sırt dekolteli olan olsun canm bende sana düğün hediyesi güzel bişiler eklerim
tmm canm adres tel isim soy isim yaz bian öncetamam canım şimdi ben sana taytı ekliyorum sırt dekolteliyi ekliyorum hediye olarakta hırkayı ekliyorum.sende şifon gömleği beyaz tüylü terlikleri bi de parfümü ekle o zaman yada bak kafana göre.
tmm canm adres tel isim soy isim yaz bian önce
tmm cnm aldm adresicanım adresi attım özelden gelmedi mi ben yeşilyurtta oturcam karabağlarda.o taraflara falan gelmişliğin falan var mı eskiden falan olabilir.adresi tekrar atıcam 5 dk engelim dolsunda.
ben sana dekolte bluz tayt ve beğendiğin bordomsu hırkayı eklicem....sende,
gömlek,terlik,parfüm eklersin.turuncu beyaz takım var ya 8 tl onuda hediye olarak koyabilirsin canım onu beğendim
tmm cnm aldm adresi
özelden yazdım canm izmiri değilimnihayet canım siteye bişiler oldu msjı yazarken 5dk engeli diyip duruyo yazdığım msjı göndermiyo. bi de senden benim gibi başka ilden mi gelin geldin oraya canım izmirli misin normalde.
özelden yazdım canm izmiri değilim
özelden yazdım canm izmiri değilim
evet cnm tamamdır hemşeri sayılırız parfüm ++ hediye koymayı planlıyorum hemşerimeanladım canım ekleyeceklerimizde tamamız dimi yukarı yazdım neler olduğunu ..
evet cnm tamamdır hemşeri sayılırız parfüm ++ hediye koymayı planlıyorum hemşerime
git gide bütün topikleri değişcez heraldecanım sende mavi terlikler var şimdi gördüm istersen su yeşili elbiseyide koyayım sana sende onu eklersin sanada uyarsa.
git gide bütün topikleri değişcez heraldecanm yok bebeğim için saklıyorum onları belki beğenen çıkar bebeğim için takas ederim canm kusura bakma zaten başta da dedim ben bebeğim için takas düşünüyodum sırf sen beğendin diye bişiler seçtim
bende aynısının siyahı var canm biraz hassas olduğumdan kullanamıyorum %100 pamuk çamaşır kullanıyorum teşekkür ederim istersen başka ufak bişi ekle yada boşver sen bilirsinn canmsaol canım bende yeşil bi iç çamaşırı var fırfırlı çok güzel bişi ama hiç giymedim sadece yıkadım kaldırdım onu da eklerim istersen.
bende aynısının siyahı var canm biraz hassas olduğumdan kullanamıyorum %100 pamuk çamaşır kullanıyorum teşekkür ederim istersen başka ufak bişi ekle yada boşver sen bilirsinn canm
tamam canm bende salı veya çarşamba ödeyerek yollarımtamam canım olsun önemli değil.o halde gömlek terlik parfüm bir de hediye olarak turuncu beyaz takımı eklersin işte bakarsın..
benimde süprizim olcak sana:)bende tayt dekolte bluz ve hırkayı eklicem bişiler daha bakcam onlar süpriz hadi ii geceler canım ben yarın kargonu ödeyerek göndercem.