canım olur ama fiyatı düşük tuttum 1 kere giydim iş yerinde denemek için o da 1 saat giyilmedi yani toplamda burda 25 e satıyorum ama takas olursa değerinde bişey olmalı çünkü hiç giyilmedi gibi bişey ayakkabı.ben sayfana bakayım haber veririm sana.
tamam sen bi bak sayfalarıma haberleşirz yineona uygun aynı renk çanta da bulmam lazım
canım ben siyah mont arıyorum aslında çanta ve ayakkabıda olur hangileri satıldı hangileri duruyor sende bilmiyorum ki
kızlar dhasel arkadaşımdan aldığım onun 1 kez giydiği elbiseyi bana çok büyük geldiği için satıyorum.25 tl fiyatı bugün geldi elbise bana ve sadece 1 kez giyilmiş yepyeni harika bir duruşu var elbisenin kumaşı çok güzel gerçekten.
canm yeni bişiler eklicen miiiyeniler ve elimde kalanların bir bölümü yeni fiyatlarıyla
canm yeni bişiler eklicen miii
benm için bu ara biraz kurcala canm yaelimdekiler şuan bunlar canım...daha bişi çıkarsa eklerim ama bu ara eklemicem
benm için bu ara biraz kurcala canm ya
canm baktım tekrardan bıkmadan usanmadancanım sen bak konuşurz yine.
canm baktım tekrardan bıkmadan usanmadanveeeee karar verdim puanlı elbise 25 demişsin yeşil 12 ikisi 37 yapıyo bide sırt dekolteli olan oda 10tl demiştin ama ilk indirimde 5 yazıyo oyüzden 5 olsun hemşerine olduuu 42tl sen benden 15 beyaz terlik 8tl gömlek yaptı 23 ben bide sana süper bi gecelik ekliim olsun süper mini parlak emin ol hayran kalıcan kendine onun haricinde çeyizlik hediye eklicem ok dersen anlaşalım
kıymızı paylakcanım ekleyeceğin gecelik ne renk?
kıymızı paylakparlak derken deri görünümlü gibi süper bişi
çekmem lazım canm hazır yok sanırımfotosu falan varsa eklsene canım merak ettim
çekmem lazım canm hazır yok sanırım
benzerini dahi bulamadımnetten falan teşhir resmide olur benzer varsa.
hedorlando dan aldığım sıfır trenccoatu satıyorum isteyen bana ulaşabilir.30 tl aldığım fiyattan veriyorum
Bedeni ve fiyatı nedir? Satıldı mı?