olur canım en azından kullanabileceğin bişey olsun isterim..o zman şöyle yapsak ben sana taytı bu hırkayı ekliyim. sende gömlek ve beğendiğim terliği ekle .parfümü eklemezsin canm
canm ozaman daha çok kullanacağım bişey olsun juliden aldığın kotlar dar mı bol mu sana ikisi 15demişin
canm ben bu tarz giyinmiyorum rica etsem bunun yerine bana bordo 8 tl lik bi hırka var onu yollar mısıntabi gönlün isterse
canm ozaman daha çok kullanacağım bişey olsun juliden aldığın kotlar dar mı bol mu sana ikisi 15demişin
sırt dekolteli olan olsun canm bende sana düğün hediyesi güzel bişiler eklerimcanım özelden adresi yazıcam da 5 dk engeline takıldım.ekledim sayfama sana uygun olduğunu düşündüğüm şeyleri bakarsın
su yeşili yarım kollu elbise çoooookkk güzelmişşş..canım özelden adresi yazıcam da 5 dk engeline takıldım.ekledim sayfama sana uygun olduğunu düşündüğüm şeyleri bakarsın