Yeni Ayakkabılar Geldi Ve Kalan Ürünler/satılmıştır.

sırt dekolteli olan olsun canm bende sana düğün hediyesi güzel bişiler eklerim

tamam canım şimdi ben sana taytı ekliyorum sırt dekolteliyi ekliyorum hediye olarakta hırkayı ekliyorum.sende şifon gömleği beyaz tüylü terlikleri bi de parfümü ekle o zaman yada bak kafana göre.

tamam canım şimdi ben sana taytı ekliyorum sırt dekolteliyi ekliyorum hediye olarakta hırkayı ekliyorum.sende şifon gömleği beyaz tüylü terlikleri bi de parfümü ekle o zaman yada bak kafana göre.
tmm canm adres tel isim soy isim yaz bian önce

tmm canm adres tel isim soy isim yaz bian önce

canım adresi attım özelden gelmedi mi ben yeşilyurtta oturcam karabağlarda.o taraflara falan gelmişliğin falan var mı eskiden falan olabilir.adresi tekrar atıcam 5 dk engelim dolsunda.

ben sana dekolte bluz tayt ve beğendiğin bordomsu hırkayı eklicem....sende,
gömlek,terlik,parfüm eklersin.turuncu beyaz takım var ya 8 tl onuda hediye olarak koyabilirsin canım onu beğendim

tmm cnm aldm adresi

canım sende mavi terlikler var şimdi gördüm istersen su yeşili elbiseyide koyayım sana sende onu eklersin sanada uyarsa.
git gide bütün topikleri değişcez heralde canm yok bebeğim için saklıyorum onları belki beğenen çıkar bebeğim için takas ederim canm kusura bakma zaten başta da dedim ben bebeğim için takas düşünüyodum sırf sen beğendin diye bişiler seçtim

tamam canım olsun önemli değil.o halde gömlek terlik parfüm bir de hediye olarak turuncu beyaz takımı eklersin işte bakarsın..

benimde süprizim olcak sana:)bende tayt dekolte bluz ve hırkayı eklicem bişiler daha bakcam onlar süpriz hadi ii geceler canım ben yarın kargonu ödeyerek göndercem.

saol canım bende yeşil bi iç çamaşırı var fırfırlı çok güzel bişi ama hiç giymedim sadece yıkadım kaldırdım onu da eklerim istersen.
bende aynısının siyahı var canm biraz hassas olduğumdan kullanamıyorum %100 pamuk çamaşır kullanıyorum teşekkür ederim istersen başka ufak bişi ekle yada boşver sen bilirsinn canm

tamam canm bende salı veya çarşamba ödeyerek yollarım

35 tl ye s-m beden uyumlu abiye ihtiyaçtan satılık...takasta yapılır.

hedorlando dan aldığım sıfır trenccoatu satıyorum isteyen bana ulaşabilir.30 tl aldığım fiyattan veriyorum

Eklentiler

• $leo.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $leopar.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $leoparlý.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 51
kısa süre indirimde..............

Eklentiler

• $785.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $48963.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $Fotoðraf0025.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 63
s-m beden uyumludur..............

Eklentiler

• $Fotoðraf0020.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 57
  • $865.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $Fotoðraf0038.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 57
tanesi 5 tl s-m beden uyumlu.

Eklentiler

• $Fotoðraf0055.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoðraf0066.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $gömlek1.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…